Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet - INTROLAN |
mam pakiet 1Mb i chcę zmienić na ten 24 Mb , czy ktoś może mi powiedzieć jak on chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet - INTROLAN |
szajsko he testy lacza pokazuja ze jest szybki, ale jak korzystasz z przegladania stron to szit. jego szybkosc faktyczna jest tez uzalezniona od godziny w jakiej z niego korzystasz. szczerze - rewelacji nie ma, trudno zeby byla za takie pieniadze
|
|
U mnie śmiga że stron nie nadąrzam czytać :):):)
|
|
czesto sie pierniczy u nich,chodzi dobrze ale zalezy kiedy,zawsze cos nie tak.
|
|
Ja tam nie narzekam , a wręcz przeciwnie jestem zadowolona, mam pakiet Komfort 24Mb i działa bez zarzutów .
|
|
np.teraz,znowu sie zamulil, i to nie wina kompa, zero wirów,bledow itp.natomiast rano bylo ok
|
|
Kurcze, korzystam już długo i nie zauważyłem takich zamuleń. Zamów wizytę serwisanta i tyle.
|
|
Wiecie co???? prędkość internetu czyli np 24MB to nie znaCZY ŻE Z KAŻDEJ STRONY BĘDZIE się sciągać z max prędkością. Liczy się również UPLOAD serwera na którym znajduje się dana strona. Internet w introlanie jest dobry. A poza tym płacisz za internet do danej prędkości a nie za tą prędkość. nikt nie jest w stanie zapewnić w pełni stabilnego dostępu. zawsze są wachania, przeciążenia i wogóle. trzeba być troche wyrozumiałym i mieć odrobine zrozumienia. Pozdrawiam................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |