wtorek, 15 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JEST DUZO OGLOSZEN O PRACE A NIKT SIE NIESTARA O PRACE:

Mysle ze nam zyje sie za dobrze w tym miescie ze nikt niechce pracowac.A wejdzmy na ogloszenia 4lomza,naliczylam 300 ogloszen ze firmy szukaja ludzi do pracy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JEST DUZO OGLOSZEN O PRACE A NIKT SIE NIESTARA O PRACE:

Tylko za jakie wynagrodzenie 1000zł netto ?

SADZE ZE SA TO DUZE PIENADZE 1000zl MIESIECZNIE.

1500 brutto w 2012 r.
no chyba, że pierwszy rok pracy to wtedy 1200 brutto

wiec nie siejmy fermentu ze 1000

:)

Bulwers wez pod uwage ze 3/4 tych ogloszen nie jest umowa o prace gdyby wszystkim tak sypali te 1500zl to bezrobocia nie byloby az takiego

W sumie fakt- inaczej na papierze a inaczej w rzeczywistosci ...

Proponuje policzyć ile jest ogłoszeń ludzi szukających pracy a ile tych którzy chcą ją dać. Ostatnio był casting do pewnego sklepu na starym rynku, chętnych było na pewno ok. 100 prawdopodobnie dostali 300 CV na maila. To nie świadczy o tym, że ludzie nie chcą pracować

" NIECHCE" mi się czytać , że nikt się " NIESTARA "!

W 100% podzielam zdanie "wpm".
Uważam, ze My tak się rozleniwiliśmy i żyjemy historia, jak to było kiedyś - wtedy, kiedy był obowiązek pracy. dzisiejszy "bezrobotny" (myślę, że nie ma ludzi bez pracy - tych, którzy sami się utrzymują, bez pomocy mamy, taty, zagranicy) zapewne chciał by zostać od razu prezesem i jeździć super samochodem. Jest to możliwe, ale trzeba spełnić kilak warunków - otworzyć działalność (samemu dużych pieniędzy się nie zarobi), zatrudnić ludzi (dać im godziwe wynagrodzenie) i "łoić kasę". Tu odwraca się punkt widzenia i koło się zamyka.

Tylko potem nie piszcie, że macie małe utargi i zastój w sklepach. Jak zapłacicie robolowi 1000 zł to on zrobi zakupy w biedronce bo na więcej go nie stać.

SADZE ZE SA TO DUZE PIENADZE 1000zl MIESIECZNIE.

przepraszam ale za takie pieniadze bedzie pracowal tylko ten kto musi, co ma dziecko na utrzymaniu np i lepszej pracy nie moze sobie znalesc ze wzgledu na mniejsze ambicje . Jak mowilas, jestes na utrzymaniu rodzicow i więcej nie potrzebujesz, wtedy rzeczywiscie , są to duze pieniadze, ale nie dla glowy rodziny. Ale za tysiąc zlotych oplacic mieszkanie, mając jeszcze samochod, gdzie reszta sie zapytam. Nadal są to duze pieniadze ? Odpowiedz brzmi Nie.Zakladajcie swoją dzialalnosc, lub wybierajcie przemyslane zawody, w ktorych nie traktuja ludzi jak parobków.

Miasto mało co ma do problemu bezrobocia. Sa to sprawy makroekonomiczne, rzad jest za to odpowiedzialny. Zaczną obniżać podatki, akcyzy, to i popyt wzrosnie i PKB. Pamietam jak za PIS gdy obnizyli skladke rentową, zlikwidowali III próg podatkowy, tym samym wprowadzajac liniony w firmach, czy dopłacali do biopaliw, co skutkowalo ze paliwo bylo w nizszej cenie oraz realna walka z korupcją i efekty były. Najnizsze bezrobocie w historii po 89r, najniższy deficyt, najwiekszy wzrost PKB.
Niestety doszla do wladzy partia pseudoliberałów, którzy podniesli podatki niemal we wszystkich obszarach gospodarki, efekty mamy jakie mamy..

tak, 1000zł to strasznie duuużo pieniędzy...na opłaty mi nie starczy. Proszę wybaczyć ale straszne bzdury ktoś tu wypisuje!

agaxd, popieram... czasem się zastanawiam czy te ogłoszenia nie są dla żartów dodawane osobiście wysyłam cv chodzę na rozmowy ale jak się okazuje potem zero odezwu a będąc przypadkiem po tygodniu w takowym sklepie brak nowych pracowników wiec o czym to świadczy...

1000zł to duże pieniądze? Chyba, że zamieszkasz w jakiejś lepiance w lesie i będziesz żarł korzenie, co Ty bredzisz z tą pracą pochwal się gdzie i za ile pracujesz? Ekonomista jak z koziej pi**y trąba.

1000 zl to duzo??mi idzie tyle na paliwo miesiecznie..dziewczyno w jakim ty swiecie zyjesz...wez damci 1000 oplac z tego mieszkanie rachunki i utrzymaj rodzine..sie nie da..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

wpm

Zastanawia mnie jaki ty masz w tym cel , że tak bezustannie du pą szczekasz ? Tematyka twoich postów bezustannie krąży wokoło handlu , galerii , ewentualnie nieruchomości . Ciągle dyskredytujesz innych i do znudzenia głosisz swoje " mądrości " : " najlepsze miejsce na handel to okolice Mazowieckiej " ,

Czytając twoje posty z ostatnich dni, gdzie ciągle piszesz jak to ci żle handel idzie w butiku , jak to najlepsze wg ciebie miejsce na handel to okolice Mazowieckiej , że galerie wszystko położą ,
bzdury które wypisujesz o rynku nieruchomości - " moim zdaniem mieszkanie 1500zlm2 dom 1000zlm2 to juz bebechy i taka cene mozna z bolem serca jeszcze zaplacic " ,
ile to ci płaci pracodawca - 5 zł/godz brutto , że z chęcią wzięłabyś ( lub wziął ) pracę niani za 500 zł/m. - drugim razem piszesz : " przyjme na stancje studentke w zamian za opieke nad dzieckiem." ,
innym razem proponujesz komuś biznes spółkę zoo z wkładem min. 100 000zł,
oferujesz sprzedaż hurtową złota !585 próba po 60-70 zł/g ,
jako marlborom@wp.pl , rolnik " prowadze gospodarstwo rolne na Mazurach chetnie przejme gospodarstwo nawet odplatnie,prosze o kontakt marlborom@wp.pl.”" ,
a ostatnio w temacie : Dobry fotograf na ślub , 28-02-12 o11:41 , napisałeś : " dlaczego ty mi prace zabierasz?ja jz jestem zdecydowany ta te impreze,nie wtracaj sie gdzie cie nieprosza. "

... odnoszę wrażenie, że ty jesteś MATOŁEM ze skłonnościami do konfabulacji ,

RAZ podajesz się za KOBIETĘ , drugim razem CHŁOP , to się w końcu zdecyduj , ty TRZECIA PŁEĆ jesteś ?
czy wyznajesz zasadę , że potwór nie potwór , aby miał otwór ?

Autor: Zenit , masz tu info co on za jeden ten TRANSWESTYTA

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=496269&t=496269

<<<<<<<<<<<<<<zezowate szczescie<<<<<<<<<<<<

ten czlowiek jest z choroba DAUNA na tym forum,wiec ludzie prosze go niesluchac co on pisze,on jest psichyczny ze tacy kretyni maja cos do powiedzenia,ale moim zdaniem on sie wlasnego cienia boi bo do ludzi niewyjdzie zeby podyskutowac.Powinien ten DAUN wlasna piescia sie zabic.

WPM sorki ale ty jestes troche cofnieta w rozwoju...twoje posty nie maja ladu i skladu..jestes typowym nienawistnym czlekiem..nic ci nie pasi nic nie lubisz itd...
z takim podejsciem to cie kazdy pracodawca z roboty wyp...i...
u mnie napewno zatrudnienia bys nie znalazla..zero kultury zero jakiegokolwiek szacunku do czlowieka...wroc do szkoly..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

A no i wszystko jasne, dziewczynka pracująca w sklepie, która zarabia 1000zł i do tego odkłada! Stać ją na wszystko, nie zna życia i ma problemy z poprawną pisownią, czyli nie jest zbyt inteligentna. Odkładasz pewnie całe okrągłe 1000zł, które zarobisz? No pewnie, skoro mama da Ci jeść spać i jeszcze ubierze. Ale niebawem szef odda Ci sklep i "zobaczymy kto jest głupi" :D Kto jak kto, ale Ty nie powinnaś tak szczekać i to w takich tematach ;)

Wesmy sie za prace,tylko sila sie liczy,nie badzmy nieudacznikami zyciowymi,takimi jak debilami,kretynami,swirami,tylko pokarzmy co potrafimy w zyciu zrobic.

wpm wzielam swoja przyszlosc w swoje rece i nie zaluje...ale tez nie tyram za 800 badz 1000zl bo to niewolnictwo...ale ty widac to lubisz i nie masz raczej wlasnej godnosci...zyjesz na garnuszku rodzicow...wstydz sie..wyprowadz a swoje i wtedy mozemy pogadac..jak na razie wychodzi na to ze *w dupie bylas gowno widzialas* bo o zyciu nie masz zielonego pojecia

Tak jest, weSmy się za pracę rodacy! PokaRZmy, że nie jesteśmy kretynami i debilami :-)

Dokładnie, bo ktoś kto nie musi opłacać rachunków, kupować jedzenia i ogólnie zaspokajać podstawowych życiowych potrzeb swojej rodzinie może myśleć, że 1000zł to dużo, ale weź ten tysiąc i zrób zakupy na tydzień, opłać rachunki i mieszkanie, ile zostanie? ;-)

Dla mnie mozecie,dalej po smietnikach chodzic,najwazniejsze ze ja mam prace,jest duzo pracy w tym miescie a oni mowia ze sie nieoplaca pracowac,,,paranoja.Powinnysmy sie cieszyc ze jest praca,obojetnie jaka.

NIEWAZNE ZA ILE,NAJWAZNIEJSZE ZE NIE JESTEM TRUTNIEM ZE SAMA NA SIEBIE ZAROBIE,ZE NIE STOJE W KOLEJCE PO ZAPOMOGE BO MI SIE NIEOPLACA PRACOWC,POWINNISCIE SIE WSTYDZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE BRAK HONORU I AMBICJI TO TEZ JAKIES JEST WYJSCIE!!!!!!!!!

brakiem honoru oraz szacunku do siebie i ambicji ty sie wykazujesz pracujac za 800 zl

tak pojawiają się bardzo atrakcyjne oferty pracy i na taką ofertę odpowiedział mój znajomy...
Spytałem kolegę który odpowiedział na takie ogłoszenie i zatrudnił się :)
Po dwóch tygodniach sam się zwolnił gdyż nie mógł się doczekać umowy o pracę :)
Podobno dla dobrych pracowników umowy o pracę czy nawet śmieciowe dają po roku pracy--wmawiają ,że pracodawca mu się poznać na pracowniku a pracownik poznać robotę he he
albo oferty pracy za 4,5zł netto na śmieciówce bo "taki jest rynek" heh

Dużo jest takich notorycznie powtarzających się ofert pracy :) wystarczy się przyjrzeć

NO TAK Markiz ALE SAM POMYSL DOSTAC UMOWE O PRACE NA MINIMUM TO TY SZEFA KOSZTUJESZ 2100ZL MIESIECZNIE,A NA REKE DOSTANIESZ 1120zl.RESZTE KASUJE FISKUS.

pracodawca ma 7 dni na wystawienie umowy dla osoby którą zatrudnił
pracownik ma 14 dni na odwołanie się od umowy którą otrzymał

wpm- co do zezowatego szczęscia to cię z ręką na sercu popieram, podobno to facet który ma działalność, ciekawi mnie tylko ....który :) podaje sie za biznesmena , bogatego mądrego a jak go proszę o nazwę firmy to nawet nie smie jej podać bo boi się ze wyjdzie na durnia bo na forum z tego jest znany :) tym bardziej ,że gdyby nazwę swojej jakies tam działalności podal to boi się ze straci klientów

zenada.....

wpm żyje w swoim dziwnym świecie :P

FIFFI RIFFI

A co pracownika obchodzi ile szef za niego płaci? Co za ciemnogród, chcę mieć interes to niech wiąże się z różnymi kosztami a nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał pracować na czarno! Pracodawca się wypnie a Tobie niech brakuje lat do emerytury.

Jaka emerytura?

raglan pracodawca ma obowiązek wystawić umowę przed podjęciem czynności przez pracownika !!!

a te 7 dni to ma na uregulowanie dalszych zobowiązań!!!---> kodeks pracy to reguluje:)

wpm 1800! z czego 1500brutto dla pracownika

wpm a jeszcze jedno . dawny mój pracodawca powtarzał ,że jemu się nic nie opłaca,że on socjalny jest ze daje nam pracę bo mamy rodziny itd
a póżniej firmę sprzedał za kilkadziesiąt milionów ( w Łomży) heh

raqlan znowu " brylujesz tu inteligencją " , chłopie czy ty nie umiesz czytać i nic nie rozumiesz ?

szukasz sprzymierzeńców w @wpm , czytałeś co i jak , ten osobnik pisze ?

wpm , piszesz jeszcze raz bzdury : " TY SZEFA KOSZTUJESZ 2100ZL MIESIECZNIE,A NA REKE DOSTANIESZ 1120zl " ??????????
RESZTE KASUJE FISKUS." ????????

czy ty wiesz co to jest fiskus , co to ZUS czy KRUS ???????

przy 1500zl/m brutto , Pracownik dostaje na rękę ok. 1111zł/m netto ,

a koszty Pracodawcy - łączny koszt wynagrodzenia takiego pracownika - kosztuje to ok 1809 zł/m

a w tym jest ok 66zł/m zaliczki na PIT dla pracownika , masz ulgi możesz coś odzyskać od US .

1000 chyba pomyliłeś się o jedne zero + to ja rozumiem #(@$&*@$*()

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 08-03-12 18:47

NIEWAZNE ZA ILE,NAJWAZNIEJSZE ZE NIE JESTEM TRUTNIEM ZE SAMA NA SIEBIE ZAROBIE,ZE NIE STOJE W KOLEJCE PO ZAPOMOGE BO MI SIE NIEOPLACA PRACOWC,POWINNISCIE SIE WSTYDZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyżby na pewno?Jak mieszkasz z rodzicami to nim w pewnym stopniu jesteś.Napiszesz zaraz,że dokładasz się do czynszu,żywności i innych potrzeb.W takim razie z Twojej pensji 800 zł nic Ci nie zostaje.No ale Ty twierdzisz,że jak dla Ciebie to wystarczająco.Wnioski są takie,że:zamierzasz mieszkać z rodzicami do końca życia albo czekasz na partnera/kę który/a zarabiałby duuużo więcej niż 800zł(czyli przeczysz sam/a sobie)
Wpm życzę Ci(i to nie jest złośliwość,tylko nauka życiowa)żebyś kiedyś wyprowadził/a się od rodziców,zamieszkał/a ze swoim partnerem/ką(który/a też niech zarabia 800 zł) i godnie utrzymał/a za 1600 zł netto.
A i już nie bądź tak cyniczna/y.

Wpm wypowiada się z pozycji pracodawcy, bo nim jest.
Płaci najniższą możliwą krajową, a swoimi postami stara się usprawiedliwić i udowodnić, że to co oferuje to worek pieniędzy.
Nie jest płci żeńskiej, na to wskazuje wiekszość wypowiedzi.
Mylę się ?

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Wpm zdecyduj się jesteś pracodawcą czy pracownikiem???

MEGAN <<<<<<<<<<<<<<<NIEZNAM CIE ALE TO WSZYSTKO CO PISZECIE BARDZO MNIE INERESUJE,TYLKO WASZE PODEJSCIE DO ZYCIA MNIE ZALAMUJE,A POZATYM RODZICOM DAJE 200ZL MIESIECZNIE 300zl ODKLADAM NA KONTO I 300zl ZOSTAJE MI NA BALANGI CIUCHY ITD.Pozatym pracuje juz 3 lata i mam juz z odsetkami 12000 tys zl na koncie.

wpm.-12000tys. na koncie w trzy lata.WOW to masz fortunę!!!Piszesz głupoty że w Łomży jest dużo pracy,tylko ludzie są wybredni.Szukam od października i tak naprawdę liczą się tylko znajomości.Ktoś z ''ulicy'' w zasadzie nie ma szans.A co do pracodawców,czasem idiocieją.pamiętam ogłoszenia na sprzątaczkę,CV+zdjęcie.Moim zdaniem to wielka przesada.

300 zł na balangi i ciuchy? chyba ze szmateksu ciuszki a balanga to piwko pod sklepem,bo wystarczy jedne wyjście do fryzjera,wypad do kina czy baru i po pieniądzach a gdzie dentysta, kosmetyczka,perfumki ...w końcu kobieta musi o siebie dbać.Moim zdaniem osoba bez zobowiązań powinna myśleć o tym, by jak najlepiej zadbać o swoją przyszłość póki czas,wyjechać,uczyć się,cokolwiek byleby iść do przodu a tu proszę jest ktoś kto pracuje za 800 zł,bez żadnych perspektyw na przyszłość i jeszcze do tego myśli, ze złapał byki za rogi.Tylko pogratulować przedsiębiorczości...jakiś wypaczony światopogląd czy co?

<<<<<<<<<<<agaxd<<<<<<<<<<<<

JA POPRACUJE JESZCZE 5LAT I KUPIE SOBIE WLASNE MIESZKANIE,WIEKSZOSC LUDZI TYLKO NARZEKA A ZA PRACE SIE NIEWEZMIE,BO IM SIE NIEOPLACA,KOSZMAR A NARZEKAC SIE OPLACA I BIADOLIC JAK MI CIEZKO.

wpm....

utor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 22-09-11 18:14

Firma placi mi 1000 zl netto za 8 godzin dziennie,jest to ok czy malo?siedze tylko za biurkiem i mam malo pracy.

Data: 29-09-11 11:12

jakie uslugi,ja mam lokal do wynajecia,wykonczony,gotowy 62m2 w super miejscu za 600 zl brutto.

Data: 29-09-11 11:21

na Mazowieckiej 1

Re: Praca DENTEX - nowe
Data: 29-09-11 12:24

pracowalem tam 1000 zl za 10-12 godzin dziennie.

Data: 06-09-11 21:19

Czy wy widzicie jak Polska z Niemcam gra?ja bym tym naszym baranom zrec niedal za to jak oni graja,wstyd na caly swiat,do gnoju a nie do pilki.

Czy teraz pojmujesz wpm ?
Jak można Ciebie traktować poważnie, jak powiedz jak ? !!

wpm KONFABULUJESZ !

BABOCHŁOP albo TRANSWESTYTA ?

Jakim cudem udało Ci się uzbierać 12000zł odkładając 300zł przez 3 lata?
Wpm to sobie policz,czy te 200 zeta to sprawiedliwa działka dla rodziców:
Czynsz za mieszkanie 60 m2-300-340 zł podzielone na 3 daje Ci 100-110zł od siebie
Woda(zakładając,że nie jesteście brudasami)to minimum 80,100,150 zł dzielone na 3 daje co najmniej 27 zł.
Prąd(zakładając,że macie w domu wszystko energooszczędne) to 60-70 zł / na 3 daje 20zł.
Gaz gdzieś 50 zł dzielone na 3 daje 17zł.
Media:TV,Internet-Abonament RTV 18,50+kablówka 6,5=25zł/3 daje 8zł,
Internet uśredniając 40zł/3=14zł
Jak macie samochód utrzymanie samochodu uśredniając to 300zł/3=100zł
Żywność(już nie chce mi się wszystkiego podliczać)to na jedną osobę(wliczając wszystko i uśredniając)to 7-10 zł na dzień czyli 210zł-300zł na miesiąc.
Koszty leczenia uśredniając 50zł(lekarz,lekarstwa,badania) na miesiąc.
Podliczając wychodzi 601zł,także kantujesz rodziców na 4 setki.
Jeszcze można by doliczyć koszty ewentualnego remontu mieszkania,dopłat za ogrzewanie itp.

MEGAN<<<<<<<<<<<<<<<POD KOGO TY SIE PODSZYWASZ TU?TU JEST FORUM DYSKUSYJNE A NIE ZEBY BZDURY WYPISYWAC,NIEPOJETE RZECZY Z KSIEZYCA WZIETE,KAZDY MA PRAWO SWOJA OPINIE DODAC TU;A TOBIE NIE MUSI SIE PODOBAC.

Oczywiście żywność to tak skromnie,bez wyskoków.

BUNIO<<<<<<<<<SUPER TO POLICZYLES,ALE MOI RODZICE TYLKO TYLE CHCA,ONI SA DOSC ZAMOZNI WIEC NAWET JAK BYM GROSZA NIEDALA TEZ NIC BY NIEBYLO.

wpm,
Otóż to, to forum i za nic nie rozumiem Twojej postawy.

O nie,nie,nie.Wymądrzasz się tutaj na forum to i żyj jak większość Polaków.Nieważne,że masz zamożnych rodziców,dopłacaj po równo,skoro stać Cię na takie mądrości.Ja i tak policzyłem to baaardzo skromnie.

megan<<<<<<<<<NAPISZE TOBIE TAK JA PRACUJE A ZAOCZNIE STUDIUJE TAKI ZAWOD,NAZYWA SIE ON PANI PSYCHOLOG I DLATEGO TU PISZE Z LUDZMI ZEBY ICH MENTALNOSC POZNAC,PODEJSCIE DO ZYCIA,ICH ZDANIE
itd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ooo,a za czesne na studiach to rodzice bulą.O czym my dyskutujemy i z kim.Dziecko naucz się życia to wtedy pogadamy.Dobranoc.

no to teraz się uśmiałam,potem się może jeszcze odezwę ale nie jestem pewna, bo po tych dzisiejszych postach to jeszcze mnie brzuszek boli od śmiechu a to ciągle nie koniec...Pozdrawiam wszystkich!

wpm
Nie, nie wybacz.., nie moge...
Zgadzam się z Tobą wpm w jednym, Twoje posty należy pomijać :DDD
wybacz, ale od dziś nie skomentuję nic a nic !!!
Pozwól, że tylko :) usmiechem wyrażać się będę :))

boki zrywać ! pani psycholog ?

Ja to nie wiem jakim swiecie żyje wpm ale jak odkłada na konto co miesiąc po 300 zł przez 3 lata 12x300 zł = 3,600 zł x 3 lata = 10800 zł przez 3 lata to ja nie wiem jak on zdobywa z odsetek 12000 tyś zł. I stać go na zakup mieszkania.

Studiujesz psychologie? HAHA! A jeśli ktoś odpowie Ci w mądrzejszy sposób unikasz konfrontacji, tak nie robi człowiek, który ma zadatki na psychologa! Psycholog ma pomagać innym rozwiązywać problemy, a Ty nie potrafisz poradzić sobie ze swoimi i pogodzić się z tym kim jesteś. Mieć zamożnych rodziców i bredzić na forum o takich sprawach nie no hahaha! Nie znasz życia, moi rodzice nie są zamożni ale nauczyli mnie POKORY wobec siebie i SZACUNKU do innych, wpoili kulturę bez której w dzisiejszym świecie jest się aspołecznym, a Tobie zdecydowanie jej brak. I tak na koniec... na jakiej uczelni studiujesz? Bo masz ogromne problemy z pisownią. Jednego jestem pewien - nie jesteś tym za kogo się podajesz. Dobranoc.

Mnie poważnie interesuje w jakim banku jest tak przebitka gdzię można zainwestować niecałe 11 tyś i można dostać po 3 latach na mieszkanie.

Nie, nie doczytałeś ajzy..., jeszcze przez te parę lat wpm będzie odkładac z wizją, że za meterek po 1000 zapłaci, wszak cyt."na łeb na szyje nieruchomosci lecą"

Markiz

zgadza się , 7 dni to ma pracodawca na rejestrację pracownika ,

raqlan
znowu " brylujesz tu inteligencją " i pokazujesz swoja niewiedzę i indolencję , po co ci to chłopie ?

zaczepki szukasz ?
to znalazłeś sobie "godnego " sprzymierzeńca w osobie @wpm !
ten sam poziom intelektualny ,

raqlan , nie pisz bzdur , wstydu sobie oszczędż !

kiedyś było wiec nie mów ,że blefuję !!!!!!!!!!! tu masz linka

http://www.prawo.egospodarka.pl/26472,Podpisanie-umowy-o-prace-rodzaje-i-warunki,1,34,3.html

raqlan

chłopie , a więc jak ZAWSZE nie miałeś racji ,

nie interesuje mnie co było kiedyś , co ci się wydaje , jak to ty rozumiesz itp itd
interesuje mnie stan prawny OBECNY !

kończę z tobą pisać , bo ty jesteś NIEREFORMOWALNY , punkt po punkcie odpieram twoje " argumenty ", a ty w dalszym ciągu nic a nic nie kumasz ,

jestem już zmęczony tłumaczeniem tobie rzeczy oczywistych !

zez, to idź spać:)

: Figa

masz coś do powiedzenia w temacie ?

czy tylko próbujesz błysnąć i się pokazać jak to zrobiłaś w temacie : Ustawa o ochronie danych osobowych:Art 6 ,

tam też nic ciekawego nie napisałaś , a tylko podpinałaś się pod krzykaczy
i jak wam wyszło ?

" znawcy prawa ", czytać to też trzeba umieć , żeby cokolwiek z tego zrozumieć ,

a pewnie wygoń Figę, hahahah

Figa , słuchaj , nie ja Cię tu zapraszałem i nie ja Cię będę wyganiał .

Jedna sprawa : zaczepki szukasz , nudzi Ci się , po co ta prowokacja ; " zez, to idź spać:) " ,

czy ja pierwszy coś piłem do Ciebie ?

nie ?
to ciao bambina !

to cześć :)

wpm powiem ci tak maz zona plus 2 dzieci..mieszkaja na stancji jak wiekszosc ludzi gdyz nie stac ich na kupno mieszkania nawet na kredyt..utrzymuja sie za ok 2000 miesiecznie majac do oplat mieszkanie oraz rachunki..jak myslisz zacofancu ile im na zycie zostaje na caly miesiac??
jestes po prostu glupia/glupi nie znasz zycia a z psychologia nie masz nic wspolnego..twoje wypowiedzi sa bez ladu i skladu..gardzisz ludzmi i nie masz szacunku do nikogo do siebie rowniez..

ludzie szkoda nerwow i klawiatury na wpm. Ta osoba ma zbyt wybujala wyobraznie. Co chwila jest kims innym, robi co innego i wymysla coraz to nowe bajki. Wystarczy przejrzec jej/jego posty i wszystko jasne. Z psychologia to chyba tylko leczenie ja/jego laczy, bo rozdwojenie jazni sie leczy :)
oj jak chcialbym zobaczyc te 300 ogloszen o prace. Przewaznie na 50 osob poszukujacych sa ze 4 o prace. Takie realia, a i ze znajomosciami juz coraz trudniej o prace.

zgadzam się z megan,

zezowaty też ma racje o wpm mimo, że ogólnie ma dziwne podejście do życia i zawsze gdzieś kombinuje

zgadzam się też z wpm że trzeba pracować, ale już nie zgadzam się! na to za ile!, bo pojęcia nie ma o życiu albo jak pisze megan jest pracodawcą! obłudnikiem i jak widać ma ludzi za debili, widać że kręci jak szalona i jak durny pracodawca, któremu się wydaje, że zawsze ma racje, choć nawet nad prawdą samolotem nie przelatywał, palma jej odbiła

JAKI ON/ONA MA W TYM CEL , ZAKŁADAJĄC TAKIE GŁUPKOWATE , PROWOKACYJNE TEMATY ?

NIKT , PRZY ZDROWYCH ZMYSŁACH TAKICH BZDUR NIE WYPISUJE !

wpm

bawi mnie twoja głupota , czy nie widzisz , że robię sobie z ciebie jaja ?

przypomnij sobie kiedy to się zaczęło ?

pamiętasz jak po którymś tam n-dziesiątym z rzędu twoim głupkowatym poście i ataku na mnie , powiedziałem , że zdemaskuję i obnażę twoją PRAWDZIWĄ twarz ,
KONFABULUJESZ gościu !

TRANSWESTYTO , przebierańcu jaki to ma cel zakładanie coraz to nowych głupkowatych i prymitywnych tematów ?

co ty chcesz przez to osiągnąć ?

ucze ludzi kultury,i podejscia do zycia,to jest moja misja.

wpm , ty tu marnego dowcipu " kabaret " robisz , MISJONARZU przebierańcu !

:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org