poniedziałek, 14 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do kobiet ...

Jak wykonać taką fryzurę czy któraś z Pań wie może jaka nazwę nosi takie uczesanie ? Wydaje mi się , że to kucyk ale nie mam zielonego pojęcia jak ułożyć włosy i związać gumka czy może spinka . Dziękuję za wszystkie odpowiedzi . http://danceflowing.pl/gid,14069903,img,14069949,kat,99248,zdjecie.html

Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do kobiet ...

maszynką do golenia jadziesz

na tym zdjęciu słabo widać ale mi sie wydaje że jakoś podpięte są te włosy

ze swoich włosów trudno coś takiego zrobić, a przecież wiadomo że ta na zdjęciu nosi peruki lub doczepiane włosy...

ja wiem, ja wiem

potrzebujesz tego

http://allegro.pl/spinka-profilujaca-podnoszaca-wlosy-bumpits-i2009767213.html

h0jowe forum

h0j coś ty, to badziewie nic nie warte, mam to, wcale się głowy nie trzyma, nie wiem kto to wymyślił..tandeta poprostu..

dlatego ja tego nie zamawialam, bo wyczytalam gdzies na forum ze za cene 10 zl mamy badziewie, ale jesli fryzjerka sprowadzi nam profesjonalny grzebien wtedy uzyskamy taki efekt jak rihanna.

h0jowe forum

a ja tego co ty wyczytałaś - nie wyczytałam, i zamówiłam. Ale na szczęscie to nie majątek a przekonałam się na "własnej skórze" co i jak

nie lubie wywalac pieniedzy w bloto, przed kazdym zakupem zapoznaje sie z opinianiami innych osob :)

h0jowe forum

dobrze że w porę napisałaś że najlepiej jest kupić profesjonalną spinkę u fryzjerki bo czerny anioł wywaliłaby kasę w błoto...

ALE ZDJĘCIE KOCHAM RIHANĘ ....A te nogi....

Swoje mam długie i bardzo gęste włosy ale i tak potrzebowałabym sztucznych dlatego sobie odpuszczę bo już raz miałam doczepione i bardzo bolała mnie głowa . Jeśli któraś z Pań jest zainteresowana takim uczesaniem to się nazywa kucyk fala trzeba mieć długi sztuczny ogon z takim klipsem i jedna kukle ze sztucznych włosów najpierw prostujemy swoje włosy i związujemy troszkę tylu zwykła maleńką gumeczką jak do warkoczyków razem z tą kukla w środku ze sztucznych . Pozniej zbieramy reszte włosów i robimy jeden duzy kucyk po czym nakładamy ten ze sztucznych jakas masakra jak one w tym chodza łeb jak sklep :)

Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....

jak się dobrze ułoży włosy to zwykłą klamrą można uzyskać identyczny efekt ;) pozdrawiam

taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org