Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe Allegro - Masakra |
Przecież to co teraz zrobiło allegro to jest jakaś masakra . Cały kształt pozmieniany , w innym miejscu są opcje szukania zaawansowanego a co najgorsze w aukcjach nie ma miejscowości skąd jest sprzedający !!!! Porażka jakaś !!!! :O Pisałem do allegro w tej sprawie , lecz odpisali , że wezmą to pod uwage i tyle :O Piszcie też maile , żeby to cofneli , może to coś da ... A by cie hujj.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe Allegro - Masakra |
No właśnie mi też jakoś nie bardzo pasuje nowy wygląd allegro, ale może to kwestia przyzwyczajenia :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
No ale chłopie wygląd jak wygląd , idzie sie przyzwyczaić , ale po co brak miejscowości skąd jest sprzedający ? :O Osobiście dużo kupuje z allegro i jest mi taki fakt potrzebny , a tu dojjebali takie coś :O MASAKRAAAAA
|
|
napisałem do nich, odpisali " spieprzaj pan, dziadu"
|
|
miejscowość jest w zakładce "dostawa i płatność"
|
|
Po co zmieniać coś, co było dobre? Wcześniej nie trzeba było wchodzić w dodatkowe zakładki. Zgadzam się, te zmiany tylko pogorszyły sprawność korzystania z serwisu.
|
|
Wcześniej nie wszyscy sprzedający podawali informacje o miejscowości.Pisali np.internet albo allegro.Wasze uwagi świadczą o tym,że przyzwyczajenie jest drugą naturą.
|
|
teraz jest masakra, kiedyś na jednej stronie miałem multum miniaturek i odrazu ceny, teraz wszystko jest powiększone i bardzo utrudnia mi pracę...
|
|
Szczególnie jeśli ktoś prowadzi sklep internetowy..
|
|
ale wy macie problemy
|
|
a po co się robi zmiany żeby było inaczej :)
|
|
teraz allegro wygląda jak...... przez okno
|
|
no rzal .
|
|
rzal pisze się przez u z kreską, jasiu
|
|
sorry muj błont
|
|
|
|
PYSZOTA, podobny chleb jadł PIOTRUŚ z ''galimatias'' :)
|
|
zgadzam się z założycielem tematu - ciągle coś poprawiają, ulepszają...pomieszanie z poplątaniem...ja już się obcykałam z wczesniejszym wyglądem strony Allegro a teraz to dla mnie ciemna magia....a dodam że sporo robię zakupów na Allegro i nie jest mi obojętna ta zmiana - też do nich napiszę prośbę o wcześniejszy wygląd
|
|
Teraz allegro przypomina e-bay, nie tyle, że zrobili ****, to jeszcze prawie skopiowane z konkurencyjnego serwisu. I za co ja im płacę pieniądze... ehh.
|
|
* sh!t
|
|
A mnie się podoba;] :P Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
gadasz mamusiu,
|
|
vorarbeiter MAMY maja zawsze racje:)
|
|
a jak nie mają racji to patrz pkt 1.
|
|
Wątpię , żeby cofnęli do wcześniejszego wyglądu , ale może coś zmienią na stare :/
|
|
Pewnie ,że mamy mają rację.OD ZAWSZE;] :P Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
im więcej dostaną od nas wiadomości że się nam nie podoba obecny wygląd strony tym większe szanse że powróci stara oprawa więc komu się nie podoba niech interweniuje... pozdro
|
|
Tak na pewno zmienią bo Łomżyniacy masowo im powysyłają m@ile z płaczem że im stronę popsuli ... chyba nie po to kase wyłożyli dla jakieś agencji lub informatyków żeby im zbudowali nowy wygląd żeby teraz zmienili na stary ... allegro to szczerze oszustwo i przeżytek wystawić 3 przedmioty i prowizje zedrzeć na kwote 20 zł to przesada ... są nowe i darmowe portale ogłoszeniowe ... Polecam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |