Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UFO |
czy kto¶ widział dziwne , niewyja¶nione zjawiska na niebie nad Łomża lub w jej okolicach - tylko bez fantazji , proszę poważnie potraktować temat. pozdrawiam space
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UFO |
Ostanio? ....czy kiedykolwiek...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czyzby ktos ostatnio kontakty czytal? :>
|
|
Kiedy¶ mój brat ze znajomymi jechał samochodem w okolicach Wizny, gdy nagle 2 metry nad ziemi± w odległo¶ci około pół kilometra zobaczyli kolorowe ¶wiatła, co¶ na kształt UFO. Było to kilka migaj±cych różnokolorowych ¶wiateł przypominaj±cych spodek. Na pocz±tku się wystraszyli, bo było to niesamowite przeżycie. Jednak po pewnym czasie ciekawo¶ć wzięła górę i powoli pojechali samochodem w stronę ¶wiateł. Po jakim¶ czasie okazało się, że było to miejsce wypadku, a domniemane UFO to dwa wozy policyjne, ambulans, które z daleka przypominały pojazd kosmiczny. O innych przypadkach spotkań III stopnia nie słyszałem.
|
|
zasadniczo to ja widzialem ale bylo to zwiazane z wiecem Samoobrony, a tak serio to widzialem nie tylko ja, na jednej imprezie tylko, ze kazdy pozniej mowil, ze widzial co innego, takie jest wlasnie dzialanie UFO:)
|
|
tylko powazniej prosze space
|
|
jak widac jestesmy terene obojetnym tz mamy szanse jas
|
|
Do goldstar Ja tak, ale to bylo 18lat temu w samym centrum miasta. Nie bylem wtedy sam, byla nas grupa ludzi. Bylo tez o tym w gazecie, ale czy w to ktos uwierzy ? Nie warto pisac, a i tak nie wiem po co ci to potrzebne. Sharky
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |