piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP

Czy wie ktoś czy w tym roku odbędzie się XX finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Łomży? Bo z tego co się orientuje to powinny być już zapisy a informacji na ten temat brak:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP

złodziejstwo, tak składajcie się na pensje dla owsika....

2152 lepiej usiąść na dupie i pier*olić no nie...

...nie lepiej chodzić z puchą, żebrać, a potem z niej wydłubywać :) ja wiem, że większość poświęcacie swój czas chodząc w taką piździawice, by pomóc panu owsikowi zorganizować te jego przystanki

To zależy jak kto do tego podchodzi. Ja wolontariuszką byłam przez dwa lata i nie żałuje, bo jeśli ma to uratowac komuś życie to dlaczego miałabym nie pomóc. Tylko trzeba myślec o innych a nie tylko o sobie.

Płacę duże podatki i należności ZUS , dlatego nigdy nie daję. Nie interesują mnie takie imprezy całkowicie.

w sejmie zacznijcie żebrać, tam wam na pewno dadzą do dzioba, a nie ludzi nachodzić i się krzywo ku*wa patrzeć jak ktoś nie da

Bedzie WOŚP. zapisy na wolontariuszy juz trwaja
tel. do szefa sztabu 604284106

Czesio

Ty się przefarbuj bo na żółto świecisz :):):)

https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871

Jak się zapisać i gdzie?Osoby pełnoletnie które ukończył 18 lat oraz osoby poniżej 18 lat muszą się zgłaszać z opiekunami. Sztab w tym roku się mieści na ulicy Dwornej 1 (stara księgarnia obok salonu Play). W godzinach 12.00-16.00.Więcej informacji na temat finału można uzyskać na stronie łomżyńskiego sztabu www.wosp.lomza.pl www.lomzyniacy.pl

Kurczak1980

turlaj dropsa

a Ty maruda na niebiesko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org