Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ptysiu91 |
Nie wiem kim jest ptysiu91, wchodzę na 4lomza.pl dopiero od kilkunastu dni. Ale muszę przyznać, że jego wypowiedzi nieraz mnie bawią...;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ptysiu91 |
no to teraz ci powiem kim jest ptysiu91 : dzieciakiem którym z nudów pisze durne posty , wkurza więkoszść forumowiczów , lepiej nie przebywać w jego kręgu to jest przeciwskazane grozi wieloma strasznymi konsenkwencjami ;] pozdrawiam
|
|
Ptysiu? To sklonowany Rydzyk z domieszką DNA Lepera i z urodą Gołoty!!! Czyli: PTYSIU TO WYBRYK NATURY!!!
|
|
No :)
|
|
Co "NO"??? Mowę Ci odebrało Ptysiu?
|
|
Niewiem po co zakłądac nowe tematy o mnie jak są stare nowych tu niepotrzeba !!
|
|
To nie jest temat o Tobie, Ptysiu! Problemem jest dostęp do internetu dla ludzi o ilorazie inteligencji niższym niż przeciętny.
|
|
ANTY-Ptysiu jak mowisz Rydzyk...Hmmm... ja bym napisal podwladny o.Rydzka hehe.Ptysiu91 masz berecik moherowy??:>>
|
|
Ptysiu91, naucz się czytać. Jestem tu od niedawna i jakoś postów o Tobie nie widziałam. Może zbyt krótko tu siedzę. Ale na naukę nigdy nie za późno. Wiesz ANTY-Ptysiu - to ten ptysiu91 to rzeczywiście musi być zabawnym tworem, jeśli jest tak jak piszesz. A czy to 91 to od roku urodzenia? Bo tok rozumowania to by się czasem i zgadzał. Mimo to ptysiu91, szczęśliwego Nowego. gudrid
|
|
Akurat Ptysiu, to stara gwardia tego forum. Jest jaki jest. Jeżeli chodzi o IQ, to plasuje się w górnej połowie stawki, hehe. Są tacy, których wqrza. Mnie nie. Na tym forum nie ma modów i adminów, przez co czasami przemycane są treści, za które gdzie indziej byłby dozywotni ban. Nie spotkałem się z tym, aby Ptysiek bluzgał, czy obrażał kogoś. A są tu tacy troglodyci :) Podsumowując: można Ptyśka nie lubić, ale qltura obowiązuje. Może założymy topic pt. "gudrid", albo nicka "anty-kiler"? Pozdrawiam.
|
|
Gudrid wzajemnie Szczęsliwego Nowego Roku Adamus dzieki za wsparcie raz moze dwa zdażyło się ze mnie nerwy poniosły i kogoś wyzwałem ale nie przeklnołem :)
|
|
No, żeby bluzgał to ja też nie widziałam... A Ptysiu pytasz po co zakładać o Tobie nowy temat. Zwyczajnie, odkąd tu wchodzę to wszędzie widzę Twoje wypowiedzi, czasem naprawdę mi poprawiają humor (chociaż czasem wręcz przeciwnie) no i widzisz, zdziwiło mnie, że wiele osób sobie po Tobie tak jeździ. Dlatego postanowiłam zapytać kim jesteś. Adamus: czy to z kulturą to do mnie? Wyżej wyjaśniłam, w jakim celu ten post i w żadnym razie nie miałam zamiaru nikogo obrażać.
|
|
Gudrid wyżej napisałęś co oznacz 91 przy nicku to wytłumacze tobie to jest rok mojego urodzenia 1991 w skrócie 91 a poczytaj se wczesniejsze tematy !
|
|
Okey Ptysiu, poczytam i te starsze niż te, co tu widać. Pozdrawiam i do siego roku. gudrid
|
|
No to miłej lektury ! :) i Szczęśliwego Nowego Roku
|
|
Uważam, że ten temat powinien zostać zamknięty przez Admina (o ile taki tu bywa). Każdy ma swoje zdanie "mądrzejsi i głupcy" ale mają... :) Bywają szafy zamknięte na klucz, ale puste w środku
|
|
Przepraszam Cię Nomex, ale ja czegoś nie rozumiem. Czytałeś na pewno to co napisałam w temacie? Rozumiem, że nie mogę tu napisać, że posty ptysia mi nieraz poprawiają humor, bo bywają zabawne? Do Ptysia: może masz rację - mogłam wcześniej przejrzeć starsze tematy:) ale człowiek uczy się na błędach...
|
|
Gurid mądre słowa
|
|
Gudrid - spoko. Wiesz, tutaj nie ma żadnej administracji, sami niejako tworzymy reguły i ich przestrzegamy. Moim zdaniem posty nt. poszczególnych osób są nie fair. Pomijając już to, że to chyba 10 temat pt. "Ptysiu coś tam". Sporo ludzi nie lubi jego sposobu wypowiedzi ale zapewniam Cię, są gorsi od niego tyle, że bardziej agresywni. Tacy są zakałą tego forum, nie Ptysiek. Pozdrawiam.
|
|
znalezliście sobie temat o zdesperowanym małolacie, który nie ma co robić tylko siedzi na necie. **** Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
Koledzy (Ptyś również): dajcie spokój "młodszemu w wiedzy" bo nielogicznym jest postępoiwaniem, kiedy np. od dziecka z 1 klasy wymaga sie, aby wiedział tyle, co ten z siódmej. Ptyś jest w swoim okresie rozwojowym i nie uważam, że należy go za to tępić. Będzie miał tyle lat co my, to będzie już innym człowiekiem. Zamiast dokuczania powinnismy dzielić się z nim doświadczeniem i życzliwymi uwagami to może prędzej dojrzeje i bedzie to NASZA zasługa. A może nie ma z kim ten dzieciak porozmawiać? Jeśli będziemy go tępić, to gdy dorośnie - będzie robił to samo z młodszymi od siebie. Jest taka stara tradycja "syna pułku" więc może i my sprobujemy? Ptyś- jestem z Tobą. Pozostałych pozdrawiam. Zbych
|
|
jego wypowiedzi są czasem zabawne czasem mniej ale zawsze prawie miłe i sympatyczne. co zrobić zeby mi się pojawiał w postach obrazek? w szczegółach profilu się pokazuje,a już w wypowiedzi mojej nie?Zbych napisał(a): ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
jego wypowiedzi są czasem zabawne czasem mniej ale zawsze prawie miłe i sympatyczne. co zrobić zeby mi się pojawiał w postach obrazek? w szczegółach profilu się pokazuje,a już w wypowiedzi mojej nie? ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Zbych Wielkie Dzieki :)
|
|
Do marcino: widzisz, ja właśnie w temacie napisałam, ze nie wiem, kim jest ptysiu91. Co do neta - lepiej, że Ptysiek siedzi na forum, niż gdyby miał np. przesiadywać całymi dniami z kolegami przy piwie czy zaczepiać ludzi przed blokiem. Nie sugeruję oczywiście, że gdyby mu odciąć kabelek, to by tak skończył. Z tym porównaniem celowo trochę przesadziłam. Ale faktem jest, ża garstka młodzieży bez żadnych zainteresowań, właśnie w taki lub podobny sposób spędza czas. A Ptysiek ma takie hobby, że lubi siedzieć na necie. I jest ono na pewno bardziej rozwijające niż ww.
|
|
Porównajcie sobie posty ptysia sprzed np pół roku i teraźniejsze. Jest widoczna poprawa tak w treści jak i orto. :)
|
|
O Malachit dzięki ze zauważyłeś :)
|
|
Powiem krótko ... kto za dużo dziękuje, ten się pucuje...(chodzi o ptysia.) Wystarczy że się naczytałem w tym temacie onim. Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach.
|
|
ptysiu91 dziecko 4lomza ;-/
|
|
hehe. no niech wam będzie niech sobie ptysiu na necie pomyka aniżeli miałbymi bryczkę gwożdzie ozdabiać. Bądż twardy po to aby zmienić siebie, zmieniając siebie nie niszcz tego co dore, podążaj ścieżką Pana aby osiągnąć doskonałość.. -=marCino=-
|
|
wracając do Adama (Ptysia) to ja i Markac mamy jego fotkę :)
|
|
tommeknet daj mi zdjęcie ptysia91 mój e-mail : streetofrace1@wp.pl Z góry dzięki
|
|
chcesz żeby ktoś zawału dostał :> no dajcie spokój
|
|
ptysiu to moj murzyn,czesto nosi mi koszyk jak kupuje w feniksie bulki i jakis soczek :) nie ma to tamto,naprawde prawdziwy respekt dla tego psa !!!!!!!!!!!! ONE LOVE DOOOOOOOOOOOOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
cycq przecie ty swoimi wypowiedziami ptysiowi nie dorastasz nawet do pięt. czy takie debilne wypowiedzi dają ci satysfakcję ??, jeśli tak to gratuluję i bardzo współczuję rodzicom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |