Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chillipizza |
Witam, Czy ktoś z Was próbował zamówić pizze z chillipizza online - przez internet? Jakie rezultaty? pytam bo mnie najzwyczajniej w świecie olali.... zamówiłem online (akurat miałem problem z telefonem - ale nie w tym rzez skoro jest dostępna opcja zamówień online to powinna działać) dostałem maila z prośbą potwierdzenia, potwierdziłem i ... na tym się skończyło. Mieszkam niedaleko pizzerii (niestety nie mogłem wyjść z domu sam) akurat widzę z okna ich wejście na zaplecze i obserwowałem czy ktoś do mnie przyjdzie.. nie przyszedł zamówiłem o 21:45 i smakiem się obszedłem - o 23:00 po prostu zamknęli. do tej pory jadałem tam dosyć często bo pizza mi smakowała ale dziś musiały wystarczyć mi kanapki. ale są też plusy takiego toku wydarzeń - dzięki takiej obsłudze popróbuję pizzę z innych łomżyńskich pizzerii, bo na pewno więcej sam w chillipizza nie zamówię żałosna łomżyńska knajpa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chillipizza |
dodam tylko że zgodnie z obietnicami na ich stronie powinienem czekać max 60minut
|
|
ile ty masz lat ?
|
|
a co to ma do rzeczy?
|
|
Bo widać jesteś mały, bo gdybyś był normalny to byś poszedł to tej pizzerii jak normalny ludź i zamówił sobie pizze skoro masz ją tak blisko ; )
|
|
chyba ze względu na późną porę nie doczytałeś mojego pierwszego posta... nie mogłem wyjść sam z domu - to czy jestem mały czy duży nie ma tu znaczenia. A może chodziło ci o słowo "młody"? Jak widać osądzasz ludzi po pozorach. Trudno. Twój problem czekam na sensowne opinie od ludzi, którzy mają coś do powiedzenia o tej formie zamówień w chillipizza
|
|
No to nie będzie pizzy ; ) Smacznego.
|
|
dziękuję, kanapki żony też były niezłe... :)
|
|
Kanapki są zdrowsze =D
|
|
o tej porze nic nie jest zdrowe niestety :)
|
|
Piwko ;D
|
|
To tak. Zawsze. :D Niestety po nim jeszcze człowiek bardziej głodny...
|
|
Ogórek kiszony. hah
|
|
Nie mniej jednak poczekam, poczytam, czy ktoś może już miał doświadczenie z chillipizza online. Długi czas ten sposób zamówienia był dostępny tylko w Suwałkach i Białymstoku. U nas nie. A jak stał się już dostępny a ja spróbowałem to sprawdzić to klapa.. prawie jak Albania lata 80... internet to ufoludek...
|
|
Ale jeżeli przez 60 min nie przywiozą to jest za darmo ?
|
|
Rozumiem, że chodzi ci o to że jak się spóźnią, ale mimo wszystko dostarczą? Niestety mnie i taka przyjemność nie spotkała. :( Nie wiem...
|
|
Może dziś dostarczą ;)
|
|
łomża to jest jedna wielka pustunia majac na uwadze siec jakichs dobrych restauracji itp...nie wspomne juz o fajnych lokalach gdzie mozna na spokojnie z rodzina wyskoczyc....pustynia pustynia pustynia i kropka!!!
|
|
algeroth napisał(a): > Może dziś dostarczą ;) Dziś to niech sami zjedzą.. :) Wczoraj miałem ochotę na pizzę. Dziś jak będę miał ochotę to zamówię w innym lokalu.
|
|
Nic nie straciłeś. Kiedys przez przypadek trafiłem do tej pizzeri i jak zobaczylem za ladą podsarzałego babsztyla z podkrążonymi oczami i chyba na kacu gigancie ,który robił te pizze to czym predzej dalem noge.
|
|
no sorry jak chciałeś zamówić online jak się nie da , pisze restauracja nieczynna , i to dotyczy wszystkich restauracji w Polsce po prostu nie da się jak na razie zamawiać online, jeśli chciałeś to po prostu dzwoni się na ich numer i po sprawie
|
|
xoxo111 piszesz chyba tylko dlatego żeby coś napisać... ale masz frajdę.. gratuluję rozrywki... napisałem, że zamówiłem a nie, że chciałem zamówić - czyli w dniu wczorajszym serwis działał - dziś rzeczywiście nie działa, poza tym napisałem też, że nie mogłem zadzwonić... niektórym jak widać rzeba dużymi literami pisać...
|
|
a moze jest proste wytłumaczenie, z tego co sie orientuje w chilli pizza chyba do 22 dowożą pizze ? a moze do zamawiania online jest jeszcze jakas niższa granica Łomża leży na Mazowszu !
|
|
|
|
pisze bo tak naprawde nie chcial pizzy tylko chcial sprawdzic czy dzialaja zamowienia online i jeszcze te pierdolenie o problemach z telefonem, zal!
|
|
Soho napisał(a): > pisze bo tak naprawde nie chcial pizzy tylko chcial sprawdzic > czy dzialaja zamowienia online i jeszcze te pierdolenie o > problemach z telefonem, zal! taaa, zamówił żeby sprawdzić a jakby dowieźli to by odebrał i wyrzucił bo przecież chciał tylko sprawdzić...
|
|
Robiecie wielki problem jest dużo innch pizzerii do koloru do wyboru: Telle pizza , Da Grasco , na mazowieckiej są dwie pizzerie ,Gruby Benek , Savana . Jak komuś nie odpowiada to zamawia się gdzieś indziej ja też tak zrobiłem,bo swojego czasu też mi podpadli.....swoją drogą jest to chyba białostocka pizzeria bo tak pisze na paragonie ,więc też radzę zwracać uwagę ,żeby utrzymywać nasze łomżyńskie restaurację....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |