Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP |
Czy wie ktoś czy w tym roku odbędzie się XX finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Łomży? Bo z tego co się orientuje to powinny być już zapisy a informacji na ten temat brak:(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP |
złodziejstwo, tak składajcie się na pensje dla owsika.... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
2152 lepiej usiąść na dupie i pier*olić no nie...
|
|
...nie lepiej chodzić z puchą, żebrać, a potem z niej wydłubywać :) ja wiem, że większość poświęcacie swój czas chodząc w taką piździawice, by pomóc panu owsikowi zorganizować te jego przystanki
|
|
To zależy jak kto do tego podchodzi. Ja wolontariuszką byłam przez dwa lata i nie żałuje, bo jeśli ma to uratowac komuś życie to dlaczego miałabym nie pomóc. Tylko trzeba myślec o innych a nie tylko o sobie.
|
|
Płacę duże podatki i należności ZUS , dlatego nigdy nie daję. Nie interesują mnie takie imprezy całkowicie.
|
|
w sejmie zacznijcie żebrać, tam wam na pewno dadzą do dzioba, a nie ludzi nachodzić i się krzywo ku*wa patrzeć jak ktoś nie da
|
|
Bedzie WOŚP. zapisy na wolontariuszy juz trwaja tel. do szefa sztabu 604284106
|
|
Czesio Ty się przefarbuj bo na żółto świecisz :):):)
|
|
https://apps.facebook.com/polubiszto/pages/link.php?user_id=100001570057871
|
|
Jak się zapisać i gdzie?Osoby pełnoletnie które ukończył 18 lat oraz osoby poniżej 18 lat muszą się zgłaszać z opiekunami. Sztab w tym roku się mieści na ulicy Dwornej 1 (stara księgarnia obok salonu Play). W godzinach 12.00-16.00.Więcej informacji na temat finału można uzyskać na stronie łomżyńskiego sztabu www.wosp.lomza.pl www.lomzyniacy.pl Kurczak1980
|
|
turlaj dropsa a Ty maruda na niebiesko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |