Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA W JDA |
PROSZE MOZE KTOS NAPISAC KILKA OPINI O TEJ DRUKARNI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA W JDA |
ja moge, debili nie przyjmuja i zapewne zakladajac temat na 4lomza i piszac ze od jutra masz zaczac, podziekuja ci zanim dolaczysz do zespolu
|
|
Jutro zaczynasz pracę a na jakim stanowisku?
|
|
zlozylem tam cv miesiąc tem i czekam a skrzynka odbiorcza w tel pusta jak bęben Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Czy to ostatni drakkar ktory zniknal jak sen a mgla splowila wielka wode ? co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Moge Ci powiedzieć tyle, że do pracy szukają tam bez przerwy, przez minionych kilka lat pare razy tam zaglądałem, bez skutku. Doszedłem do wniosku, że im do rozwijania papieru potrzeba ludzi z conajmniej doktoratem z inżynierii.
|
|
Tak to ten co nie umarł za ciebie.
|
|
...nie wiem co nie pasowalo adminowi w tym co napisalem, ze skasowal mojego posta (stronniczosc?), jednak uwazam ze zadnych granic nie przekroczylem i dalej uwazam, ze łomżyńscy "biznesmeni" to ludzie, ktorym sie wydaje, ze stoja wyzej w hierarchi spolecznej i moga traktowac potencjalnych pracownikow jak potencjalnych zlodzieji lub nierobow bo nie wyjechali za granice, nie tyczy sie to do wszystkich ale znakomitej wiekszosci... p.s. pozdro dla admina, mozesz dalej kasowac bez uzasadnienia...
|
|
Trzeba pytać przed złożeniem kwestionariusza o opinie a nie jak już ma się iść do pracy. Zabierać cenny czas na rozmowy.Najlepiej jest narzekać że w Łomży jest wielkie bezrobocie. Tak Karol Z.
|
|
ja tam pracowałem i za pare groszy mogę odsprzedać patent jak odje.bać zmianę nie męcząc się ani trochę :-)
|
|
Obyś nie załował tego przyjęcia na twoim miejscu wolalbym miec zyciorys pusty niz pracę w drukarni JDA na jeden miesiąc.
|
|
W Łomży wszędzie to samo. Wyzysk za grosze i oszustwo!!! londonay.com/LM4949
|
|
odradzam pracy tam ja tam byłam na rozmowie kwalifikacyjne i pierwsze o co mnie sie zapytał to gdzie pracuje mąż i jakie ma zarobki, do tego prezes jest strasznie nie miły. po rozmowie dzwonili żebym przyszła ale im podziękowałam a co lepsze przyjeli tam mojego znajomego jakieś 2 miesiące po mojej rozmowie rozmowie kwalifikacyjnej i po prostu zrobili z niego debila mianowicie już był przyjęty i kazano mu za dwa dni przyjść do pracy na 6 rano, tego dnia co miał pierwszy raz iść do pracy przed 6 zadzwonili i powiedzeli że jednak mu dziękują.
|
|
grubaryba- to nie tylko w lomzy, to w calej polsce, jeszcze troche a skonczymy jak grecja.
|
|
Dobre dzwonili o 6 ciekawe kto jak biuro zaczyna pracę od 8. Ktoś wstał celowo o 5.30 żeby poinformować pana że nie bedzie pracowal.
|
|
She-devil wszystko możliwe a Łomża to całkiem dno! Zobaczcie to:londonay.com/LM4949
|
|
O 6 rano przychodzą pracownicy fizyczni do pracy i otwierają duza niebieską bramkę - robi to kierownik (syn szefa ) albo ktoś z magazynu i wpuszcza ludzi tylnym wejsciem a o 8 rano przychodzą ci z biura !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |