poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samochód zastępczy

Witam ostatnio miałam nieszczęśliwy wypadek, nic poważnego się nie stało. Załatwiam formalności z odszkodowaniem, mój brat mi powiedział że mogę sobie załatwić samochód zastępczy z oc sprawcy. Czy jest to do zrobienia ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samochód zastępczy

Bez problemu. Przerabialismy to pare mies temu. Zglos takie zapotrzebowanie u swojego agenta ubezpieczeniowego albo w firmie oc sprawcy i maja swoje kontakty. Ciebie nic nie interesuje, bo firma wypozyczajaca wystawia fakture ubezpieczalni i to ich problemy. Ty dostajesz auto i oddajesz po sprawie. Przy okazji szybciej ida sprawy jak masz auto i musza za nie placic :)

Dokładnie. Wszystko u ubezpieczyciela się załatwia.

Pamiętaj tylko aby dokładnie przeczytać umowę wypożyczenia i zwrócić uwagę na udziały własne

Udało się wszystko szczęśliwie załatwić. Pomogła mi firma automobilis.pl/ pozałatwiać wszelkie formalności i doradzali mi na bieżąco. Polecam

kolejny troll je...any. Palant reklamuje firemkę z Lublina .

Po takich \"awariach\" na drodze człowiek docenia swoje auto. Pamiętam jak koleżka jakiś miesiąc temu miał problem gdy w tyłek wjechała mu jakaś \"drogowa blondynka\" . Dostał właśnie zastępcze, a sam jeździ Mazdą CX-5. Auto ogólnie hardcore jak dla mnie, niesamowite wykonanie, perfekcja designu, a komfort jazdy na najwyższym poziomie. Jak się przesiadł na auto zastępcze to płakał autentycznie. Tu przyzwyczajony do komfortu, do G-Vectroing Control , do napędu na 4 koła, wyświetlacz headp up na przedniej szybie ma w tej maździe. A tu wsiadł i mówi - sajgon.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org