poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gala Boksu w Łomży

Witam! wiecie może gdzie kupić bilety na Galę boksu 10.03.2012 w Łomży?

"Dar mowy dany jest każdemu,
dar madrości nielicznym.."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gala Boksu w Łomży

ciekawe w jakiej cenie bedą..

h0jowe forum

narazie to zagadką jest gdzie je kupic;/

Przedsprzedaż biletów: Łomża FITNES KLUB AKTIVIA ul.Wojska Polskiego 97,Białystok recepcja hotelu JARD TURKUS ul.Jana Pawła II 54

Planowana gala bokserska odbędzie się w hali Olimpijczyków przy ul.Księżnej Anny 18 początek godz.17.Bilety w cenie 30 ring,20 parkiet i 15trybuna już niedługo w sprzedaży.

www.dareksnarski.pl

a kto sie bedzie bił ?????

W pierwszej części zaprezentują się młodzi adepci boksu z BKS Tiger Łomża i Olimpietis Poniewież (Litwa), którzy stoczą ze sobą 6 – 8 walk. Po przerwie na występy artystyczne rozpocznie się gala boksu zawodowego. W walce wieczoru wystąpi Aleksy Kuziemski, pretendent do tytułu Mistrza Świata Federacji WBO i WBF. Walki stoczą również Robert Świerzbiński, Kamil Szeremeta, Krzysztof Rogowski i Białorusin Khacyhau Khavazhi. Będą to walki rankingowe, wszyscy za przeciwników będą mieli zawodników z zagranicy. Impreza będzie transmitowana na żywo na antenie Orange Sport i retransmitowana w TVP Białystok.

Masakra ...

to ja sie pisze a od kiedy bedzie mozna bilety nabyc

To dajcie znać jak już będzie można kupować bilety :)

to cwele jakies "Kasy" normalnej nie zrobia czynnej tylko wymyslaja/ won z chamami

od kiedy tego jeszcze nie wiem... ale w tygodniu przejade sie i zapytam...

Bilety będą dostępne od dziś po południu,na 100%,pozdrawiam i do zobaczenia na Gali

Judyta99

Prawidłowo,bilety mają być dostępne od poniedziałku-tydzień przed Galą.Wszystkich zainteresowanych proszę o cierpliwość.Szczegółowe informacje o Gali Dariusza Snarskiegohttp://www.dareksnarski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=42

Judyta99

Gdyby któryś z bokserów nie mógł wystąpić na tej gali ,chętnie go zastąpię.Potrzebne mi będą jedynie rękawice bokserskie.Obuwie posiadam,a spodenki będę miał od babci ,pożyczy mi swoje reformy w kolorze rózowym.

Jakie miasto, taka gala.

Głos Rozsądku

Jesli dojdzie do mojej walki to mogę na swoich plecach reklamować budowę kliniki doktora Henia,myślę ,że mnie nie oszuka.

Macie dziwne podejście...Najpierw narzekacie,że miasto wymarłe,że nic się nie dzieje,a jesli co do czego,to Szukacie dziury w całym.Będzie gala,będą bilety-przecież nawet nie może być inaczej,jesli nie będziemy dopingować masowych imprez,niedługo,wyruszymy do stolicy jedynie,by doczekać się jakichkolwiek atrakcji.Powiem jeszcze inaczej,doświadczenie mi podpowiada-wyczekane bardziej smakuje...Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych:]

Judyta99

Cieżko Wam dogodzić nic sie nie dzieje źle ..coś jest organizowane jeszcze gorzej...ludzie co Wy tylko przed monitorem komputera chcecie siedziec? albo przed tv??
zamiast ruszyc swoje cztery litery i troche rozrywki to Wy nie.. z takim podejsciem i z takimi ludźmi to Łomża stanie się zacofanym miastem..
Bo tu nic zrobic nie mozna bo od razu jeden z drugim swoja 5 groszy wtraca na Nie.. Najlepiej to im podaj piwo albo wyjdz na klatke zaczepiaj ludzi,albo zrób rundę autem po miescie i tyle..
Jacy ludzie takie miasto nie ma co ukrywać..
i możecie mi teraz powiedziec co chcecie ale taka prawda! Łomża nie potrafi sie bawić ani zorganizowac..Potrafi tylko nazwyzywac , "pocisnąć" i tyle ..a to nie o to chodzi..

Od jutra można zakupić bilety na Galę,w Przedsprzedaż biletów: Łomża FITNES KLUB AKTIVIA ul.Wojska Polskiego 97,Białystok recepcja hotelu JARD TURKUS ul.Jana Pawła II 54 -pozdrawiam koleżankę ruzię;]

Judyta99

Dużo racji - Cześkom z Łomży ktoś organizuje galę boksu, można spędzić wieczór inaczej niż z najtańszym piwskiem i pestkami z Biedronki. A Cześkom nie pasuje. Oj, nie miasto i nie jego władze są problemem, a przaśna mentalność...

wiesniaki jak nic sie nie dzieje im nie pasi jak ktos cos zrobi tez nie...99% lomzyniakow niech idzie sie ***** leczyc..wam ni w dupie ni w glowie..
ja pie*****e co za wies...a mowia ze lomza ponoc to miasto....

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Judyta99 czy ty zajmujesz sie sprzedaża tych biletów? jesli tak to podaj mi swoj adres poczty elektronicznej ...

Tak jak już wcześniej pisałem dla wioskowych łomżyniaków najlepsze imprezy są na muszli z puszką piwa a później wysrać się w toi toiu.
Pisze taki kasztan jeden z drugim jakie miasto tak gala, albo co to za gala?
A to jest bardzo dobrze obsadzona gala Świerzbiński,Kuziemski,Szermeta,Rogowski są to pięściarze którzy sporo znaczyli w polskim amatorskim boksie. Kuziemski to medalista mistrzostw świata i europy amatorów oraz walczył o mistrzostwo swiata zawodowców federacji WBF. Są to tacy sami lub i moim zdaniem lepsi zawodnicy niż jakieś tam Cygany i Szpilki na innych pożal się Boże galach w polsacie.

Ruzia odebrałam je osobiście w dniu dzisiejszym z Białegostoku,także przekazałam,jutro są do kupienia.Chętnie bym dała swoją pocztę,ale tutaj wolę nie podawać,myślę,że Rozumiesz...pozdrawiam

Judyta99

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org