wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APART

Czy w jakims sklepie w łomzy jest sprzedawana biżuteria firmy apart?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APART

o czym ty mowisz apart i łomza - najblizej na allegro

Apart ma sklep internetowy

nie jestem pewien ale zapytaj się w sklepie jubilerskim na długiej

apart ma swoje produkty w sieciowce i w sprzedazy wysylkowej. Mozesz poszukac podobnych artykulow u jubilerow lub pod zamowienie, ale nie to samo.

na mazowieckiej u jubilera

W ŁOMŻY NIE DOSTANIESZ BIŻUTERII FIRMY APART ANI NA MAZOWIECKIEJ ANI NA DŁUGIEJ . NAJBLIŻEJ W BIAŁYMSTOKU LUB W INTERNECIE . NA DŁUGIEJ JEST
SKLEP VERONY I TO CHYBA JEDYNY MARKOWY SKLEP W ŁOMŻY . ODNOŚNIE ZAKUPÓW W FIRMIE APART , ZA CZYM KUPISZ DANĄ RZECZ PORÓWNAJ CENY PODOBNYCH WYROBÓW W SKLEPACH ŁOMŻYŃSKICH . REKLAMA TELEWIZYJNA JEST BARDZO SKUTECZNA ALE NIE JESTEM PEWIEN CZY CHCESZ SIĘ DO NIEJ DOKŁADAĆ.

POZDRAWIAM ZBYSZEK

porównanie cen dobra sprawa, tylko czy można takie rzeczy porównywać jak np pierścionek
w apracie wiesz choć co kupujesz a w tych różnych przydrożnych to nawet nie wiesz czy np próba jest właściwa
i czy białe złoto to nie np srebro

W Łomży nie ma takie biżuterii jak na apart. pl .Osobiście tam kupowałem biżuterię i jestem baaaaardzo zadowolony!!!!!!!!!

JEDNAK PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ CO ZROBICIE W MOMOCIE USZKODZENIA TAKIEGO WYROBU LUB PÓŹNIEJSZYM DOPASOWANIEM ROZMIARU . PALCE U KOBIET SIĘ ZMIENIAJĄ ( NA PRZYKŁAD PO CIĄŻY ). DOBRE SKLEPY Z DŁUGOLETNIĄ TRADYCJĄ NIE ZOSTAWIĄ KLIENTA BEZ PÓŹNIEJSZEJ OPIEKI .

POZDRAWIAM ZBYSZEK

jak dałeś kasę za pierścionek za powiedzmy 500 złoty to chyba stać Cię na przeróbkę i nie mów mi że te dobre sklepy zrobią to za darmo
apart przerabia pierścionki i je serwisuje

lepiej zrób chłopie re-branding bardziej się opłaci

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org