Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc w naprawie BMW |
Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E36 1,6 + Gaz, jednak od tygodnia coś dzieję się w moim silnikiem. Samochód w ogóle nie ma siły, dodając gazu wcale nie idzie, szarpie, i obroty falują. Na gazie jest ciut lepiej ale na benzynie praktycznie wcale nie jedzie. Nie mam pojęcia co to może być. Bardzo proszę o pomoc, mam nadzieję, że moja BMWusia nie umiera ;(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc w naprawie BMW |
Trzeba koniecznie zmienić wkład znajdujacy się między kierownicą,a fotelem
|
|
A grom go wie, różne mogą być przyczyny, łącznie z uszczelką pod głowicą. Najlepiej udać się do mechanika, bo na tym forum nikt ci nie naprawi, chyba żeby Kaszpirowski, Nowak albo jakiś jasnowidz.
|
|
Takie komentarze zostaw dla siebie... Jest to poważna sprawa bo naprawde zależy mi na tym autku
|
|
belter nie wiem czy nawet dojade do mechanika ale pewnie bez niego sie nie obędzie, oby nic poważnego
|
|
Nie znam sie na tym, ale u kolegi takie same objawy byly. To wymienil filtr powietrza bodajze (to bylo dawno, wiec mam prawo nie pamietac). Moze tez byc gdzies przypchany czy cos:) ...
|
|
Filtr powietrza wymieniony został w maju :(
|
|
BMW 1,6 z gazem nigdy nie będzie miało mocy :)
|
|
Przyszedł na twoje BMW czas i odchodzi :( Pochyl głowę i uszanuj jego ostatnią wolę :)
|
|
BMW na gazie? Sam zepsułeś ten pojazd.
|
|
Każdy jeździ tym i na tym , na co go stać. A BMW w gazie, to 95% tej marki w naszym kraju. Nic zdrożnego.
|
|
Ja w oplu mialem problem z szarpaniem i gasnieciem problemem byl czujnik (polozenia walu i polozenia walka rozrzadu) jeden niepotrzebnie wymianialem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |