czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeżeli ktoś widzial prosze o pomoc

http://www.google.pl/imgres?q=amstaff-beagle&start=246&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=636&tbm=isch&tbnid=xpW10UW9L34YhM:&imgrefurl=http://tapetus.pl/23988,beagle-harrier-rozowy-welon.php&docid=BGyyKQCmrXgamM&imgurl=http://tapetus.pl/obrazki/n/23988_beagle-harrier-rozowy-welon.jpg&w=1216&h=912&ei=tHoAT8aIKYXMsga0uqngCQ&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=537&vpy=251&dur=252&hovh=194&hovw=259&tx=164&ty=112&sig=114619583529446591142&page=14&tbnh=127&tbnw=169&ndsp=18&ved=1t:429,r:14,s:246

MOZE WIDZIAL KTOS Z WAS TAKIEGO PIESKA BLAKAJACEGO SIE > JEZELI TAK PROSZE BARDZO O KONTAKT 516-48-262

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeżeli ktoś widzial prosze o pomoc

Obrazek z linkiem BBCODE skopiuj tego linka i wklej Zdjęcie Twego psiaka będzie widoczne na forum.

PIESEK JEST BARDZO PODOBNY DO ZAMIESZCZONEGO POWYZEJ NUMER TELEFONU 516-480-262

kiedy zaginął???

taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)

zaginela wczoraj ok godz 13 szukam tej psiny ale nikt nic nie wie :(

wczoraj ok. 18 widziałem podobnego psa kolo szpitala przy osiedlu medyk. Dokładnie nie widziałem bo psiak szybko przebiegł,ale napewno był rudy.

byl podobny do tego na obrazku?

podobny był, ale czy to z takiej rasy to nie jestem pewien. na pewno nieduży i rudy. Będe miał na oku jakby się pokazal

Na Twoim miejscu zrobilbym tak: wydrukowal kilkanascie zdjec w kolorze i:
1. porozwieszal je jak najszybciej na uczelni na poznanskiej, agrobiznesie, w janskim (koniecznie kilka fotografii z ogloszeniem w kazdym z tych miejsc, bo zawsze jakas wesz moze zerwac), a takze na drzwiach wejsciowych do liceow
2. dodaj w ogloszeniu pod fotografia by ktos go zawolal, przytrzymal i zadzwonil do Ciebie,
3. obowiazkowo dopisz, ze jest nagroda za pocieche.

No i pamietaj aby obowiazkowo najpierw zapytac sie wladze uczelni/liceow o pozwolenie na wywieszenie ogloszenia, zeby ich nie zerwali.

W liceach i na uczelniach ksztalca sie ludzie z roznych czesci miasta i okolic. NIE MA OPCJI, ZEBYS NIE ZNALAZL PSIAKA W TEN SPOSOB, SERIO.

Autor: kardynal_richelieu (---.play-internet.pl)
Data: 01-01-12 18:18

a po co to wszystko? Przeciez koleś intensywnie szuka... od wczoraj juz 6 temat założył, na pewno ktoś sie zlituje, złapie psiaka i zaprowadzi mu pod drzwi;)

nie badz taki cwany ciekawe jakby tobie dziecko zginelo bys sie posral nie wiesz jak jest ro rura!!!

coś się zdaje, że piesek zwiał szukać sobie mądrzejszego wlaściciela...

co ty nie powiesz zasrywku jak chcesz to mozemy sie zlapac poza forum w 4 oczy to zobaczymy kto bedzie mądry co ty na to?!!

przemko91,nie zwracaj uwagi na głupie odpowiedzi.Tutaj lubią się wymądrzać,nie mając nic do powiedzenia.

idz w miasto szukac psa

Właśnie patrze ze co poniektorzy czarmon lubi sie wymadrzac hehe mam go gdzies gosc sie zesral ewidentnie . Jest madry tylko przez internet .

ktos kiedys powiedzial: nie probuj walczyc z idiota jego metodami - sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem... tyle w temacie

Przemko, Ty nie trac czasu, tylko drukuj ogloszenia z fotografiami i jazda po uczelniach i szkolach. Na pewno sie znajdzie w ten sposob. I to szybko.

Widziałam tego psa w autobusie linii 10 w sobotę.Był przerażony.Wyskoczył przy ,,kontaktach,,

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Wabi sie Tila. Mieszaniec amstafa z beaglem. Charakterystyczna latka za główką biała oraz białe łapki do połowy. Bardzo proszę o pomoc. Nr. kontaktowy 506 568 421. Dziekuję.

Widziałam tego pieska dzisiaj przed 17 na al legionów przy Cendrowskich.Nie miał obroży i biegł w stronę ronda.

gdzie to dokładnie ci Cendrowscy

Na al legionów przy cedrowskich,jest też tam zegarmistrz Bikowski,o ile to ten piesek.Wyglądał jak ten na wstawionym zdjęciu,nikogo więcej nie było,biegł sam .

niestety pomimo poszukiwań nie udało mi się odnależć pupila. Bardzo proszę o pomoc. Podaje po raz kolejny nr kontaktowy - 506 568 421

Pies został znaleziony. Dziękuję za wszelką pomoc. Temat zamknięty.

Nie zamykaj tematu, bo co niektórzy cieszą się razem z Tobą :) szkoda by było psiaka, jeśli właściciel, go bardzo kochał i tak o niego walczył, żeby wrócił :)

Naprawdę się znalazł??--SUPER !!!-;)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org