Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
malowanie włosów |
witam, poszukuję salonu, bądź prywatnej fryzjerki która tanio "(do 100zł) mogłaby mi zmienić kolor (farbowany ciemny, prawie czarny) na np brąz.. może wiecie gdzie coś takiego można zrobić i być zadowoloną?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: malowanie włosów |
na Mazowieckiej jest fajna fryzjerka, podcinałam u niej końcówki - wzięła połowę tego co inne fryzjerki. Nie wiem jak z malowaniem włosów, musisz zapytać, ale widać że zna się na tym co robi
|
|
dla dobrego malarza nie powinien być to problem, poszperaj w ogłoszeniach ,albo kubeł farby, pędzel do ręki i sama jedziesz
|
|
a sama sobie umluj ! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
no wlasnie to nie takie proste, mam 5 wlosow na krzyz a zachcialo mi sie ciemnego koloru i tak mam go juz ze 3 lata, ale chce wrocic do swojego brazu zeby ich juz nie niszczyc, pomalowalabym sobie sama ale wiem ze fryzjer zajmie sie i odrostami, ja sama nie potrafilabym sobie rozjasnic z uwzglednieniem odrostów. Dzieki za odpowiedzi, jakby ktoś coś może jeszcze na ten temat wiedział to prosze o wiecej info
|
|
to może zostań przy swoim kolorze jaki teraz masz..ja też mam na ciemno i nie chcę więcej eksperymentować
|
|
k4t -------juz zostawa wlosy w spokoju!!!!!!!!!!! i zacznij zrec tabletki - albo pic ziola! jeszcze ciut a lysa bedziesz! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
robie to ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |