piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UFO

czy kto¶ widział dziwne , niewyja¶nione zjawiska na niebie nad Łomża lub w jej okolicach - tylko bez fantazji , proszę poważnie potraktować temat.
pozdrawiam

space

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UFO

Ostanio? ....czy kiedykolwiek...?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Czyzby ktos ostatnio kontakty czytal? :>

Kiedy¶ mój brat ze znajomymi jechał samochodem w okolicach Wizny, gdy nagle 2 metry nad ziemi± w odległo¶ci około pół kilometra zobaczyli kolorowe ¶wiatła, co¶ na kształt UFO. Było to kilka migaj±cych różnokolorowych ¶wiateł przypominaj±cych spodek. Na pocz±tku się wystraszyli, bo było to niesamowite przeżycie. Jednak po pewnym czasie ciekawo¶ć wzięła górę i powoli pojechali samochodem w stronę ¶wiateł. Po jakim¶ czasie okazało się, że było to miejsce wypadku, a domniemane UFO to dwa wozy policyjne, ambulans, które z daleka przypominały pojazd kosmiczny. O innych przypadkach spotkań III stopnia nie słyszałem.

zasadniczo to ja widzialem ale bylo to zwiazane z wiecem Samoobrony,
a tak serio to widzialem nie tylko ja, na jednej imprezie tylko, ze kazdy pozniej mowil, ze widzial co innego, takie jest wlasnie dzialanie UFO:)

tylko powazniej prosze

space

jak widac jestesmy terene obojetnym tz mamy szanse

jas

Do goldstar

Ja tak, ale to bylo 18lat temu w samym centrum miasta. Nie bylem wtedy sam, byla nas grupa ludzi. Bylo tez o tym w gazecie, ale czy w to ktos uwierzy ? Nie warto pisac, a i tak nie wiem po co ci to potrzebne.

Sharky

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org