Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zastój w handlu |
dlaczego jest zastój w handlu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zastój w handlu |
|
tak właśnie i jest lipa
|
|
nic się nie sprzedaje w Polsce jest ch....o mnie ratuje wschód
|
|
anike to z "tą" lipą warto się zaprzyjaźnić, jeszcze przez co najmniej miesiąc ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
może się coś zmieni na wiosnę, zobaczymy
|
|
megan cicho bo.....;)
|
|
z takim sklepem nie dziwie się :P
|
|
Zbychu bo ?? toż to groźba ;) anike spokojnie, coś tam się dziać na wiosnę powinno ... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Claro przekonałeś/aś mnie
|
|
co wy pieprzycie ona robi sobie darmowo reklame hahahahahhahahahahahahahahahahahaha co ty pindo nie stac cie na normalno hahahahahaha juz lepiej lecie do vabii
|
|
Niech sobie robi reklamę za zupełną darmoche, ale bryndza jak była tak i będzie jeszcze :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ja ci powiem megan ze nieee...nawidze takiego wiejskiego zachowania za dam pytanie dotyczace innej zeczy a loging wstawie adres strony to moze cos kupią zall
|
|
No i niech sobie robi :) A ja jeszcze dołoże się do tej reklamy:) www.anike.sklepna5.pl
|
|
Jak na outlet to ceny dośc wysokie. To w promocji w normalnym sklepie sobie można coś kupić w takich cenach.
|
|
ale wiecie co "chlopak" ma troche racji to jest wiejskie zachowanie skad oni sie wyrwali ?? jak juz ktos robi reklame na forum to dobrze im nie wruze pozdrawiam daniel
|
|
danielkuu jestes za mlody to sie nie wpier.... hehe nie no swiruje ale jak tam zapadne specjalnie to buchne im smiechem wsklepie ze robia reklamy takie biznesmeni hahaha
|
|
on i chłopak czytaj ze zrozumieniem. Jeżeli dziewczyna raczkuje w handlu, to ma prawo wykazać się niewiedzą. Ot miejscy uczeni !! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Nie ma jak to gimnazjum bierze udział w dyskusji :):):) Znawcy życia i świata :):)
|
|
to "chlopak" sie wkurzyl moze to jego konkurencja albo wlasciciela nie lubi a mi to zwisa gdzie robia reklamy tyle ze faktem jest ze sie puzniej smieja z takich osob ale to puzniej zostaje nauczka daniel
|
|
danielku pysk cie swedzi ?? gowno cie to obchodzi
|
|
hahhahahahahahhahahaha
|
|
**
|
|
chlopakkk :) Jaki ty obcykany jesteś w świecie :) Znasz forumowiczów z imienia :):)
|
|
..a nawet jeśli była to próba zareklamowania sklepu, zwrócenia uwagi że taki istnieje no to co..? już nie przesadzajcie.. ubyło wam czegoś z tego powodu ? chyba nie... na tym rorum już nie jeden się "reklamował" i to chytrym sposobem - oczerniając konkurencję a siebie wybielając..nie takie wojny tu widziałam...
|
|
No i chlopakk właśnie to robi :):) Ciekawe czy ma swój sklepik z badziewiem czy pracuje u badziewiarza? :):)
|
|
ktoś tu coś, kręci !
|
|
z s Pewnie chłopakkk próbuje lody :):):):):)
|
|
nie tylko on
|
|
Myślisz że i reszta też ?? No oczywiście poza nami dwoma:):)
|
|
|
Głupi temat, głupi sklep, głupi towar i tyle w tym temacie.
|
|
A no tak meg :):) Umkłaś mi z głowy :(
|
|
dokładnie, poza nami dwoma,
|
|
ZS nie rozpędzaj się! słyszałes marude? I żeby mi to było maruda przedostatni raz :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
a no i megan jeszcze się łapie
|
|
megan, Ty jesteś poza wszelkimi podejrzeniami
|
|
on21 dlaczego nie używasz o z kreską tylko u zwykle w swoich wypowiedziach ;)
|
|
|
megan , u mnie teczkę masz czystą ,
|
|
|
chodzi oto zeby ludzie przestali reklamowac swoje sklepiki na forum biznes hahahah
|
|
biznes sie kreci reklamuje nadal sklepik;d
|
|
888
|
|
chłopakkk ma rację zamiast sklepików niech biedronkę chwalą.(może podwyżkę dostanie)
|
|
reklama reklama
|
|
pranie mózgu już od rana...;-)
|
|
do rana
|
|
|
|
anike.sklepna5.pl-biznesmeni reklamuja sie na forum hahaha zalll
|
|
żal ci pewnie że ty nie masz czego reklamować...
|
|
ojciec bys sie zdziwil hehe
|
|
byś sie zdziwił ojciec bo chlopakkk to rekin biznesu. koazk nad kozaki , nie podskoczysz po prostu ;)
|
|
to prosze kazdy kto jest przeciwny tego co pisze niech mi wytlumaczy w jaki niby chytry sposob popierac mozna takie zachowanie; zaloze temat na forum z moja reklamo na temat slabego handlu jak kazdy wie ze jest od styczna do marca sezon martwy ... a po zatym czy forum jest do reklamowania sie ja tego nie moge zrozumiec czy ta osoba mysli ze jak zalozy taki temat to ludzie sie nie pokapuja ze to chodzi o reklame juz bym wolal zeby zalozyl i napisal otworzyl sklep nowy i ze zaprasza ajjj
|
|
ty sie nie martw reklamami na forum, ja bym na twoim miejscu martwil się tym, że nie znasz ortografi i nie wiesz co to są znaki interpunkcyjne...
|
|
??
|
|
hahahah:):) Bystrzacha nawet nie wie co to znaczy :):)
|
|
Zbychu,to tak masz jak i ja.Dzięki tym ze wschodu mam sie dpbrze.
|
|
Z Merem Sankt Petersburga piło się gorzałkę i jestem na "Ty"
|
|
ty chlopak ja ci machne zaraz reklame swojej firemki jak ty chcesz...widzac po twoich postach to jestes jakis gowniarz....moze ty ponizej minimum dostajesz dlatego zal ci dupe sciska...ja wezme se opis zmienie na adres mojej stronki i co komu do tego...to nie reklama..ty wez skoncz jakas szkole i dopiero potem sie wypowiadaj...temat skonczony Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dokłądnie, zadbaj o interpunkcję i ortografię, po za tym co Cię boli, że ktoś chce się zareklamować na forum.
|
|
to jakiś schizofrenik, wykazujący zaburzenia myślenia i urojenia - przedsiębiorca ? , a i ta niespójność wypowiedzi o czymś świadczy , czy w gimnazjum to ich naprawdę niczego nie nauczyli ?
|
|
nie sadze ZS..albo po prostu ledwo zdawal z klasy do klasy... a co do jego przedsiebiorczosci to mam jakies takie KIT I POPISOWKA w glowie...zaden normalny czlowiek prowadzacy wlasny interes nie obsmiewa ludzi bo wie ze poczatki sa zawszw ciezkie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dobra, dajcie mu się wyżyć , niech chłopak ma coś od życia...
|
|
barana w sciane albo na kolegach/kolezankach sie niech wyzywa...ogolnie dziewczyna nic mu nie zrobila Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
tu na Forum, 99% takich samych przedsiębiorców jak on
|
|
no moze troche mniej ale przynajmniej sie tym nie chwala...a tak a propo ZS kojarzysz lokal po kafeterii na rzadowej?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a co do zalozycielki postu skarbie moze tak troche zejdziesz z tych cen...wlasnie weszlam na twoja stronke i popatrzylam to jak na outlet maasz te ceny w sumie malo rozniace sie od normalnego sklepu firmowego... i zeby mnie tu nikt zle nie zrozumial od razu pisze... wiesz jakos inne sklepy nie maja az takiego zastoju a ja osobiscie wole jezdzic na zakupy firmowych ciuchow za granice gdzie i tak kupie taniej niz tu i to nowe nie z outletow.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam tak, i nie tylko kojarzę
|
|
co myslisz o tym lokalu..no wiesz jesli tam bym chciala cos otworzyc??? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam, to nie w tym temacie, załóż nowy , a może coś Ci pomogę ? bez zobowiązań - pomyślę
|
|
oki ale to jak wroce...musze terrorystow odebrac...milego dzionka wszystkim Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
hej dzieciaki ja prowdze od roku sklep spozywczy w dosyc duzej wsi kolo łomzy. lwiosna lato jak cię mogę ale jesień i ta zima dała nam się we znaki. w miejscowości tej jest 5 sklepów o tej samej branży i to swoje robi. jest ciężko naprawdę cięzko. byle do wiosny.
|
|
Dla mnie "najlepiej reklamującym się przedsiębircą" był Better! Nikt go nie pobije. "Tworzył" lokal i jego menu na forum, zanim jeszcze go otworzył. Mistrzostwo świata;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |