wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Laptop - naprawa

Gdzie naprawię laptopa niedrogo ? Cos z grafiką szwankuje ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Laptop - naprawa

W każdym sklepie komputerowym a najlepiej tam gdzie go zakupiłeś. Tu żadnej poważnej odpowiedzi nie dostaniesz bo zaraz że reklame ktoś robi albo co innego hehe. Pozdro...

sprzedaj na allegro i kup se nowy po co ci taki laptop jak mu grafika szwankuje?

na hali mozesz naprawic...

Ja polecam punkt XEROMAX na Mazowieckiej. Dobra cena i fachowa naprawa.

Mieszko

nie polecam xeromax - zapłaciłam 150 zł za czyszczenie laptopa a po 3 dniach okazało się że kompletnie co innego nie działa i musiałam kupić nowy sprzęt....ale 150 za czyszczenie zgarnęli:|

najlepiej i najtaniej jest na ul.kwiatowej,jest taki szyld TECHNIK,jadac sikorskiego zaraz za komisem samochodowym,poleczam!

Gienia_Smoliwąsowa

Naprzeciwko ,blaszaka' po drugiej stronie ulicy.Jest sklep komputerowy.Drzwi obok sklepu z oswietleniem.
Ostatnio zalapalem ostrego wirusa.Padlo wszystko.
Wzieli niedrogo i do tego co bylo dla mnie istotne,to to
ze nie utracilem waznych danych.

Tak jak przedmówcy wspomnieli każdy sklep komputerowy ma jak nie swój to zaprzyjaźniony serwis więc gdzie nie zaniesiesz tam powinni przyjąć i zrobić. Jedyne co możesz zrobić to zapytaj gdzie będzie naprawiany, jeżeli ktoś odpowie że w firmie JPM Led z Izabelina to powiedz, że dziękujesz. Tamta firma naprawiała mi 3 razy kartę graficzną, oryginalna chodziła mi 3 lata, po pierwszej naprawie 2 miesiące, po drugiej 3 miesiące(przy czym firma JPM daje gwarancję tylko na 3 miesiące a skuteczność naprawy wynosi tylko 30% ) także omijaj szerokim łukiem sklepy, które chcą właśnie tam wysłać Twojego laptopa.

w halii polecam dość dobrze i nie drogo naprawia

jeżeli to HP to kup/zamów nową płytę główną (500 - 700), nie lutuj układu BGP. Jeżeli zdecydujesz się na lutowanie - koszt 200-250 zł to za dwa, trzy miesiące będzie problem.
Nie używaj laptopa w pościeli itp.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org