Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSOP |
Co sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSOP |
baska musisz sie baaaaaaaaaaaaaaardzo nudzic..... ale ogolnie rozpie********asz mnie swoimi postami...od razu mi sie humorek poprawia Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jeśli chodzi o WSOP czyli World Series of Poker to sądzę że jak ma się spore umiejętności to można dobrze zarobić :)
|
|
hej a co powiecie ze moze by tak zorganizowac cos w stylu wieczorny pokerek gdzies tam w klubie...tak dla fanu...tu w lomzy nudy i juz nawet nie chce sie chodzic do klubow gdzie pelno malolatow szukajacych wrazen Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
rzeczywiście można np. lux veritas,trwam itp.
|
|
W pokerka grają co czwartek w hattricku od wieczora do rana i w tygodniu w klubie 54.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |