Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mohito |
Był już ktoś? ,jak wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mohito |
Ładnie ale drogo. Pani kierownik ( krótkie blond włosy) za bardzo się rządzi i wprowadza niemiłą atmosferę chociażby u ekspedientek.
|
|
Taniej niż w Monnari,a ubrania równie fajne. von chrupka
|
|
Ubrania fajne ale niestety tandeta... Przyjaciółka kupiła sweter za 100zł, założyła raz i zrobiła się szmata. Gumki się wyciągnęły i tyle... W piątek kupiony, w niedzielę oddany na reklamację... aniolek47
|
|
Niestety zgodzę się, jakość gatunkowo coraz gorsza, a co kierowników tej sieci to można poczytać opinie w necie z innych miast (nie wiem jak w Łomży, ale wychodzi na to, że specjalnie same zołzy wybierają, taka ich polityka).
|
|
syf jak diabli.... na runku już lepsze szmaty można kupić...
|
|
a mi się sklep bardzo podoba i jestem zadowolona z zakupów ;)
|
|
Dziadostwo wolę kupić coś w normalnych sklepach w Łomży. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Ubrania są rzeczywiście fajne, ale niestety jakoś do kitu, napewno nie są warte swojej ceny. Bluzka po jednym praniu nie nadaje się do niczego, a ze spodnie są rozciągnięte tak że same z tyłka spadają... No ale trzeba przyznać że ciuchy jak i sklep na pierwszy rzut oka wyglądają bardzo zachęcająco.
|
|
w tej galerii to większość ciuchów są geyowskie :) ---------------------------------------------
|
|
Nawet spoko, zakupialam bluzke, ale obsluga fakt, ze nie mila. Zwrocilam na to uwage
|
|
jak mam kupić za 100zł sweterek i go wyrzucić po pierwszym praniu- to wole iśc na używak i kupić coś o.k.a swoją drogą to szkoda że nie ma u nas h&m,zary itp.
|
|
a ja kupilam sweterek i o dziwo w nim chodze ;]
|
|
robiłam zakupy kilkukrotnie w tej sieciówce w Warszawie i Poznaniu i nie mialam żadnych problemów z ciuchami i akcesoriami,defekty zdarzają się wszędzie, fajny sklep
|
|
Czy ktoś składał reklamację i została uznana? Zwrócili kasę? Kupiona sukienka po dwóch praniach w 30 stopniach zrobiła się przyciasnym sweterkiem :(
|
|
Zdecydowanie bardziej od mohito wolę ten sklep https://mg-shohlari.pl/pl/ . Maja lepszej jakości ubrania i oryginalne wzory a mohito rzuca wszystko do wszystkich sklepów z tej samej kolekcji i pół Polski chodzi w tym samym
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |