Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BAB Z NOWYM SYGNALEM |
No prosze w koncu sie doczekalismy nasze niezalerzne lomzynskie radio BAB ma juz nowy mocny i bardzo przyjemny dla ucha sygnal :-) jest sie z czego cieszyc to jest 1 (ale nie ostatni) powarzny krok w strone leprzego wizerunku radia(zapewne). No to teraz czekamy na nowe audycje nowe programy :-) tylko na poranek prosimy kogos kto bedzie umial rozbudzic ludzi a nie przymulac :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BAB Z NOWYM SYGNALEM |
Niezależne pisze się przez "ż" Poważny też przez "ż" Jestes tym 16 letnim pracownikiem z Babu ? to trzeba się za naukę brać a nie wolontariat robić od młodych lat :)
|
|
a u mnie gra na jeden glosnik
|
|
Pożyjemy.... zobaczymy.... a raczej usłyszymy. Tarczyn do Twojej kolekcji dorzucę jeszcze jeden kwiatek (jak się czyta taki tekst to człowiek już sam nie wie jak się pisze) lepszego pisze się przez "sz" Olo - nie Mariusz Olo
|
|
Profesor Miodek
|
|
dajcie dzieciakowi spokoj, widac duszo czatuje. ja pszez to czatofanie sama mam klopoty z ortografia (byliscie kiedys na czatach, np. wp, interii?jak byliscie to fiecie jak tam sie pisze, hehe...kto nie wie niech sobaczy ;)) sayra
|
|
Niestety tak to jest, gdy sie ksiazki odklada na bok na rzecz Internetu, tv czy innych temu podobnych:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Sens wylapany posta?? Wylapany. Wiec o co chodzi?? A moze to dyslektyk??:)
|
|
NBNF informacja z poczatku posta przyjeta do wiadomosci i nad czym tu dyskutowac? Maja nowy sygnal, to dobrze, nic dodac nic ujac, a ze temat rozwinal sie w innym kierunku to jeszcze lepiej;) Sluszna uwaga moze to dyslektyk, wyglada wiec na to, ze z 70% mlodych ludzi to....dyslektycy? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tutaj pomylka ;-) mlodego byscie tylko jechali hehe niewarto o tym pisac (a 16-latkiem nie jestem (zdziwienie) :-) a co do dyslekcji to mam wielu wybitnych tworcow to dyslektycy Ps. Sorki za bledy
|
|
|
czy to znaczy ze z glosem dziada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |