poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cos tam dla dziecki

Słyszałam że gdzieś na Reymonta jest jakieś ciekawe miejsce dla dzieci. Jakiś plac zabaw czy coś. Może mi ktoś coś więcej o tym powiedzieć???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cos tam dla dziecki

tam gdzie uprzednio był Grand Market jest teraz sala zabaw dla dzieci

Sala dość duża, przede wszystkim szeroki wachlarz rozrywek dla dzieci. Cena zdecydowanie odpowiada standardowi jaki oferuje bawialnia.
Obsługa fantastyczna, żadnych zastrzeżeń.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Sala faktycznie bardzo fajna, ale cena mocno wygórowana jak na łomżyńskie warunki. Szczególnie jeżeli chodzi o cennik urodzin. Największym mankamentem jest fakt, iż impreza urodzinowa nie jest zamknięta i mogą przychodzić w czasie jej trwania dzieciaki, które nie zostały zaproszone. Oczywiście istnieje możliwość zorganizowania imprezy zamkniętej, ale np w sobotę to koszt 190 zł (do 10 dzieciaków)+16 lub 18 zł za każde "dodatkowe" dziecko. Uważam, że to bardzo drogo... nie wspomnę już o bezpieczeństwie. Można oczopląsu dostać, nie wiadomo które dziecko jest z imprezy a które przyszło sobie samo.

chick !
Jak na warunki łomżyńskie, to ja ci proponuję na pulwach zorganizować urodziny będziesz miał zabawę gratis :):):):):)

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że jest OK ale BARDZO drogo. Na pulwy to sam spadaj d..pku!!! Co kolega Pana Sroczyńskiego czy tenże we własnej osobie?

Zabawa kosztuje niestety :):):):):)
Kolejny który chciałby wszystko za darmo .

A tu nima bo zima !!!!!!!!!!! :):):)

" Sala faktycznie bardzo fajna, ale cena mocno wygórowana jak na łomżyńskie warunki. "
jak na łomżyńskie warunki, to wszystko jest za drogie, chcieliby dobrze i tanio , a tak się nie da,

chcecie dobrych rzeczy to płaćcie, a nie płaczcie , że drogo,
jak ktoś zainwestował w coś dobrego, to musi to kosztować, niezależnie od tego czy to Łomża czy Warszawa,

no , a jak nie macie kasy , to nie wymagajcie luksusów ,
trzeba się zadowolić miernotą, czyli średnią łomżyńską

PS; podobnie, szukam tanio i dobrze , dobrego i taniego ...

chick - ale właśnei nawet jak zapłacisz za zorganizowanie urodzin dziecka te 190zł to i tak nie jest to impreaza zamknięta! W czasie jej trwania każdy obcy sobie może z dzieckiem przyjść, jak obsługa mówi - do 75 osób, super! Także nie wiem, za co te 190 zł się płaci? Chyba za możliwość przyniesienia swojego tortu...
Jak dla mnie to wielka kicha.
A sala nawet fajna, ale faktycznie - za drogo.

zezuś ):)

Ja jestem tani i dobry !!!!!
Bierz mnie i się na nic nie oglądaj bo wyrwie ktoś inny:):):):)

maruda za niedrogo powiadasz ?

chick
Za to co oferuje bawialnia cena nie jest wygórowana.
Kwestia organizacji urodzin i innych uroczystości dla dzieci jest znana Tobie i innym przed wynajęciem, wiec o ile decydujesz się na organizacje zabawy dla dziecka to rownież przyjmujesz warunki, na co więc to kłapanie?

a jaki jest koszt godzinnej zabawy dziecka? nie chodzi mi o urodziny

Dzisiaj byłam w nowej sali zabaw na rogu Wojska Polskiego i Sikorskiego. tam koszt urodzin to 100 zł (do 10 osób) lub 150 (11-20 osób) za 2 godziny zabawy. Sala jest wtedy zarezerwowana tylko dla gości, w cenę wliczone są soki, przekąski i tort może być wniesiony przez clowna lub spongeboba+zabawa z dziećmi. Właściciele sami robią zdjęcia a po imprezie dają rodzicom gotową płytkę ze zdjęciami. MOŻNA fajnie i dużo taniej w szerszym wachlarzem usług na dodatek. Więc kto chce na pulwy to proszę bardzo!

No sorry chick :):)
Ale do twojego ogródka to już moje dzieci na pewno nie pójdą sie bawić :):):)

I nie reklamuj się tak na bezczela bo to kicha dla miniprzedsiebiorcy :):):):)

chick :)
Dziękuje za info, ale pozostanę przy Reymonta, moje dziecko świetnie się tam czuje, zna obsługę jak również sama jest rozpoznawalna :)

Wczoraj nasz chick bawił się na Reymonta na urodzinach dziś na Wojska Polskiego :):):)

Nic tylko życie zabawą prowadzi robaczek :):):)

I tak zaraz wyjedzie z tekstem że to nie reklama jego bawialni :):):)

jednak to forum pełne jest ludzi nie potrafiących czytać ze zrozumieniem. To nie jest reklama, a ja nie jestem właścicielką żadnej z w/w sal zabaw. Najzwyczajniej w świecie porównałam 2 oferty z myślą o urodzinach mojego dziecka. Na Reymonta więcej miejsca do biegania w tym drugim miejscu warunki lepsze i bardziej przystępna cena do zorganizowania zamkniętej imprezy dla dziecka. Każdy wybiera wg swoich kryteriów. Tyle w temacie bando z łomżyńskiego ZAŚCIANKA.
p.s. CIEKAWE ILU Z WAS TO RODOWICI ŁOMŻYNIACY A ILU IMIGRANTÓW ZE WSI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org