Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki w Urzędzie Miasta |
Ile może zarabiać mniej-więcej podinspektor na początek w Urzędzie Miasta w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki w Urzędzie Miasta |
Wiesz że tym tematem możesz skupić na siebie złość normalnych ludzi!. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
pewnie zarabia o wiele za duzo ;]
|
|
Tyle ile nie powinien zarabiać. Zasięgnij języka u źródła ? podinspektor od dróg ma 1500 na dzień dobry plus worek masy do latania dziur na zimno :)
|
|
Niegospodarność dóbr publicznych pieniędzmi ściągniętymi od ludzi przez władza kurii i ratusza w Łomży jest zatrważająca. Wydatki są skupione dziwnie "nie na miejscu" autentycznych potrzeb Społeczeństwa Łomżyńskiego z kieszeni którego pochodzą finansowane egoistyczne i egocentryczne przedsięwzięcia włodarzy o czym wiele osób dawało konkretne przykłady na forum ? Pomijam fakty dotyczące postępowań karnych ponieważ nie wszystkie i tylko nieliczne złe uczynki władz trafiły do sądu pokazując skalę egocentrycznego kumoterstwa władz i niegospodarności na terenie religijnego społeczeństwa Ziemi Łomżyńskiej działającego jak parafialny "Folwark zwierzęcy" zmanipulowany przez świńskich liderów jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy" Kościół a raczej kuria i duchowieństwo jest poza wszelkim podejrzeniem ponieważ jest poza wszelką kontrolą ale owoce nadmiaru obecnego w nim zła są wyraźnie widoczne na każdym kroku.
|
|
trzeba bylo sie uczyc
|
|
Kto ma księdza w rodzinie ten z głodu na pewno nie zginie:))))
|
|
W Urzędzie gdzieś tam ..... Starsza Pani Urzędnik zwraca się z prośbą do młodszej Koleżanki(stażystki) Jolu choć mi pomóż bo mi KOMPUTER SIĘ POWIESIŁ:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |