piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wycieczka na Litwę

Witam Was.

chciałabym pojechać na wycieczkę na Litwę. Ale nie własnym autem ale z biurem podróży, gdzie wszystko jest zorganizowane. I najlepiej żeby wyjazd był oczywiście z Łomży.

Chodziłam troszkę po biurach w Łomży, ale tam gdzie byłam, to zazwyczaj organizują wycieczki tylko dla firm lub szkół.

Czy ktoś z Was jeździł już na taką wycieczkę? Lub wiecie które biuro ją oferuje?

Dzięki Wam za wszelkie informacje. Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wycieczka na Litwę

Byłem takiego zestawu nie polecam :(
Zamek w Trokach;
Wilno: Ostra Brama, Rynek Starowileński, kościoły:
św.Anny, Bernardynów, św. Michała, mieszkanie
Mickiewicza, Cmentarz Rossa

Andy, mógłbyś powiedzieć z jakim biurem podróży jechałeś? z łomży wyjeżdżałeś? czemu nie polecasz?

Chcę rodziców wysłać na wycieczkę. Stąd wolę aby było all inclusive...

waterlily14 to co na ulotce pisze to kłamstwo przynajmniej z tej firmy co ja jechałem z Łomży niestety nazwy nie pamiętam,
doszedłem do wniosku czym dłuższa wycieczka tym więcej luzu a nie tylko bieganie i zwiedzanie zabytków .

to polecam dla osób starszych.

http://www.wycieczkinalitwe.pl/component/content/article/1-wycieczki/3-4-dni-bursztynowa-litwa.html

mają fajne wycieczki ale wyjazd z Białego :/ już nawet mogłoby być ale nie ma pewności czy do Białego przyjedzie autokar, bo na wyjazd z Białego musi się zebrać min. 6 osób :/

waterlily14 oj po googlaj;)

http://www.pkssuwalki.pl/0,1,148.html?locale=pl_PL

http://www.google.pl/#q=august%C3%B3w+wycieczki+litwa&hl=pl&prmd=ivns&ei=YZZfTrSQLYfb4QSN6PUE&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=91d95f559d7bd1d1&biw=1152&bih=710

Andy, pierwsze co zrobiłam, szukając wycieczki to zgooglowałam. ale niestety wyjazd albo z białego albo z augustowa.

Stąd moje pytanie do użytkowników forum:
czy ktoś wyjeżdżał na wycieczkę z łomży na litwę, organizowaną przez biuro turystyczne??

Nic nowego nie wniosę jeśli napiszę,że też wyjeżdżałem z Augustowa.
Mam jednak takie spostrzeżenie .Tak jak napisał Andy C ,że jeśli już rodziców wyślesz tam ,to nie na jeden dzień.
Trzeba mieć zdrowe nogi ,wszystko szybko i byle jak.

ja korzystałem z biura acapulco, ale czy maja Litwę autokarem z Łomży nie wiem, znajdź nr i zadzwoń, ono jest w stokrotce przy wypożyczalni nr nie pamiętam, mogę podesłac później

onaion

wk dla tego dałem sobie na luz wolałem sam na własną rękę pozwiedzać , piwko dobre maja puby w szczególność Wilnie piękne piwo po przystępnych cenach no chyba że ktoś dusi grosza:) Nie pamiętam jakie się nazywa centrum handlowe w Wilnie ale prze ogromne zgubić się można po kilku piwach szczególnie:) W trokach na chwile kolega na chwile spuścił z oka plecak i go stracił:( Litwini spoko ale na wioskach nie za bardzo spytałem się młodej Litwinki czy można sobie spokojnie pospacerować stanowczo odradziła:(

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnego biura podróży FOCUS, która zajmuje się organizowaniem wycieczki szkolne oraz wycieczek zagranicznych. W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
różne
Sprzedam meble do pokoju, szafkę do łazienki białą, wysoką, stół drewniany do kuchni.
tel. 513896322
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org