poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Myjnia Stelmachowski

wybieram sie do pracy na myjnie do stelmachowskiego.czy ktos moglby powiedziec mi cos na temat pracy u niego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Myjnia Stelmachowski

Tak jak w piosence Rosiewicza o Zenku.

a mozesz cos wiecej powiedziec zenek8644@wp.pl

myłem kiedyś swoje auto u nich na myjni w garażach za mazowiecką, powiem Ci że masakra- on to jeszcze jest ok ale jego żona to brzytwa, szkoda mi było tych chłopaków co tam pracują, jednym słowem: trzyma ich krótko ;P

najlepiej nic nierobic i brac zapomoge.

ja sie pracy nie boje i nie licze na zapomogi

Masakra ...

jaka masakra ta Pani jest konkretna i na poziomie - pilnuje aby klieny był zadowolony. A praca tam jest cięzka jak w każdej myjni ręcznej.

Santreo

Na samym początku wszędzie ciężko ale z tego co wiem to pracownicy tam się zmieniają jak rękawiczki a na necie non stop jest oferta do pracy . czyli jest coś nie tak Kolega tam pracował tydzień i woli sie na ten temat nie wypowiadać

odpusc sobie!!! pracowalem tam kiedys 5 dni!!! szef ok szefowa mhhhh jak kolega wyzej wspomnial!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org