Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca |
Witam mam takie pytanie. Czy nie potrzebował by ktoś może pracownika w godzinach popołudniowych po szkole i w weekendy? Obojętnie jaka praca oby płatna z góry dzięki za chęci ;).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca |
Brawo za ambicje chłopcze, ale nikt Ci nie zapłaci z góry... To nie mundurówka! Poza tym masz na forum dział "ogłoszenia" i tam zamieść takie ogłoszenie.
|
|
Przecinka zabrakło.
|
|
Nie chodzi mi o gotówkę z góry. Czytanie ze zrozumieniem, no ale mniejsza o to ;). Po prostu zamiast siedzieć wolę sobie iść i zarobić parę groszy zawsze na coś będzie.
|
|
Chyba pisanie ze zrozumieniem, a nie czytanie ;) poszukaj w dziale "ogłoszeń" może coś znajdziesz... Za moich czasów było coś takiego jak agencje pracy tymczasowej. Popatrz na necie.
|
|
Aby nie wyszło znowu jakieś przekłamanie, bo chłopak agencje pomyli i nogi będzie sobie golił ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jeśli interesuję Cię praca tylko popołudniami wyślij cv na adres emailowy lomza@cursor.home.pl zaproszą Cię an rozmowę i dowiesz się więcej.Pozdrawiam stokrotka
|
|
Edzia. Tylko że ja nie jestem osobą pełnoletnią ;). Mam 17 lat z kawałkiem. Więc kto przyjmie takiego młodego.
|
|
Małolat nie pękaj :) O to chodzi, aby młody. Po co stary. Praca miła i przyjemna. Po czarującej rozmowie szybko dorośniesz ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
heee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |