Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprzedam dla dziecka 0-2lata |
mam do sprzedania kilka ślicznych w idealnym stanie ciuszków po moich pociechach Są to dobrej jakości i marki ubranka które przewożę dla moich maluchów na czas urlopu w Polsce a które są już za małe by je z powrotem zabierać ubranko do chrztu 74 dla chłopca bardzo cieple z bucikami i 2 czapeczkami-45zł sukienka 0-3mc odświętna była na Boże Narodzenie zakładana tylko raz-25zł śliczny różowy kombinezon mięciutki 6-9 mc Next-25zł polarowe pajacyki 6-9mc różowe we wzorki -9zł szt dresiki 0-6mc dziewczęce 12zł szt spodnie i tuniczka 3-9mc- 13zł do tego posiadam leżaczko-bujaczek dla dziecka z wibracjami -35zł mam też bluzkę czarną wyjściową specjalna do karmienia ma 2 rozcięcia że dyskretnie karmisz malucha bez rozbierania się u znajomych itp itp zdjęcia prześlę na meila lub osobiście zapraszam do obejrzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprzedam dla dziecka 0-2lata |
proszę o zdjęcia kombinezonu, pajacykow, dresików i spodni i tuniczek oraz jesli Pani może podać jaki jest rozmiar z metki tego kombinezonu. mój mail katarzynka304@o2.pl
|
|
A tak swoją drogą DZIAŁ OGŁOSZENIA aż się prosi o modernizację. Potrzeba wstawiania zdjęć, większa powierzchnia ogłoszenia i wygląd ogólny wymagają gruntownego przebudowania.
|
|
Witam, ją w sprawie tego bujaczka. By mogła Pani wysłać swój nr na mojego meila. Czarnulkaaa226@wp.pl
|
|
ja bym prosiła zdjęcie tego leżaczka na wercia1250@wp.pl ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
DAJ MI FOTKI TEGO CO TAM MASZ NA MAILA marcinbaza@wp.pl
|
|
a ja poproszę fotki ubranka do chrztu na wadss@wp.pl
|