wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie zamontować audio

witam jak w temacie. fox music jest w ten tydzień nieczynny. gdzie jeszcze się rym zajmują , jakiś zakład

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie zamontować audio

najlepiej samemu w garażu :D w foxie strasznie drogo sobie liczą i za komponenty zestawu i za dodatkowe materiały.

A ile to zamontować radio? 5 minut i gotowe

no zależy :D jeśli samo radio to fakt :) ja w moim seicento musiałem robić wszystko. panele drzwiowe, odpowiednio dopasować, zamontować gwizdki :D prawie cały dzień roboty, bo strasznie tam ciasno ;)

w foxie bardzo drogo. za komplet/zestaw kabli licza sobie 95zl a pare sklepow dalej za te same dalem 65zl. roznica kolosalna

a prócz foxa to gdzie mogę to zrobić

zależy co planujesz zrobić. jeżeli jakąś skomplikowaną instalacje, to raczej jakiś zakład. natomiast jeśli coś prostego to próbuj sam :) nic strasznego...

A widzicie, człowiek ślepnie, czy co. Przeczytałem że autor chce zamontować radio, a on chce audio. Przy całym audio faktycznie trochę roboty jest, szczególnie jeśli głośniki są przykręcone do boczków, nie do blachy i nie ma otworu na głośnik w drzwiach - trzeba ciąć otwór w blasze (pasowałoby zabezpieczyć przed wilgocią), dystanse, okablowanie, wygłuszenie - wtedy trochę zabawy jest, ale i tak można to zrobić samemu jak się ma jakieś pojęcie, trochę zdolności manualnych, parę narzędzi (wyrzynarka), trochę czasu i przy obecnej pogodzie pasowałoby mieć ocieplany garaż :). Jeśli chcesz audio z wygłuszeniem itp. to w łomży chyba tylko fox. jesli chcesz wymienić radio i głośniki (na tan rozmiar), bez okablowania i wygłuszania - to chyba w każdym serwisie (skoda, fiat, renault, polmozbyt) i w połowie warsztatów mechanicznych Ci to zrobią. Zawsze można podjechać do sąsiadów,np. ostrołeka, pierwszy link w google :http://www.caraudio.com.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=5&sobi2Id=3&Itemid=97

lepiej zrobić samemu ;) dopytywać się na jakiś forach co i jak, a później mieć satysfakcję, że zrobiło się po swojemu. grzebanie przy aucie jest fajne :)

adkins2405 napisał(a):

> lepiej zrobić samemu ;) dopytywać się na jakiś forach co i
> jak, a później mieć satysfakcję, że zrobiło się po
> swojemu. grzebanie przy aucie jest fajne :)

Popieram

a w ogóle to co chcesz robić z tym audio?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org