Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso |
wniki przed człowiekiem narażając na zamarzniecie. panie mietku gdzie pochował czemu koksu nie dosoypal pytammmmmmmmmmmmmm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso |
mrozem chcieli wykonczyc młodego wykrz ten jednak cwanie zaszedł do komunistycznego bloku tulac sie do grzejnika tracacego energie na klatce takie fakty.
|
|
Re: szedł człek bez miasto noca myslał ze zamazcie . dzie ta dziadyga schowala kokso |
zgodne z prawdą zresztą bo też mało co nie oświergłem nocną porą wracając do domu w nastroju tanecznym.
|
|
maruda grasz koksem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie , ja sprawdzałem zawartość koksu w koksownikach :)
|
|
powołac komisje koksowa. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i udupić winnych zaniedbania!!!!!!
|
|
Czy mógłbym prosić autora tematu o wytłumaczenie mi niektórych wyrazów w temacie jak również postach? Nie rozumiem co znaczą wyrazy "wniki" "dosoypal" "zamazcie" "dzie" i zwrot: "szedł człek bez miasto" jeśli chodzi o "szedł człowiek bez miasta" to muszę przyznać, że czuję się w pewien sposób związany z owym człowiekiem ponieważ też na co dzień chodzę bez miasta :)
|
|
wiec nie pros odyłam do szkól a na pytanie dzie odpowie: w doopieeeeeeeeeee
|
|
A mógłbyś polecić mi jakąś dobrą szkołę w Łomży? Twój nick i posty wskazują na szeroką znajomość wiedzy ogólnej, jak również doktoraty z przynajmniej 3 dziedzin. Chętnie poszedłbym Twoją życiową drogą jednak potrzebuję mentora, który mnie poprowadzi. Młody, pomożecie?! :)
|
|
każdy głupek wie że szedł człek bez miasto znaczy szedł człek przez miasto...czy to takie trudne do zrozumienia..? :D:D:D:D
|
|
oczywiście, że można się domyślić :) jednak sądzę, że kultura osobista i umiejętność posługiwania się językiem polskim w stopniu podstawowym pozwala odróżnić przytoczonemu przez Ciebie "każdemu głupkowi" znaczenie słów "przez" i "bez". Wiele osób ma problemy z używaniem słów "przynajmniej" i "bynajmniej", ale "przez" i "bez" chyba aż tak skomplikowane nie są.
|
|
aa no tak, ty oczywiście wszystko bierzesz śmiertelnie poważnie...wyluzuj :D
|
|
jestem wyluzowany, słucham disco polo, tańczę i lubię robić głupoty :) po prostu bardzo mnie drażni poziom jaki niektórzy reprezentują swoją osobą na tym forum, wystawiając w ten sposób wizytówkę także Łomży
|
|
taa, Łomży...a kto to czyta...? Myślę ze wizytówka Łomży już dawno została wystawiona, i nie przez forumowiczów tylko inne zacne osoby......
|
|
koksowniki dobra sprawa, dziś miałem przez miasto pokonać większy dystans to w miedzy czasie dobrze sobie chwilę postać koło koksownika i uzupełnić swoją energię cieplną :) ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |