Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piorunek znowu uderzyl |
Jak widac piorunek znowu nie wytrzymal i wyszperal jakies pieniadze dla wizniakow - a kiedy dla nas panie piorunek ( bo nasi "brzezinscy" o nas zapomnieli ) CZEKAMY ! ! ! p.s - patrz telewizja "skorpion " mario
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piorunek znowu uderzyl |
ciekawe o co chodzi, ma ktoś pomysły? ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
O reklame!!!!! Bo niby po co sołtys Wizny opowiada o swoich osiągnięciach w kablówce? A że nie wszyscy moga albo chca oglądać to dodatkowa reklama na forum srrrruuu! _________________________-- ... & vice versa!
|
|
|
Az mi was szkoda !!!!!! mario
|
|
lomzanin: mi też Cię szkoda, i to bardzo. Pozdrawiam
|
|
mrs , nie przesadzaj - jesli nie jestes w temacie (no chyba ze ) ,,,,,, mario
|
|
Sorki ale cos napisze nie na temat MrS a nazekasz na mnie ze ja zawsze nie w temacie a sam nieiwesz co piszesz
|
|
Uhuhuh Ptysiu pokazał swoje pazurki, MrS uważaj, bo Ptysiu jeszcze gotów wyzwać Cię na pojedynek :] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
hahahahahahah. Wyszło szydło z worka. Imperium (Ptysio) kontratakuje! Zawsze mówilem, że Ptysio czyta posty uważnie i ze zrozumieniem. Brawo Ptysiu, do boju !!
|
|
dzięki Bogu i Partii są piorunochrony pioruny groźne tylko na wsi, bo tam technika jeszcze nie dotarła pobłyszczy, pohuczy i pogoda się zmnieni, bo po burzy zawsze słonko świeci :-) "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
lomzanin ty nas nie żałuj tylko napisz o co chodzi jesli nie o to co napisałem. No weź napisz czemu urzednik gminy z Wizny chwali się w łomżyńskiej kablówce kasą która ponoć wyszperał? Tylko tak żeby sens w tym jakiś był poza reklamą. Zresztą skąd ja wyszperał? spomiędzy desek na strychu urzedu gminy? N apisz coś więcej bo jak nie mam tej telewizji w kablu i nie moge obejrzec. ________________________________-- ... & vice versa!
|
|
Łomżanin Dobrze, że masz wejścia wtej kablówce, to i mogłeś ten występ zorganizować. I rozejrzyj się wkoło co się dzieje w Łomży. Bo ja nadal nie mogę przejechać Poznańską, a to zdaje się za unijną kasę. A i na Krasce coś grzebią. Był na forum wątek o autobusach.
|
|
goostaw,widze ze dotarles do DOMKU po odwaleniu ROBOTY w ktoryms z urzedow gdzie masz dostep do internetu - tak jak polowa z was ! to nie jest zadna reklama - tylko zal mi chlopaka , bo lomzyniak i walesa sie po swiecie ,,,, ( zamiast robic cos dla nas w lomzy ) nie moge sie doczekac wypowiedzi laika - raz pokazal mi swoje pazurki .... HA, HA mario
|
|
Fiu fiu fiu ale sciebie dedektyw . Tylko czego sie czepiasz tych adresów intrenetowych? Jak koniecznie chcesz wstąpic do mojego fan-clubu albo dowiedziec sie czegoś o mnie to spytaj albo napisz majla na mój adres bo tak sam do niczego nie dojdziesz. ___________________________________- ... & vice versa!
|
|
upps,sorry - nie chcialem cie (was)urazic ,,,ale jak by bylo przyjemnie gdyby kazdy z was przemyslal to co chce napisac , to uwazam ze byloby bardzo luksusowo , i zapewne wiecej osob tu by zajrzalo !!!!!!!!!!! a i mozna by bylo podjac powazniejsze tematy ...... POZDRAWIAM mario
|
|
na zawołanii lomzanin Hanka Bielicka też się po świecie błąka i jakoś nikomu z tego powodu nie szkoda. Ten świat jej nie przeszkadza robić czegoś dla Łomży. Jest jeszcze wiel anopnimowych osób w świecie, którzy robią coś dla Łomży. A twój koeś nie potrafi. Niech twój Piorun łomocze poza miastem, w wielkim świecie jak na wice wójta wsi przystało, bo od piorunów to pożary, nagłe śmierci, porażenia i inne nieszczęścia. "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
We Wiżnie to on może i Piorun, bo jak na Łomżę - to (tylko?) Piorunek:)
|
|
Laik-wiedzialem ze cie temat zaboli , tylko dzis byles jakis delikatny,nie chcesz by ludzie poznali twoje prawdziwe 'JA' - a tak nawiasem , to dlaczego wypowiadasz sie o osobie ktorej nie znasz ? ? ? mario
|
|
SUPER WUJT Łomży potrzeni są piorunujący ludzie. Może kogoś spiorunują no. wzrokiem. A tak serio to o czym był ten program? Co to za wielkie osiągnięcie? ![]() :-C
|
|
mam nadzieje ze GLUPOTA nie boli ? ? ? moze by ktos mi powiedzial jak to z tym bolem jest - (myslalem ze tu sa powazni ludzie) SORRY !!! widze ze polowa to deb..e !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
buziak dal ciebie łomżanin ![]() :-C
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |