czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
malowanie włosów

witam, poszukuję salonu, bądź prywatnej fryzjerki która tanio "(do 100zł) mogłaby mi zmienić kolor (farbowany ciemny, prawie czarny) na np brąz.. może wiecie gdzie coś takiego można zrobić i być zadowoloną?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: malowanie włosów

na Mazowieckiej jest fajna fryzjerka, podcinałam u niej końcówki - wzięła połowę tego co inne fryzjerki. Nie wiem jak z malowaniem włosów, musisz zapytać, ale widać że zna się na tym co robi

dla dobrego malarza nie powinien być to problem, poszperaj w ogłoszeniach ,albo kubeł farby, pędzel do ręki i sama jedziesz

a sama sobie umluj !

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

no wlasnie to nie takie proste, mam 5 wlosow na krzyz a zachcialo mi sie ciemnego koloru i tak mam go juz ze 3 lata, ale chce wrocic do swojego brazu zeby ich juz nie niszczyc, pomalowalabym sobie sama ale wiem ze fryzjer zajmie sie i odrostami, ja sama nie potrafilabym sobie rozjasnic z uwzglednieniem odrostów. Dzieki za odpowiedzi, jakby ktoś coś może jeszcze na ten temat wiedział to prosze o wiecej info

to może zostań przy swoim kolorze jaki teraz masz..ja też mam na ciemno i nie chcę więcej eksperymentować

k4t -------juz zostawa wlosy w spokoju!!!!!!!!!!! i zacznij zrec tabletki - albo pic ziola! jeszcze ciut a lysa bedziesz!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

robie to ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org