piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szlachetnapaczka.pl

Robię paczkę dla rodziny z Łomży, która potrzebuję pralki używanej. Odbiorę z waszego mieszkania lub kupię za symboliczną cenę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szlachetnapaczka.pl

z ogłoszeń tej strony:

Sprzedam używaną pralkę firmy ARDO model A1000 w pełni sprawna. Cena 320zł.
telefon: 668343373 e-mail: jjm0@op.pl
ogłoszenie dodane 2011-11-28
Sprzedam pralkę Franię, mało używaną, cena 100zł.
telefon: 889483024
ogłoszenie dodane 2011-11-26
Sprzedam pilnie wypoczynek, pralkę i kuchenkę gazowo-elektryczną, razem lub osobno, transport gratis w poniedziałek.
telefon: 691735726
ogłoszenie dodane 2011-11-26

Franie za 100?! ale ludzie pazerne

Sorki, że w tym temacie, ale nie chce mi się juz zakładać nowego.

Czy ktoś się może orientuje, czy te rodziny, które korzystają z tej akcji "Szlachetna paczka" są w jakiś sposób no nie wiem, sprawdzane? Chodzi mi o to, czy to nie są to jakies rodziny patologiczne, gdzie jest alkoholizm itp. Czy ktoś to sprawdza przy rekrutacji takich rodzin?

Jesli interesuje Cie pralka frania moge oddac

h0jowe forum

Są sprawdzane, najpierw robiony jest wywiad, wizyta w domu. Sprawdzanie czy rzeczywiście potrzebują pomocy a nie próbują wyłudzić, czy gdy ktoś jest chory jest dokumentacja medyczna etc.

Moja żona jest wolontariuszem. Powiem wam ze sytuacja niektórych rodzin jest naprawdę ciężka.. Darczyńca jej rodziny już się znalazł, ale my też jeszcze się do paczki dorzucimy.. Oddajemy swoją pralkę właśnie i jakieś mniejsze rzeczy które się przydadzą na co dzień. Jedna rodzinę musieli jej odrzucić bo właśnie alko i fajki

Tak jak poprzednicy piszą, jest robiony wywiad przez wolontariusza. Każdy wolontariusz opiekuję się rodziną i darczyńca kontaktuję się z nim. Rodzina chciała automat, ale spytam się czy może być frania i będziemy w kontakcie.

Mam automat, trochę zużyty, ale działa, jest tylko problem z poborem płynu do płukania, raz pobiera raz nie, ale zawsze można sobie dolać do bębna. Ładowany od góry.

Ten automat to nie whirlpool przypadkiem? :p

hej elobayor z tym automatem to aktualne? chcesz oddac/sprzedac? paczke oddaje w weekend wiec zostalo niewiele czasu; odezwij sie na maila: alohna@poczta.onet.pl lub gg 3065391, czekam

Do h0j. ta pralka frania aktualne? odezwij sie na maila: alohna@poczta.onet.pl lub gg 3065391, czekam

elobayor, h0j???

Odzywalas się do lidera?
Przekrec do niej. Coś wspólnie wymyślimy.

No chyba ze nie masz z paczka nic wspólnego... :p

Pralka Frania się znalazła, więc nie ma po co się odzywać... Dzięki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org