poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4lomza

Ten portal to straszna nędza. Zanim jakieś informacje nowe napiszą to pól dnia mija albo i dłużej. Nic nowego, nic ciekawego. Administratorze: nędza i jeszcze raz nędza. Żeby by nie to forum i ogłoszenia to by tu tylko zimny wiatr hulał!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4lomza

tak, a jeszcze niekturzy robia robie niestosowne rzarty

Żadnych zmian wizerunkowych strony- od lat to samo,żadnych konkursów, momentami przygłupie teksty. Jedyne co to forum nakręcane przez narwanych młodych ludzi i kulające ogłoszenia. Postawcie na profesjonalizm i zdziałajcie coś ciekawego.

100 % prawdy , inne młodsze portale przynajmniej mają videorelacje a 4lomza daje stare wiadomości lub teksty sponsorowane. Forum i ogłoszenia nakręcają całą stronę , chocaż zaglądam tu coraż żadziej . A 4lomza dalej jest najpopularniejsza bo wiele Łomżyniaków za granicą tylko tu zagląda bo to był chyba pierwszy Łomżyński portal. Kiedyś się przejedziecie na monotoni.

4lomza to nic.moja lomza to dopiero tam aktualne wiadomości są z przed roku ogłoszenia też.na youtube o łomży też nic niemawszystko stare.

Nie narzekać malkontenty i degeneraty jedne.

Mojalomza.pl portal z tego co wiem został zawieszony

Kurczak1980

ŚiOK !!!!!

a mi to tam wsio ryba :)

mogli by mieć rozkład PKP z Łomży

Kurczak1980

nie jest az tak zle. natomiast nie szkodzi by troche popracowac nad ulepszeniami portalu.

ACTA zawiesiła? mnie się tak też wydawało że tam to same trole, piraty i jeszcze nie miem jakie zboczki zaglądali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org