poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TRZYMAM KCIUKI !!!!!

TRZYMAM KCIUKI za tych jak i za siebie, poniewaz nasze miasto nie bedzie sie mialo gdzie leczyc. i tak bylo ciezko ale teraz bedzie jeszcze ciezej. do specjalisty bedziemy chyba specjalne pksy wynajmowac zeby wozili do bialego albo do warszawy. patolog taki ze ja pie..ole. bardzo mi jest juz szkoda wielu wielu ludzi ktorzy musza cierpiec przez NFZ-bande idiotow. i co znowu brakuje pieniedzy??? to niech te kozaki co tam siedza w biurach tam najwyzej niech zrzeknal sie chociaz 1/3 swojej miesiecznej pensji to by wzmocnili budzet panstwa. i wogole TO JEST CHORE.
TRZYMAM KCIUKI

nie mam czasu na bycie sławnym...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TRZYMAM KCIUKI !!!!!

Zbiorowa eutanazja w majestacie prawa !

a na ch*j te składki zap\erdalają cwele

co mnie obchodzą wewnętrzne rozgrywki w służbie zdrowia, lekarze niech nie płaczą bo nie mają żle, a i tak są w czołówce średniej krajowej i to wysoko więc niech się wezmą do roboty,

płacę podatki, odprowadzam składki zdrowotne do ZUS-u, co za to dostaję ? same problemy, a na wizytę u specjalisty czekać każą miesiącami, nie mówiąc już o poziomie tej pseudo-opieki medycznej

zlikwidować NFZ, zlikwidować państwową służbę zdrowia, odstąpić od pobierania przymusowych składek na te cele, niech mi nikt łaski nie robi,

płacę do budżetu a leczę się i tak prywatnie

" Lekarz musi określić poziom odpłatności leków, ma też obowiązek sprawdzić, czy pacjent jest ubezpieczony. W razie błędu przy wypisywaniu recepty to lekarz poniesie tego finansowe konsekwencje. I właśnie przeciwko temu, protestują lekarze, posługując się pieczątką "Refundacja do decyzji NFZ".

to co, oni uważają, że do ich obowiązków należy tylko przyjmowanie KOPERT od wdzięcznych pacjentów ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org