niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BAB Z NOWYM SYGNALEM

No prosze w koncu sie doczekalismy nasze niezalerzne lomzynskie radio BAB ma juz nowy mocny i bardzo przyjemny dla ucha sygnal :-) jest sie z czego cieszyc to jest 1 (ale nie ostatni) powarzny krok w strone leprzego wizerunku radia(zapewne). No to teraz czekamy na nowe audycje nowe programy :-) tylko na poranek prosimy kogos kto bedzie umial rozbudzic ludzi a nie przymulac :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BAB Z NOWYM SYGNALEM

Niezależne pisze się przez "ż"
Poważny też przez "ż"

Jestes tym 16 letnim pracownikiem z Babu ? to trzeba się za naukę brać a nie wolontariat robić od młodych lat :)

a u mnie gra na jeden glosnik

Pożyjemy.... zobaczymy.... a raczej usłyszymy.

Tarczyn do Twojej kolekcji dorzucę jeszcze jeden kwiatek (jak się czyta taki tekst to człowiek już sam nie wie jak się pisze)

lepszego pisze się przez "sz"

Olo - nie Mariusz

Olo

Profesor Miodek

dajcie dzieciakowi spokoj, widac duszo czatuje. ja pszez to czatofanie sama mam klopoty z ortografia (byliscie kiedys na czatach, np. wp, interii?jak byliscie to fiecie jak tam sie pisze, hehe...kto nie wie niech sobaczy ;))

sayra

Niestety tak to jest, gdy sie ksiazki odklada na bok na rzecz Internetu, tv czy innych temu podobnych:)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Sens wylapany posta?? Wylapany. Wiec o co chodzi?? A moze to dyslektyk??:)

NBNF informacja z poczatku posta przyjeta do wiadomosci i nad czym tu dyskutowac? Maja nowy sygnal, to dobrze, nic dodac nic ujac, a ze temat rozwinal sie w innym kierunku to jeszcze lepiej;)
Sluszna uwaga moze to dyslektyk, wyglada wiec na to, ze z 70% mlodych ludzi to....dyslektycy?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Tutaj pomylka ;-) mlodego byscie tylko jechali hehe niewarto o tym pisac (a 16-latkiem nie jestem (zdziwienie) :-) a co do dyslekcji to mam wielu wybitnych tworcow to dyslektycy
Ps. Sorki za bledy

Ja też jestem dyslektykiem!....a co?! :)

---
PGG

czy to znaczy ze z glosem dziada

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org