Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenia a moderacja |
Jak wiecie śmieszny gość zwany adminem 4 lomza dodaje ogłoszenia po kilku latach świetlnych albo wcale tłumacząc się że moderuje ze musi sprawdzić i tak dalej.... To ja się ku.rwa pytam co ty sprawdzasz chłopcze jak takie ogłoszenia znajduję w nieruchomościach : Sprzedam telefon Samsung S7230 WAVE kolor biały, na gwarancji. Stan idealny. Obudowa aluminiowa plus skórzana klapka. Cena 380zl. Jesteś dla mnie śmiesznym typem który niema pojęcia o swojej urzędniczo - pasożytniczej pracy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenia a moderacja |
Dokładnie tak jest.Może ktoś inny powinien go zastąpić? ;] Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
dajcie spokój ten pajac moich ogłoszeń w ogóle nie umieszcza i nie wiem czemu??? szpenio - człenio!!!!
|
|
To jest chore stworzenie pod rządami watykańkiej mafii i umie tylko wy.p.i.erd.ala.c tematy które pokazują machlojki i bujdy kiecowych dewiantów
|
|
ja ogloszenia musze dodawac po 2-3 razy zeby sie ukazaly...zmodernizowac i uporzadkowac w tej chwili ten zasrany dzial!!! Przede wszystkim chcemy dodawac zdjecia!!!
|
|
Szkoda gadac. Admin powinien stracic ta posade jednym zdaniem. ...
|
|
dodawac foto. oczywiscie popieram.
|
|
pmpgdpam! Ogłoszenia do modernizacji!
|
|
lepiej umieszczać ogłoszenia na tablica.pl można tam dodać zdjęcie i za chwilę ogłoszenie jest dodane.
|
|
Admin do modernizacji a raczej jego koniec bytowania w tych stronach ...
|
|
admin jest nieusuwalny bo ma plecy w kurii
|
|
dokładnie ma plecy w kurii a kiecowi trzymają 4lomza w garści ale jeszcze ze dwa pokolenia i je.bnie ta instytucja na cycki i wszystko się unormuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |