Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Witam. Mam 17 lat (28 września skończę 18). Czy wie ktoś czy w Łomży są pracodawcy którzy zatrudniają osoby nieletnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
hmmmmm ,
|
|
podaj maila to ci napisze u kogo mozesz sie zapytac Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
anubis_94@wp.pl
|
|
spr maila i powodzenia Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dzięki wielkie
|
|
Martusia,może masz jakąś robotę dla małego?
|
|
oj sloneczko zalezy jak malego :))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
aaaaaaaa i jeszcze co ten maly chce robic... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
najlepiej nic nie robić,ale zarobić,podać meila?
|
|
Hehe. Też bym tak chciał ale w tym kraju to tak chyba nie ma chyba, że zostaniesz premierem lub prezydentem :P
|
|
maly jua tez tak chce ale hmmmmmmmmmmmmmmm musialbys sobie taka zone dobrze zarabiajaca znalezc chyba jedyne wyjscie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuś,a ty zaradna jesteś,nie musisz być piękna,aby głucha.
|
|
hahahhahahahahahahaha maly zawsze czytajac twoje posty smieje sie...ale tym razem hmmmmmmmm rozczaruje cie sluch mam zajebisty Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a ten znów psioczy no i biega z kwiatka na kwiatek ...
|
|
To będę dalej szukał.
|
|
oooooooooo maly ze swieczka koniecznie :)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |