Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop - naprawa |
Gdzie naprawię laptopa niedrogo ? Cos z grafiką szwankuje ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop - naprawa |
W każdym sklepie komputerowym a najlepiej tam gdzie go zakupiłeś. Tu żadnej poważnej odpowiedzi nie dostaniesz bo zaraz że reklame ktoś robi albo co innego hehe. Pozdro...
|
|
sprzedaj na allegro i kup se nowy po co ci taki laptop jak mu grafika szwankuje?
|
|
na hali mozesz naprawic...
|
|
Ja polecam punkt XEROMAX na Mazowieckiej. Dobra cena i fachowa naprawa. Mieszko
|
|
nie polecam xeromax - zapłaciłam 150 zł za czyszczenie laptopa a po 3 dniach okazało się że kompletnie co innego nie działa i musiałam kupić nowy sprzęt....ale 150 za czyszczenie zgarnęli:|
|
|
najlepiej i najtaniej jest na ul.kwiatowej,jest taki szyld TECHNIK,jadac sikorskiego zaraz za komisem samochodowym,poleczam! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Naprzeciwko ,blaszaka' po drugiej stronie ulicy.Jest sklep komputerowy.Drzwi obok sklepu z oswietleniem. Ostatnio zalapalem ostrego wirusa.Padlo wszystko. Wzieli niedrogo i do tego co bylo dla mnie istotne,to to ze nie utracilem waznych danych.
|
|
Tak jak przedmówcy wspomnieli każdy sklep komputerowy ma jak nie swój to zaprzyjaźniony serwis więc gdzie nie zaniesiesz tam powinni przyjąć i zrobić. Jedyne co możesz zrobić to zapytaj gdzie będzie naprawiany, jeżeli ktoś odpowie że w firmie JPM Led z Izabelina to powiedz, że dziękujesz. Tamta firma naprawiała mi 3 razy kartę graficzną, oryginalna chodziła mi 3 lata, po pierwszej naprawie 2 miesiące, po drugiej 3 miesiące(przy czym firma JPM daje gwarancję tylko na 3 miesiące a skuteczność naprawy wynosi tylko 30% ) także omijaj szerokim łukiem sklepy, które chcą właśnie tam wysłać Twojego laptopa.
|
|
w halii polecam dość dobrze i nie drogo naprawia
|
|
jeżeli to HP to kup/zamów nową płytę główną (500 - 700), nie lutuj układu BGP. Jeżeli zdecydujesz się na lutowanie - koszt 200-250 zł to za dwa, trzy miesiące będzie problem. Nie używaj laptopa w pościeli itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |