Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LOKATA |
Witam.Mam pytanie.Jaka lokata jest najlepsza i gdzie moglbym ją założyć??POMOZE KTOS? By haker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LOKATA |
u mnie ale % ujemny!
|
|
To mi doradzil ^^ By haker
|
|
Pomoze ktos?? By haker
|
|
słuchaj miałem w pko 3k na 6 miechów na ...niby... stałym oprocentowaniu 6% to mi wyszło 24zł procentu.he
|
|
LOKATA do k nedzy LOKATA! By haker dobrze masz nasrane w tej glowwie!
|
|
Dobre oprocentowanie lokat jest w SKOKu Stefczyka na rogu Legionów i Długiej. Lokata dzienna na 3 miesiące coś ok. 5,19%. Nieraz mają też promocyjne lokaty w Alior Banku, ale to musiałbyś się pofatygować i sprawdzić, czy akurat teraz mają jakąś promocję.
|
|
zakokutuje w banku ale nie w tym ani w zadnym, wszystko wsadze pod poduszke albo w skarpety ,
|
|
Takie lokaty to złodziejstwo. Lepiej zainwestuj w fundusze!
|
|
ahhahaahhahahahaahha lokaty na 8 lat hahahhahahah nigdy jej nie odzysakasz ahahhahahahahah czekaj tatka latka i tak stracsz to co wlozyles na konto lub w akcje ahhahhahahah paroby chececie miec ulgi od podadkow ahhahaha nalezy wygrac 4000 euros procentu rocznie , jezeli mniej to dobrze jezeli wiecej to placisz eech
|
|
szczebiotka - idiotka ??????
|
|
Obecnie oprocentowanie jest bardzo niskie....
|
|
Masakra ...
|
|
Lokaty obecnie wcale się nie opłacają więcej zyskasz jak tą kasę zainwestujesz grając w totka :) _____ Strona
|
|
Nie opłaca się trzymanie kasy w skarpecie. Obecnie mamy do czynienia z bardzo dużą inflacją tak więć trzymając kasę w ten sposób jedynie tracisz. Lokaty są nisko oprocentowane z uwagi na niskie stopy procentowe ale nadal mozna znaleźć kilka perełek. Zobacz na ten ranking - jest tutaj zestawienie ofert lokat na ten miesiąc. Obecnie najlepszą ofertą jest oferta nest banku witaj na 4 miesiące. Z oferty skorzystać można w ciągu 30 dni od założenia konta osobistego. Promocyjne oprocentowanie dostępne jest dla osób, które w okresie do 60 dni od założenia lokaty zapewnią wpływy na Nest Konto w kwocie min. 1 000 zł tytułem wynagrodzenia, emerytury, renty lub świadczenia Rodzina 500+.
|
|
Lokaty się teraz nie opłacają... Jeśli już chcesz gdzieś oszczędzać, to pomyśl o koncie oszczędnościowym. Z tego, co ostatnio oglądałam, to najkorzystniejsze jest w Millennium i PKO.
|
|
Nie wiem czemu, ale jakoś nie mam zaufania do lokat. Może dlatego, ze jakieś szalone pieniądze się an neij nie gromadzą.
|
|
Szanowni Państwo, Nest Bank ma dla swoich Klientów kilka możliwości oszczędzania. Jedną z nich jest konto oszczędnościowe Nest Oszczędności, które pozwoli zabezpieczyć przyszłość rodziny poprzez bezpieczne pomnożenie kapitału. Każdy nowy Klient może liczyć na oprocentowanie 2,25% w skali roku do 50 tys. złotych (powyżej tej kwoty oprocentowanie wynosi 2,0% w skali roku). W naszej ofercie jest także konto Nest Rodzinne Oszczędności, które nie wiąże się z ryzykiem inwestycyjnym i kosztami administracyjnymi (w tym z opłatami za wcześniejsze zakończenie oszczędzania). Korzystając z Nest Oszczędności mogą Państwo uzyskać, oprócz tradycyjnych odsetek, dodatkową Premię za długość okresu oszczędzania i liczbę posiadanych dzieci. Oferujemy także szeroką gamę lokat bankowych dla Klientów Nest Banku oraz dla osób, które nie mają u nas konta bankowego. Więcej na stronie banku: nestbank.pl/dla-ciebie-i-rodziny/oszczednosci-lokaty Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl
|
|
A co Ja akurta lubię lokaty krótkoterminowe. Np. w toyota bankyu ma lokatę, oprocentowanie wynosi 2.4% w ciągu 180 dni. Krótki okres czasu ale z całkiem niezłym oprocentowaniem.
|
|
Ile trzeba mieć, żeby te pieniążki były jakoś znaczące z oprocentowania? 1mln zł? 1-2% to śmiech. Nie każdy posiada 100 tyś zł, żeby parę zł z tego narosło. Przy 20-30 tyś mija się to z celem. Są lepsze sposoby (i bezpieczne), aby ulokować swoje oszczędności i wyjść do przodu spokojnie 20-30%. Ten 1% to można w dzień zrobić, a nie w miesiąc jak to łaskawie nam banki oferują.
|
|
Dobre - Alvaro, mam milion, jak mi dasz 1% dziennie to ja tobie daję połowę tego procenta i obaj żyjemy sobie jak pączki w maśle. Pisze serio.
|
|
Poszczególne rankingi nie mająwszelkich rynkowych ofert, dlatego warto przejrzeć różne źródła. Ja korzystam z Toyota bank lokata, oprocentowanie zależne od wartości ulokowanych pieniędzy. Podrzucam link, abyście mogli sami sobei doczytać informacje https://www.toyotabank.pl/dla-ciebie/oszczedzanie/
|
|
Poszczególne rankingi nie mająwszelkich rynkowych ofert, dlatego warto przejrzeć różne źródła. Ja korzystam z Toyota bank lokata, oprocentowanie zależne od wartości ulokowanych pieniędzy. Podrzucam link, abyście mogli sami sobei doczytać informacje https://www.toyotabank.pl/dla-ciebie/oszczedzanie/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |