Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KIM DŻONG TUSK |
NADCHODZI TWÓJ KONIEC, OBYWATELE DO BRONI I ATAK !!!!!!! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KIM DŻONG TUSK |
haha :-)
|
|
DONALD TUSK JEST ZŁYM CZLOWIEKIEM Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
POWIEM TO Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAPŁACISZ NAM ZA WSZYSTKO RDZAWY CH...U TWÓJ REŻIM DOBIEGA KONCA NIE BĘDZIESZ INWIGILOWAŁ NASZEGO ŻYCIA KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO KOMUNISTO Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Legendarny_Obywatel, czyżby to efekt uboczny działania viagry ? a może w końcu dostałeś okresu,
|
|
Legendarny niedlugo tak nie napiszesz,bo odrazu Ciebie do pierdla wsadza albo Komentarz usunięty przez ACTA
|
|
ale gosc ma racje trzeba sie za nich wziac ile mozna nas okradac
|
|
ja proponuje zkrzyknac sie na wiosne i isc na stolice i walczyc o niepodleglosc z banda kryminalistow ,ale trzeba roznych srodowisk spolecznych i kilka milionow jak by ruszylo razem to musieli by odejsc albo zginac
|
|
ja jestem gotów w każdej chwili, popatrzcie ludzie co macie do stracenia? a wiele naprawde można zyskać, ja osobiście największe straty mam już za sobą, a walcząc z kórestwem nigdy nie będę stratny TAK MI DOPOMÓŻ BÓG Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
CHYBA JUŻ ATAKI SĄ NA MNIE ZE STRONY ACTA BO 4LOMZA MI SIE PRZYCINA Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
nie poto tusk obiecal podwyzki aparatowi siłowemu zeby cie dopuscic w marszu do stolicy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dojdzie do tego, że nawet za obejrzenie redtuba pójdzie się za kraty Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Legendarny jako mój klon ciebie trochę nie rozumiem - większa inwigilacja to chyba powinieneś się cieszyć skoro masz w stopce napis "Powołanie Służba Bezpieczenstwa. Kocham swoją pracę !". Może gdzieś cię zatrudnią w jakiejś służbie do inwigilacji sieci, na pewno będą etaty ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
OCZYWIŚCIE JA BYŁEM Z TYCH SB KTÓRZY NAPRAWDĘ CHCIELI DOBRZE DLA SPOŁECZENSTWA, NIE PORÓWNUJ INWIGILACJI ZA CZASÓW PRL A TERAZ Z TYM BAGNEM, TO JEST BAGNO A TUSK MUSI ODEJŚĆ ! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A jaki miałeś kryptonim, może pracowaliśmy w tej samej dyspozyturze ? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Legendarny_Obywatel to znaczy, ze ty dobra menda byłeś ? od koryta cię odstawili i teraz plujesz jadem
|
|
Ha! ha! Propozycja przepis na walentynki: www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
|
|
tytul mnie rozwalil :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |