Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomóżcie :) |
Hej,może wiecie jak zrobić w aucie te światełka,które mają migać jak zamyka i otwiera się auto autopilotem? ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomóżcie :) |
Najlepiej u Pana Zenka Wiśniewskiego zajmuje się tym . Tam zakładałam centralny chciałam żeby światła migały albo był jakiś sygnał że auto jest zamknięte albo otwarte ale nie było takiej możliwości trzeba było słuchać czy się zamknęło . Teraz mam nowsze auto jak zamykam i otwieram to kierunki mignął ale bez sygnału .
|
|
I w tym nowszym aucie mam alarm to może też od tego zależy że te kierunki migają jak się auto zamyka otwiera sama nie wiem jak to jest ;) w tym drugim nie mam alarmu tylko sam centralny
|
|
Lepiej napraw tego złoma, albo opony kup. A nie choinkę robisz, żeby sąsiedzi widzieli, że to twój zapiszczał.
|
|
Aj pomocni nie jesteście hehe :)
|
|
tu nie MOPS.
|
|
W Foxie (obok przystanku MZK),vis a vi centrum 4Plus zrobi ci to od reki.Podepnie swiatla i synature alarmu lub klakson pod sterownik c.zamka i bedziesz miala ,choinke' z sygnalem tak jak chcesz.
|
|
To właśnie u P. Zenka ...
|
|
Jak masz dostęp do podłączenia do pc to sam to aktywujesz
|
|
święta się zbliżają ??? a no tak :) trza choinkę uruchomić he he he he heeee ... mój świeci to znaczy miga i kolędy śpiewa .... pan Zenek mi tak zrobił
|
|
hahahah dobre robciu :D
|
|
jakie to auto?
|
|
BMW E36 kombi... A do MARIANKO : sam se napraw złoma jak wogle cokolwiek posiadasz kretynie!!! wcale nie musisz sie wypowiadac!! Do SIWISIWY: A ile to kosztuje? Z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam
|
|
Pewnie ok 50zł zależy ile roboty
|
|
ahaa,oki,dzięki bardzo PIPI14106 ;)
|
|
086 216 61 63 -najlepiej zadzwoń zapytaj .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |