niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do czego służy forum?

Jak w temacie. Jak sądzicie do czego powinno służyć forum na 4lomza i nie tylko. czekam na opinie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do czego służy forum?

Forum - spotkanie,zgromadzenie, zebranie poswiecone otwartej dykusji nad waznymi problemami publicznymi.W starorzytnym Rzymie byl to plac, zwykle prostokatny, na ktorym odbywaly sie targi. zebrania ludowe, sady.

forum 4lomza - grupowy sped lomzyniakow tych mlodszych i tych starszych na portalu internetowym podczas ktorego odbywaja sie dyskuty na mniej lub wiecej(zdecydowanie rzadziej) konkretne tematy,prowadzace zazwyczaj do dywagacji, spowodowanych wypowiedziami ptysia:)))co konczy sie jak zwykle obrzuceniem tego ostatniego gownem...

Na szczęście Ptysiu jest także człowiekiem i jego organizm również domaga się snu.

A forum 4lomza czytam z przyjemnoiścią, bo chociaż niektórzy mają tendencje to spłycania tematów, załatwiania małych partykularnych interesów lub/i napaści personalnych, to w sumie jest to także sposób na wzbogacanie wiedzy.

Imponuje mi np. wiedza niektórych forumowiczów na tematy historyczne (historii Łomży).

nie tylko łomżyniaków - czasem jakieś satelity też coś dorzucą od siebie

Allinka

Forum jest super. Jak dotąd nie zostało opanowane przez dzieciaków i to się chwali. Ma swój koloryt, poznaje się tych i owych.
Obsługa jest taka trochę przedpotopowa, ale kiedyś - mam nadzieję - się to zmieni.

Pozdrawiam.

Do wypowiadania sie i poznawania nowych ludzi :)

no z tego co ja zauważyłem to od dłuższego czasu mamy na forum jeden "poważny" temat, a mianowicie Ptysiu etc. Jak ktoś ma ochote sie wypowiadać na jego temat to niech zrobi to raz i koniec, a nie kilka razy w tygodniu pojawia sie temat o jakimś tam ptysiu.

a więc podsumowując:
"...zebranie poswiecone otwartej dykusji nad waznymi problemami publicznymi..."
"...mają tendencje...napaści personalnych..."
czyli nigdzie nie powiedziane jest, że na forum nie można wypowiadać swoich opinii, nawet jeśli są one głupie, bez przemyślenia, pozbawione jakiegokolwiek sensu. Dziwi mnie więc fakt, że ok 80% jak nie wszyscy krytykujecie jednego z forumowiczów i nie chodzi mi wcale o krytykę kulturalną, bo taka dawno się wobec tego forumowicza skończyła - opluwacie go, wyzywacie itd itp. świadczy to tylko o kulturze osobistej tych wszystkich osób. Dla mnie jest to po prosu chamskie zachowanie. Oczywiście według mnie wypowiedzi ptysia bo o nim tu mówimy, są w 99% conajmniej nie na miejscu ale nigdy o tym nie pisałem choć często czytam to forum. Zgodnie przecież uważamy, że forum służy wypowiadaniu swojej opinii, a że jedni umieją ją przekazać w sposób dla wszystkich przyjazny i interesujący a inni nie mają pojęcia o temacie to już tylko ich problem. Dopóki krytyka wypowiedzi jest kulturalna, to wszystko jest ok ale jeśli staje się ona chamskimi, kretyńskimi wypowiedziami, mającymi na celu zmieszanie człowieka z błotem, to zastanówcie się kto jest warty takiej krytyki...
I żeby nie było, w żaden sposób nie jestem spokrewniony z ptysiem, nie znam go i nigdy na oczy nie widziałem i choć często odwiedzam to forum i uważam, że oczywiście większości postów ptysia są nieprzemyślane i dziecinne, to nigdy nie mieszałem go z błotem i nie uważam, że ktokolwiek na tym forum ma do tego prawo.
A swoją drogą to im więcej go opluwacie, tym bardziej prowokujecie go do pisania postów w jego stylu. Mało tego prowokujecie innych do tego - choćby jasiuśmietana - od niedawna. Przecież to czysta prowokacja do generowania niepotrzebnego ruchu i zaśmiecania forum. I większość z was się temu poddaje...
Ptysiu - gratuluję wytrzymałości wobec chamskich zwrotów kierowanych pod twoją osobą.

Kanapka Dzieki :),ale napewno 70% zmieniło by juz nick :)

Ptysiu podziwiam Ciebie za wytrwałość,ale zastanów sie czasami dziecko nad tym co piszesz , niejednokrotnie piszesz bzdury , nie na temat, że też nie wspomne o pozostawianiu tylko swojego nicka chyba tylko po to żeby zdenerwować tym czytających i zaśmiecić forum. Jesteś tu stałym bywalcem , powinieneś nabrać trochę ogłady i zmądrzeć trochę z wiekiem .

Moorgan

TOSZ TO APSURT! No tosz poto jest forum rzeby sie wypowiedzieć na fszelkie tematy i nierozumiem ludzi co to jadą po innych tylko dlatego,rze ih intelekt jest dla reszty niedościgniony i pewne sprawy widzi f śfietle niedostszegalnym dla reszty forumowiczuf
...Ptysiu, RESPEKT YAA DOG!

Coś w tym jest,bo jakoś domnie nikt nie ma pretensji nie raz zrobie błąd w ortografi ( dyskgrafem jestem ) no ale pozatym to nic i nikt się nie bruszy domnie a tematu omnie to chyba nigdy nie było.

ptys to ptyś a forum to forum. każde z nich ma prawo do własnego rozwoju. a więc rozwijajmy - forum, ptysia i siebie samych poprzez wymianę myśli, nauke i radość bycia razem. pozdrowienia od starego Greka dla wszystkich forumowiczów - i ogólnych i politycznych

żeby niektórzy mogli zaistnieć

żeby robić jaja

Żeby być bliżej...:)

Jantar

Gosuia a Ty z kad do nas piszresz z Domku ?

Z domku... w Łomży..:D

Z pozdrowieniami dla Adasia

Jantar

O Gosia Gosa to ja niewiedziałęm że Ty w Łomzy mieszkasz a moze gdzieś niedaleko mnie :) ?? Zapraszam :)

Ptysiu, a ta Bawełna to jest 100 %, czy tylko 60 reszta to poliester jak w skarpetkach?? :))

Jantar

A to ptysiu ma skarpetki ??

Jantar to my sie znamy :) ??

Gosia to jest 100% BAWEŁNA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org