Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moi poddani .. |
Myślę że z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia ja jako właściciel forum, wasz autorytet i człowiek którego inteligencja przewyższa sumę IQ wszystkich forumowych gwiazd, powinienem złożyć wam najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu wśród Rodziny i Przyjaciół. Życzę dużo zdrowia i szczęścia oraz pieniędzy bo bez nich o szczęście coraz trudniej a jak widać sytuacja w kraju za ciekawa nie jest . Dla mniej kapujących napiszę prościej : KOHANI FORUMOWICZE JA JAKO GENJUSZ I PSZYWUTCA ZYCZE WAM SZCZENSCIA PINIENDZY I RADOSNYCH SFIONT ORAZ SPELNIENIA MAZEN I ZEBYSTA NA PALIWO MIELI I NJA OPONY ZIMOWE CO BYSTA SZCZENSLIWIE DOJECHALI GDZIE TAM KCECIE .DZIENKUJE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moi poddani .. |
hahahh dobre Jasiu;-)Nie jestem Twoją poddaną,ale co do życzeń to wzajemnie;-)
|
|
Dziękuję Jasiu i wzajemnie ;) hehe Wesołych Świąt :) Szczęścia , pieniędzy , miłości oraz spełnienia marzeń i żebyś miał na paliwo i opony zimowe i szczęśliwie dojechał gdzie sobie wymarzysz :)
|
|
hyh omania jestes jestes :P
|
|
jasiu nie cuduj
|
|
Sfjont sejdecznich y radoznych tesz topie szyce Jasiu Szmietano. i bysz dostal wreszcie sfe upragnione filce w prerzencie.
|
|
ja kcem koło od kumbajnu
|
|
nu kak ty kcesz to my tiebie malczik i duze kulo kupim do kumbajna a w gratisie i mole dorzuczym
|
|
cenkju
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |