Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapraszam na dyskusje polityczne klub jatkowa |
sito na lewactwo:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapraszam na dyskusje polityczne klub jatkowa |
A z kim tam dyskutować z Yankee Boy/em, podwójnie zlustrowanym czy Mądro Lizą?:))))
|
|
Andy napisał :... Re: Należałoby dodać, że nie znajdzie się wielu chętnych, aby wysłuchiwać bzdur wygłaszanych przez pachołka jakiegoś tam byłego polityka -Kaczyńskiego.
|
|
adamosxx , dyskutujcie, niech MOCZ będzie z wami !
|
|
Będzie jatka na jatkowej.
|
|
adamosxx znów leków nie brałeś trolu.
|
|
adamosxx :) Już pędzę !!!!! Dzięki za info . A i jeszcze jedno , oczywiście że wpłaciłem i to spore kwoty :):) Niech nam wiara i patririotyzm rośnie w siłę i pod niebo :):):)
|
|
adamosxx - a ja moge przyjsc:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha :) A nie będziesz lewackiej propagandy siała ??:):) Jak nie, to przychodź , czekamy w adamosexxem :):)
|
|
adamosxx , rzepicha i maruda razem ? , to dopiero będzie jatka
|
|
tymaczem podyskutowałem ale pajacow z forum nie bylo hehe oczywiscie z cclym szacunkiem m dla niektórych:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hezjot cfaniaku zza monitora haha tacy jak ty to najgorsze scierwo boisz sie ujawnic hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No tośmy sobie pogaworzyli :):) Żałuj rzepa że nie byłas bo tematy były prawdziwie patriotyczne :)
|
|
oraz zyciowe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |