Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"zaświergolenie" |
"Zaświergolenie" - czyż nie jest to przyjemny stan? "Zaświerogoleni" wszystkich stanów - łączcie się:D ps. zwyczajnie musiałam to powiedzieć.... Allinka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "zaświergolenie" |
heheehe ale oco tu chodzi Alinko???
|
|
Nie wiem, ale chyba chodzi o śpiew jakiegoś egzotyczego ptaka... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Tak się cieszę Alli...:)
|
|
:)
|
|
good luck :) T i g e r ![]()
|
|
a kruki też świergolą? czy kraczą?
|
|
Kruki świergolą po swojemu - kracząc... Jantar
|
|
Zaswiergolona pozdrawia ze Slaska :) Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Dziwny wyraz :P
|
|
Zaświergolony -zanużony w różową pienistość!inaczej mówiąc ZASKOWRONKOWANY!!!!!!Pozdrówka!! Alli ty masz kiepełe!!
|
|
Kaziku kochany, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz? :D Mam za dużą? za małą? czy zwariowanoświergolniętą zaświergowanie skowronkową? hihihihi A swoją drogą to widzę, że mało ludzi zna takie określenie. Czyż nie jest ono urocze, aby nazwać tak cudny stan? Allinka
|
|
Masz rację Allinko :)
|
|
Przypuszczam, Alli, że teraz wszystko wokół dla Cię jest urocze...:)) I tak trzymaj! Jantar
|
|
...i tam, nie wszystko jest urocze, ale mi to juz nie przeszkadza. Niech sobie jest, a mi to zwisa:D Allinka
|
|
:DD Jantar
|
|
Poniewaz wybrałas temat świergolnięty to i kiepełe masz zaswiergolona!!!! A jezeli chodzi o zwisanie to czym?Mnie na ogół zwisa obojętnym kALAFIOREM.Pozdrawiam!
|
|
Ja tam warzyw, czy kwiatów w moje zwisanie nie mieszam. U mnie zwisa, dynda i powiewa, ruchem swobodnym, lub wahadłowym. POzdrówko i buziaki. :D Allinka
|
|
Ruchem swobodnie wahadłowym u mnie zwisa "kilo kitu u sufitu"Pozdrówka!
|
|
Allinka Gratuluję ci fajnego stanu. Trwaj w nim jak najdłużej:)
|
|
ćwir, świr, ćwir: ależ dziękuję uprzejmie serdercznie hooltayku. Życze Tobie i wszystkim tego samego:D Kazik, a skądże u Ciebie taki koncept? Czyżby s-kątowni? Czy może z tego źródła co i moje rozradowanie? Allinka
|
|
Czapla stara jak to bywa troche stara troche krzywa ..........na taki się koncept zmogła.Hihihih.
|
|
swiergolnijcie sie w swoje swiergolniecia:))) hehe
|
|
Gratuluje stanu i życzę trwać w nim jak najdłużej, mój trwa już ponad rok i czuję, ze jeszcze długo, dłuugo, dłuuugo potrwa :))))) Życzę tego samego :)))
|
|
od swiergolnięcia do swiergolniecia .........i tak powoli zycie mija.A tak po prawdzie z tym swiergolnieciem lepiej się zyje.Zaswiergolony do cna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |