środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso

wniki przed człowiekiem narażając na zamarzniecie. panie mietku gdzie pochował czemu koksu nie dosoypal pytammmmmmmmmmmmmm

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso

mrozem chcieli wykonczyc młodego wykrz ten jednak cwanie zaszedł do komunistycznego bloku tulac sie do grzejnika tracacego energie na klatce takie fakty.

Re: szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso

zgodne z prawdą zresztą bo też mało co nie oświergłem nocną porą wracając do domu w nastroju tanecznym.

maruda grasz koksem

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nie , ja sprawdzałem zawartość koksu w koksownikach :)

powołac komisje koksowa.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

i udupić winnych zaniedbania!!!!!!

Czy mógłbym prosić autora tematu o wytłumaczenie mi niektórych wyrazów w temacie jak również postach?
Nie rozumiem co znaczą wyrazy "wniki" "dosoypal" "zamazcie" "dzie"
i zwrot: "szedł człek bez miasto" jeśli chodzi o "szedł człowiek bez miasta" to muszę przyznać, że czuję się w pewien sposób związany z owym człowiekiem ponieważ też na co dzień chodzę bez miasta :)

wiec nie pros odyłam do szkól a na pytanie dzie odpowie: w doopieeeeeeeeeee

A mógłbyś polecić mi jakąś dobrą szkołę w Łomży?
Twój nick i posty wskazują na szeroką znajomość wiedzy ogólnej, jak również doktoraty z przynajmniej 3 dziedzin. Chętnie poszedłbym Twoją życiową drogą jednak potrzebuję mentora, który mnie poprowadzi.
Młody, pomożecie?! :)

każdy głupek wie że szedł człek bez miasto znaczy szedł człek przez miasto...czy to takie trudne do zrozumienia..? :D:D:D:D

oczywiście, że można się domyślić :)
jednak sądzę, że kultura osobista i umiejętność posługiwania się językiem polskim w stopniu podstawowym pozwala odróżnić przytoczonemu przez Ciebie "każdemu głupkowi" znaczenie słów "przez" i "bez".
Wiele osób ma problemy z używaniem słów "przynajmniej" i "bynajmniej", ale "przez" i "bez" chyba aż tak skomplikowane nie są.

aa no tak, ty oczywiście wszystko bierzesz śmiertelnie poważnie...wyluzuj :D

jestem wyluzowany, słucham disco polo, tańczę i lubię robić głupoty :)
po prostu bardzo mnie drażni poziom jaki niektórzy reprezentują swoją osobą na tym forum, wystawiając w ten sposób wizytówkę także Łomży

taa, Łomży...a kto to czyta...?
Myślę ze wizytówka Łomży już dawno została wystawiona, i nie przez forumowiczów tylko inne zacne osoby......

koksowniki dobra sprawa, dziś miałem przez miasto pokonać większy dystans to w miedzy czasie dobrze sobie chwilę postać koło koksownika i uzupełnić swoją energię cieplną :)

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org