Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rok pracy i już podwyżka! Prezydent dostanie 2 tys. zł więcej |
Rok pracy i już podwyżka! Prezydent dostanie 2 tys. zł więcej... http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111120/REG20/729709826 Co o tym myślicie? ja uważam ze powinien za darmo zapierdalać albo za 1370 PLN brutto pognać go w pizdu !! O Boże ze taki to ***** ****** kraj !! Jeszcze mu ***** darmozjadowi mało !!! Na kogo Wy glosowaliście ?Ludzie opamiętajcie się !! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rok pracy i już podwyżka! Prezydent dostanie 2 tys. zł więcej |
a niech sie napcha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dopiero minął rok jego prezydentury, więc zbyt dużo oceniać nie można, pod koniec następnego prawdopodobnie będzie można się w pełni wypowiadać o prezydencie. Póki co, jestem zadowolona z wyboru, Łomża się rozwija, a dofinansowania z UE o które walczył na pewno się przydadzą. Czerniawski jako wieloletni polityk ma znajomości, wie gdzie nacisnąć, by coś osiągnąć. Na pewno jest lepszy od Brzezińskiego, który miał większe wynagrodzenie, prawie nic nie robił dla miasta i kombinował jak tylko potrafił.
|
|
osobiście uważam że polityk powinien zarabiać dużo ALE (podkreślam ALE) powinien też działać na korzyść obywateli. jednak większość z tych polityków siedzi na czterech literach i nic nie robi, więc powinno im się odebrać pensje lub zredukować je do 400-500 zł żeby był to "dodatek" do pensji z normalnej pracy. Wtedy poznaliby realia życia w Polsce. A taki polityk za 'nicnierobienie' bierze (strzelam) 5-6tys na rękę więc wg mnie bardzo dużo. Ale cóż, mam tylko 17 lat, co ja mogę wiedzieć...
|
|
Sporo mediów podaje kwoty zarabiane przez polityków tylko te informacje mijają się z prawdą bo to ile ukręcą sobie "pod stołem" nie mieści się zwykłemu obywatelowi w głowie.
|
|
w unii bierze 40 000 za powiekszanie klatek kurom i okreslania krzywizny banana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No ładny ..uj. oczywiście na wszystkim trzeba oszczędzać... trzeba zaciskać pasa, ale szkoda, że tyczy się to tylko zwykłych ludzi, a nie władzy, która nie musi oszczędzać...w końcu zabierze się komuś innemu... CHORY KRAJ!!!
|
|
w miescie jest 1 (!) prezydent. w gminie 1 (!) wojt. wsejmie mamy 460 ludzi ktorzy biora podobna (albo wieksza) kase za 0 (zero) odpowiedzialnosci a w senacie kolejna 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________________________ ... & vice versa!
|
|
Witamy w Polsce !:) My, zwykli obywatele zaciskajmy pasa, żeby ci "na górze" mogli go popuścić :)
|
|
Przecież tej podwyżki prezydent sam sobie nie zafundował to zależało od rady miasta.Cała rada jeżdzi po nim dla publiki a w zaciszu ratusza dają mu pare groszy ( dla niego to tyle co dla mnie 20.00 zł)a na święta będą domagać się od niego kaski dla siebie bo on już dostał. Część rady to sługusy kaczora i potrafią manipulować ludżmi .Przed wyborami obiecali naiwnym ludziom złote góry a teraz mają ich w 4 literach, biorą kase i robią to z czego sami mają korzyści, a wyborców olewają . przed następnymi wyborami polatają z ulotkami pod kościołem i znów znajdą naiwnych. Ja do tego K.......a się nie pisze.
|
|
EXPOSE PREMIERA - co powiedział premier: becikowe NIE DLA BOGATYCH, znikną ULGI NA INTERNET, odejście od KRUS, WYDŁUŻENIE WIEKU EMERYTALNEGO http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/expose-premiera-najwazniejsze-punkty-expose-BECIKOWE-NIE-DLA-Bogatych-wydluzenie-wieku-emerytalnego_214631.html
|
|
3-osobowa rodzina mogłaby stracić w wyniku tych zmian 1384 zł - szacuje Tax Care. Jeśli rodzice wykonują ponadto atrakcyjnie opodatkowaną pracę twórczą, w ciągu roku ich dochód mógłby zmaleć o kilka tysięcy złotych. http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/483293,Za-kryzys-zaplaci-kazdy-sprawdz-ile
|
|
Heh, prezydentowi podwyżka, nam też :) Tyle, że nam podwyżka podatków, a nie pensji :) http://mylomza.pl/home/lomza/item/1524-zap%C5%82ac%C4%85.html
|
|
Za ściąganie Chińczyków do nas trzeba płacić ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |