Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tytuł jednego kawałka -proszę ;) |
Witam , czy ktoś z obecnych oglądał dziś może 4fun tv w godzinie od 12 do 13 z ramówki leciało chyba znaczenie imion , usłyszałam kawałek piosenki której nie zapamiętałam teledysk to standard plaza , prawie nagie kobiety po nim leciała Lady Gaga z kawałkiem Marry the night ???? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję ;) Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tytuł jednego kawałka -proszę ;) |
Jest ktoś ? Choć jedna osoba Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
nie wiem.. ja pierdziele masz problemy naprawdę ... : )
|
|
Problem w sumie żaden ale chciałabym znać ten tytuł bardzo mi się spodobała ;) Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=yVDuJBBr-Oc&ob=av2e Może to? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Niestety to nie ten kawałek ;( Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
nie płacz aniołku to nie twoja wina ...
|
|
poszukaj na ich stronie... http://www.4fun.tv/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Wchodziłam już na ich strone i albo jestem ślepa albo ta piosenka nie zostala na niej zamieszczona . Taka fajna skoczna nutka śpiewał facet , muzyka podobna do kawałka seniorita disco vibez głos również tylko szybsza . Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
??? Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
zaloguj się na orange.pl,kliknij wet tv i wybierz kanał 4fun tv,tam często lecą powtórki,może trafisz na program,w którym leciała piosenka niedająca Ci teraz spokoju ;) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
*web tv (po lewej stronie) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |