Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyższa Szkoła Zawodowa Ochrony Zdrowia - TWP |
Witam wszystkich, Wiecie coś na temat tej szkoły? Z tego co wiem to dopiero powstała i zastanawiam się jakie są opinie na jej temat. Czy miał już ktoś styczność z Towarzystwem Wiedzy Powrzechnej i czy profesjonalnie podchodzą do kształcenia ? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyższa Szkoła Zawodowa Ochrony Zdrowia - TWP |
Rektorem Wyższej Szkoły Zawodowej Ochrony Zdrowia jest prof. nadzw. dr. Witold W., który podczas Obchodów Święta Niepodległości w Łomży nie raczył nawet jako jedyny zdjąć nakrycia głowy podczas wykonywania hymnu państwowego. Proponuje zapoznanie się z Art. 14 Ustawy o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej. Wstyd !
|
|
Kontaktowałem się z tą uczelnią odnośnie kierunku- ratownictwo medyczne, niestety nigdy nie dostałem od nich odpowiedzi :(((
|
|
a no ...widzialem tego pana na uroczystości ... żenada :/ i wstyd!
|
|
Może i wstyd ale : Autor: oswiecony (---.internetdsl.tpnet.pl) Autor: Janeczka (---.internetdsl.tpnet.pl) Autor: stloczka (---.internetdsl.tpnet.pl) są inne sposoby na zwrócenie uwagi temu panu na jego zachowanie a nie zakładanie 3 kont od razu
|
|
Autor: oswiecony (---.internetdsl.tpnet.pl) Autor: Janeczka (---.internetdsl.tpnet.pl) Autor: stloczka (---.internetdsl.tpnet.pl)
|
|
Faktycznie, mało w Polsce ludzi korzysta z usług Telekomunikacji :-)
|
|
Faktycznie, mało w Polsce ludzi korzysta z usług Telekomunikacji :
|
|
Może i tak , ale od razu widać o co chodzi
|
|
4fun-lomza, co ty gadasz? Złapałeś kogoś za rękę? Widać dużo ludzi ma nienajlepsze zdanie o tej instytucji. Mój koleszka tam chodził i wystarczyło kasę płacić, tyle ze później nikt nie chce zatrudniać po tej szkole.
|
|
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Temat który poruszacie jest mi obcy, ale drażnią mnie tacy ludzie jak 4fun którzy za wszelka ceną próbują odnaleźć we wszystkim jakieś konspiracje. Czy w tym kraju ludzie będą sobie kiedykolwiek pomagać? Zajmij się czymś ciekawszym
|
|
typowy PEAC-owiec ]:->
|
|
Oj nie ma to jak generalizować, 4fun-lomza nie przesadzaj, TSPA ma ponad 50% udziałów w polskim rynku szerokopasmowym takze dobrze ze nie co drugi post jest z TPSA... wracając do tematu to chyba coś w tej instytucji faktycznie jest nie tak...
|
|
Poprostu kierownictwo tej uczelni na Obchodach Swięta Niepodległości chciało się zaprezentować składając kwiaty przed tablicą na ul. Sienkiewicza a nie świętować tego dnia jak wszyscy.
|
|
A jakie są kierunki w tej szkole? Ktoś moze wie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |