Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gala Boksu w Łomży |
Witam! wiecie może gdzie kupić bilety na Galę boksu 10.03.2012 w Łomży? "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gala Boksu w Łomży |
ciekawe w jakiej cenie bedą.. h0jowe forum
|
|
narazie to zagadką jest gdzie je kupic;/ "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Przedsprzedaż biletów: Łomża FITNES KLUB AKTIVIA ul.Wojska Polskiego 97,Białystok recepcja hotelu JARD TURKUS ul.Jana Pawła II 54 Planowana gala bokserska odbędzie się w hali Olimpijczyków przy ul.Księżnej Anny 18 początek godz.17.Bilety w cenie 30 ring,20 parkiet i 15trybuna już niedługo w sprzedaży. www.dareksnarski.pl "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
a kto sie bedzie bił ?????
|
|
W pierwszej części zaprezentują się młodzi adepci boksu z BKS Tiger Łomża i Olimpietis Poniewież (Litwa), którzy stoczą ze sobą 6 – 8 walk. Po przerwie na występy artystyczne rozpocznie się gala boksu zawodowego. W walce wieczoru wystąpi Aleksy Kuziemski, pretendent do tytułu Mistrza Świata Federacji WBO i WBF. Walki stoczą również Robert Świerzbiński, Kamil Szeremeta, Krzysztof Rogowski i Białorusin Khacyhau Khavazhi. Będą to walki rankingowe, wszyscy za przeciwników będą mieli zawodników z zagranicy. Impreza będzie transmitowana na żywo na antenie Orange Sport i retransmitowana w TVP Białystok. "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Masakra ...
|
|
to ja sie pisze a od kiedy bedzie mozna bilety nabyc
|
|
To dajcie znać jak już będzie można kupować bilety :)
|
|
to cwele jakies "Kasy" normalnej nie zrobia czynnej tylko wymyslaja/ won z chamami
|
|
od kiedy tego jeszcze nie wiem... ale w tygodniu przejade sie i zapytam... "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Bilety będą dostępne od dziś po południu,na 100%,pozdrawiam i do zobaczenia na Gali Judyta99
|
|
Prawidłowo,bilety mają być dostępne od poniedziałku-tydzień przed Galą.Wszystkich zainteresowanych proszę o cierpliwość.Szczegółowe informacje o Gali Dariusza Snarskiegohttp://www.dareksnarski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=42 Judyta99
|
|
Gdyby któryś z bokserów nie mógł wystąpić na tej gali ,chętnie go zastąpię.Potrzebne mi będą jedynie rękawice bokserskie.Obuwie posiadam,a spodenki będę miał od babci ,pożyczy mi swoje reformy w kolorze rózowym.
|
|
Jakie miasto, taka gala. Głos Rozsądku
|
|
Jesli dojdzie do mojej walki to mogę na swoich plecach reklamować budowę kliniki doktora Henia,myślę ,że mnie nie oszuka.
|
|
Macie dziwne podejście...Najpierw narzekacie,że miasto wymarłe,że nic się nie dzieje,a jesli co do czego,to Szukacie dziury w całym.Będzie gala,będą bilety-przecież nawet nie może być inaczej,jesli nie będziemy dopingować masowych imprez,niedługo,wyruszymy do stolicy jedynie,by doczekać się jakichkolwiek atrakcji.Powiem jeszcze inaczej,doświadczenie mi podpowiada-wyczekane bardziej smakuje...Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych:] Judyta99
|
|
Cieżko Wam dogodzić nic sie nie dzieje źle ..coś jest organizowane jeszcze gorzej...ludzie co Wy tylko przed monitorem komputera chcecie siedziec? albo przed tv?? zamiast ruszyc swoje cztery litery i troche rozrywki to Wy nie.. z takim podejsciem i z takimi ludźmi to Łomża stanie się zacofanym miastem.. Bo tu nic zrobic nie mozna bo od razu jeden z drugim swoja 5 groszy wtraca na Nie.. Najlepiej to im podaj piwo albo wyjdz na klatke zaczepiaj ludzi,albo zrób rundę autem po miescie i tyle.. Jacy ludzie takie miasto nie ma co ukrywać.. i możecie mi teraz powiedziec co chcecie ale taka prawda! Łomża nie potrafi sie bawić ani zorganizowac..Potrafi tylko nazwyzywac , "pocisnąć" i tyle ..a to nie o to chodzi.. "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Od jutra można zakupić bilety na Galę,w Przedsprzedaż biletów: Łomża FITNES KLUB AKTIVIA ul.Wojska Polskiego 97,Białystok recepcja hotelu JARD TURKUS ul.Jana Pawła II 54 -pozdrawiam koleżankę ruzię;] Judyta99
|
|
Dużo racji - Cześkom z Łomży ktoś organizuje galę boksu, można spędzić wieczór inaczej niż z najtańszym piwskiem i pestkami z Biedronki. A Cześkom nie pasuje. Oj, nie miasto i nie jego władze są problemem, a przaśna mentalność...
|
|
wiesniaki jak nic sie nie dzieje im nie pasi jak ktos cos zrobi tez nie...99% lomzyniakow niech idzie sie ***** leczyc..wam ni w dupie ni w glowie.. ja pie*****e co za wies...a mowia ze lomza ponoc to miasto.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Judyta99 czy ty zajmujesz sie sprzedaża tych biletów? jesli tak to podaj mi swoj adres poczty elektronicznej ... "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Tak jak już wcześniej pisałem dla wioskowych łomżyniaków najlepsze imprezy są na muszli z puszką piwa a później wysrać się w toi toiu. Pisze taki kasztan jeden z drugim jakie miasto tak gala, albo co to za gala? A to jest bardzo dobrze obsadzona gala Świerzbiński,Kuziemski,Szermeta,Rogowski są to pięściarze którzy sporo znaczyli w polskim amatorskim boksie. Kuziemski to medalista mistrzostw świata i europy amatorów oraz walczył o mistrzostwo swiata zawodowców federacji WBF. Są to tacy sami lub i moim zdaniem lepsi zawodnicy niż jakieś tam Cygany i Szpilki na innych pożal się Boże galach w polsacie.
|
|
Ruzia odebrałam je osobiście w dniu dzisiejszym z Białegostoku,także przekazałam,jutro są do kupienia.Chętnie bym dała swoją pocztę,ale tutaj wolę nie podawać,myślę,że Rozumiesz...pozdrawiam Judyta99
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |