Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cos tam dla dziecki |
Słyszałam że gdzieś na Reymonta jest jakieś ciekawe miejsce dla dzieci. Jakiś plac zabaw czy coś. Może mi ktoś coś więcej o tym powiedzieć???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cos tam dla dziecki |
tam gdzie uprzednio był Grand Market jest teraz sala zabaw dla dzieci
|
|
Sala dość duża, przede wszystkim szeroki wachlarz rozrywek dla dzieci. Cena zdecydowanie odpowiada standardowi jaki oferuje bawialnia. Obsługa fantastyczna, żadnych zastrzeżeń. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Sala faktycznie bardzo fajna, ale cena mocno wygórowana jak na łomżyńskie warunki. Szczególnie jeżeli chodzi o cennik urodzin. Największym mankamentem jest fakt, iż impreza urodzinowa nie jest zamknięta i mogą przychodzić w czasie jej trwania dzieciaki, które nie zostały zaproszone. Oczywiście istnieje możliwość zorganizowania imprezy zamkniętej, ale np w sobotę to koszt 190 zł (do 10 dzieciaków)+16 lub 18 zł za każde "dodatkowe" dziecko. Uważam, że to bardzo drogo... nie wspomnę już o bezpieczeństwie. Można oczopląsu dostać, nie wiadomo które dziecko jest z imprezy a które przyszło sobie samo.
|
|
chick ! Jak na warunki łomżyńskie, to ja ci proponuję na pulwach zorganizować urodziny będziesz miał zabawę gratis :):):):):)
|
|
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że jest OK ale BARDZO drogo. Na pulwy to sam spadaj d..pku!!! Co kolega Pana Sroczyńskiego czy tenże we własnej osobie?
|
|
Zabawa kosztuje niestety :):):):):) Kolejny który chciałby wszystko za darmo . A tu nima bo zima !!!!!!!!!!! :):):)
|
|
" Sala faktycznie bardzo fajna, ale cena mocno wygórowana jak na łomżyńskie warunki. " jak na łomżyńskie warunki, to wszystko jest za drogie, chcieliby dobrze i tanio , a tak się nie da, chcecie dobrych rzeczy to płaćcie, a nie płaczcie , że drogo, jak ktoś zainwestował w coś dobrego, to musi to kosztować, niezależnie od tego czy to Łomża czy Warszawa, no , a jak nie macie kasy , to nie wymagajcie luksusów , trzeba się zadowolić miernotą, czyli średnią łomżyńską PS; podobnie, szukam tanio i dobrze , dobrego i taniego ...
|
|
chick - ale właśnei nawet jak zapłacisz za zorganizowanie urodzin dziecka te 190zł to i tak nie jest to impreaza zamknięta! W czasie jej trwania każdy obcy sobie może z dzieckiem przyjść, jak obsługa mówi - do 75 osób, super! Także nie wiem, za co te 190 zł się płaci? Chyba za możliwość przyniesienia swojego tortu... Jak dla mnie to wielka kicha. A sala nawet fajna, ale faktycznie - za drogo.
|
|
zezuś ):) Ja jestem tani i dobry !!!!! Bierz mnie i się na nic nie oglądaj bo wyrwie ktoś inny:):):):)
|
|
maruda za niedrogo powiadasz ? chick Za to co oferuje bawialnia cena nie jest wygórowana. Kwestia organizacji urodzin i innych uroczystości dla dzieci jest znana Tobie i innym przed wynajęciem, wiec o ile decydujesz się na organizacje zabawy dla dziecka to rownież przyjmujesz warunki, na co więc to kłapanie? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
a jaki jest koszt godzinnej zabawy dziecka? nie chodzi mi o urodziny
|
|
Dzisiaj byłam w nowej sali zabaw na rogu Wojska Polskiego i Sikorskiego. tam koszt urodzin to 100 zł (do 10 osób) lub 150 (11-20 osób) za 2 godziny zabawy. Sala jest wtedy zarezerwowana tylko dla gości, w cenę wliczone są soki, przekąski i tort może być wniesiony przez clowna lub spongeboba+zabawa z dziećmi. Właściciele sami robią zdjęcia a po imprezie dają rodzicom gotową płytkę ze zdjęciami. MOŻNA fajnie i dużo taniej w szerszym wachlarzem usług na dodatek. Więc kto chce na pulwy to proszę bardzo!
|
|
No sorry chick :):) Ale do twojego ogródka to już moje dzieci na pewno nie pójdą sie bawić :):):) I nie reklamuj się tak na bezczela bo to kicha dla miniprzedsiebiorcy :):):):)
|
|
chick :) Dziękuje za info, ale pozostanę przy Reymonta, moje dziecko świetnie się tam czuje, zna obsługę jak również sama jest rozpoznawalna :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wczoraj nasz chick bawił się na Reymonta na urodzinach dziś na Wojska Polskiego :):):) Nic tylko życie zabawą prowadzi robaczek :):):) I tak zaraz wyjedzie z tekstem że to nie reklama jego bawialni :):):)
|
|
jednak to forum pełne jest ludzi nie potrafiących czytać ze zrozumieniem. To nie jest reklama, a ja nie jestem właścicielką żadnej z w/w sal zabaw. Najzwyczajniej w świecie porównałam 2 oferty z myślą o urodzinach mojego dziecka. Na Reymonta więcej miejsca do biegania w tym drugim miejscu warunki lepsze i bardziej przystępna cena do zorganizowania zamkniętej imprezy dla dziecka. Każdy wybiera wg swoich kryteriów. Tyle w temacie bando z łomżyńskiego ZAŚCIANKA. p.s. CIEKAWE ILU Z WAS TO RODOWICI ŁOMŻYNIACY A ILU IMIGRANTÓW ZE WSI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |