Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Browar i Pepees |
Jeszcze czegoś takiego jak dzisiaj nie widziałem. KOncert zorganizowany z pełnym profesjonalizmem. Bravo!!!!!!! A BLUE CAFE zagrało i zaśpiewało bardzo bardzo dobrze. Myślę, że Pan Borowy, ze swoim nagłośnieniem może schować się głęboko w jakieś piwnicy. Słowa piosenek wszystkie zrozumiałe, a dźwięk przepięknie czysty i soczysty. To była impreza roku - moim zdaniem. Sztuczne ognie - to tzw. wisienka na czubku tortu. Było bardzo fajnie Nigdy jeszcze tak super się nie bawiłem. Serdeczne podziękowania dla sponsorów głównych, czyli Browaru i Pepeesu A może tak impreza cykliczna na każdą rocznice powstania. Przecież akcje idą w górę, to i lepiej finansowo zaczyna stać browar. Bravo, jeszcze raz bravo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Browar i Pepees |
A kogo to obchodzi ze sie jeszcze tak super nie bawiłes. Zachowaj te uwagi dla siebie. Prowokacja
|
|
mnie np. interesuje jak sie ludzie bawili (rowniez polo). nie bylam na tej imprezie niestety, wiec chce wiedziec jak bylo sayra
|
|
do Franki: Mnie interesuje, ze on sie dobrze bawil. Ja tez bylem i sie zajebiscie bawilem. A publicznosc lomzynska dala czadu. Stalem praktycznie najblizej sceny jak tylko bylo mozna i atmosfera jaka tam panowala byla poprostu swietna. Naprawde wielkie brawa dla publicznosci. Organizacja koncertu tez naprawde na wysokim poziomie. Naglosnienie i prowadzenie calej imprezy perfekto. Warto bylo sie wybrac.
|
|
Franki - a kogo obchodzi twój komentarz. Zostaw go sobie
|
|
Widocznie cie skoro odpowiedziałes. Ps. Traktujcie moj poprzedni wpis z przymrużeniem oka.
|
|
bawiłem się wspaniale.... na koncercie Blue Cafe ( szkoda że płatnie) ale impreza była wspaniała. Moje odczucie było jednoznaczne, ze Browar Łomża chciał koniecznie pobić rekord 45 - lecia ŁSM, czego dowodem był pokaz sztucznych ogni dłuższy o 10 minut. Jednak w mojej pamięci pozostanie najwspanialsza impreza ŁSM a Browar Łomża idealną kopią tej imprezy Tiger
|
|
Ja też bawiłam się wyśmienicie! A
|
|
nie byłem na imprezie ŁSM, ale z relacji znajomych - trudno chyba mówić o kopii. To, że tu i tu były fajerwerki nie świadczy jeszcze że ktos imituje kogoś. W każdym razie - uznania dla browaru. Wreszcie zaczyna się coś dziać w łomży, jakieś początki profesjonalizmu. Oby tak dalej. Popieram pomysł, aby zrobić z tego imprezę cykliczną - może za rok Wilki? paweł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |