Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza |
Ten portal to straszna nędza. Zanim jakieś informacje nowe napiszą to pól dnia mija albo i dłużej. Nic nowego, nic ciekawego. Administratorze: nędza i jeszcze raz nędza. Żeby by nie to forum i ogłoszenia to by tu tylko zimny wiatr hulał!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza |
tak, a jeszcze niekturzy robia robie niestosowne rzarty
|
|
Żadnych zmian wizerunkowych strony- od lat to samo,żadnych konkursów, momentami przygłupie teksty. Jedyne co to forum nakręcane przez narwanych młodych ludzi i kulające ogłoszenia. Postawcie na profesjonalizm i zdziałajcie coś ciekawego.
|
|
100 % prawdy , inne młodsze portale przynajmniej mają videorelacje a 4lomza daje stare wiadomości lub teksty sponsorowane. Forum i ogłoszenia nakręcają całą stronę , chocaż zaglądam tu coraż żadziej . A 4lomza dalej jest najpopularniejsza bo wiele Łomżyniaków za granicą tylko tu zagląda bo to był chyba pierwszy Łomżyński portal. Kiedyś się przejedziecie na monotoni.
|
|
4lomza to nic.moja lomza to dopiero tam aktualne wiadomości są z przed roku ogłoszenia też.na youtube o łomży też nic niemawszystko stare.
|
|
Nie narzekać malkontenty i degeneraty jedne.
|
|
Mojalomza.pl portal z tego co wiem został zawieszony Kurczak1980
|
|
ŚiOK !!!!! a mi to tam wsio ryba :)
|
|
mogli by mieć rozkład PKP z Łomży Kurczak1980
|
|
nie jest az tak zle. natomiast nie szkodzi by troche popracowac nad ulepszeniami portalu.
|
|
ACTA zawiesiła? mnie się tak też wydawało że tam to same trole, piraty i jeszcze nie miem jakie zboczki zaglądali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |