Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BOKS W ŁOMZY |
zapraszamy na pierwszy organizacyjny trening sekcji bokserskiej do AGROBIZNESU(sala sportowa) poczatek godz.17:00 czwartek 05.11.09
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BOKS W ŁOMZY |
chcialbym zaczac trenowac czy swoj sprzet jest potrzebny?
|
|
a kto to prowadzi ??
|
|
Z tego co się orientuję to sprzęt będzie na miejscu... Tak było przynajmniej do tej pory... Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
jakbyś mógł , to napisz kiedy będzie następny trening bo na ten to już nie zdążę za późno się dowiedziałem ;/ a jakbym poszedł to bym się z pół godziny spóźnił, mówi się trudno
|
|
W poniedzialek chyba ale nie jestem pewien:)
|
|
Kto wie na 100% kiedy nastepny trening niech napisze
|
|
Poniedziałek godz. 17 fitch77
|
|
zapraszamy na 2 trening dzis godz.17 AGROBIZNES ,prowadza Maleszewski,Sochalski,Dołęgowski
|
|
Chciałbym zapytać czy na treningach będą potem elementy kick boxingu??
|
|
Mamed Khalidov - the best!!! nohchish shu ishor du!
|
|
Wie ktoś może ile kosztuje te badanie sportowe ???
|
|
Normalnie 50zł, ale może się uda na najbliższym treningu załatwić po 30zł... Najbliższy trening poniedziałek 16.30. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
elementow kick boxingu raczej nie bedzie. nauka samych rak zajmie sporo czasu,wiem jak jest bo trenowalem,i nadal trenuje,i zawsze tak jest ze ciagle zmieniaja sie twarze w sekkji,dochodza nowi w miejsce starszych cwiczacych,ktorzy musza uczyc sie podstaw,zreszta raczej niewiele osob jest tam rozciagnietych,a zeby zaczasc kopac trzeba sie rozciagnac ;))
|
|
kiedy i o której następny trening? bo ostatnio nie byłem a kolega z sekcji mówił ze treningu nie było bo był aerobik i nie wie kiedy następny trening
|
|
Następny trenen w poniedziałek na godzinę 16 30
|
|
Cześć, słuchajcie, mam zamiar zacząć uczęszczać na te treningi boksu. Możecie mi powiedzieć co mam ze sobą zabrać na pierwszy trening? Będę wdzięczny. Pozdro w moim innym świecie...
|
|
Koszulka, spodenki i buty na zmianę Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Cześć, mam parę pytań na temat treningów. Kiedy się odbywają (czy są to godziny stałe czy zmienne); bariera wiekowa, czas trwania no i koszta. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
|
Jest jutro trening ?? Jak jest to na którą ?
|
|
Najbliższy trening jutro na godzinę 16.30. Cham ze wsi wyjdzie ale wieś z chama nigdy!
|
|
Treningi zaczynają się od 23 sierpnia w poniedziałek o 18:00, spotkanie u trenera pod domem i biegówka , na sale wchodzimy od września. Info od trenera.
|
|
a gdzie ten trener mieszka gdzie ja am isc
|
|
Treningi odbywaja sie od 1 września poniedziałek wtorek czwartek piątek od godz.18 do 19.30 na sali AGROBIZNESU, sprzet do treningu i inne rzeczy są na sali .Treningi prowadzone będą przez trenera ZBIGNIEWA MALESZEWKIEGO i DARIUSZA SOCHALSKIEGO.Zapraszamy chłopców i dzięwczęta od 10 roku.Inne informacji na temat treningów ,zawodów,badań itd udzielę na sali treningowej .Trener Zbigniew Maleszewski malarz
|
|
|
|
Czy nadal odbywają się treningi boksu? Jeśli tak to kiedy, gdzie i o której najbliższy? Chciałbym się zapisać, tylko czy nie będzie problemu jeśli wszyscy trenują od września a ja zacząłbym od teraz?
|
|
Nie ma znaczenia od kiedy zaczynasz trenować ... Ciągle , są prawie te same ćwiczenia . Trzeba dojść do Perfekcji .;) BKS TIGER ŁOMŻA
|
|
nie wiem czy to was zainteresuje ale właśnie jem tosta
|
|
Może jakiś Gołota się znajdzie w Łomży! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
chciałbym uzyskać jakieś info o treningach, szukałem na googlach niby w agrobiznesie ale o której i w jakie dni- nie wiem. proszę o info. pzdr luz blues i orzeszki
|
|
poniedzialki,srody,piatki na godzine 18 w sali agrobiznesu. We wtorki,czwartki biegówka na stadionie na 17. Troche checi i wszystko jasne.:)
|
|
dzieki, w koncu jakis konkret :) i do zobaczenia w przyszlym tygodniu luz blues i orzeszki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |