Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studniówka w 1lo |
Witam. Był ktoś z Was na studniówce w 1LO? Jak wrażenia? Zostałam wstępnie zaproszona, ale słyszałam negatywne opinie. Jak było?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studniówka w 1lo |
|
Ja byłem pije się normalnie jak w każdej szkole tylko z dziewczynami ciężej mało fajnych dup a jak już są to trzeba więcej farmakologi żeby zaciągnąć je do wyra
|
|
a pro po wie ktoś gdzie przenieśli sklep z dopalaczami ze słowackiego?
|
|
Ja ci zaraz dam doplacze gówniarzu !
|
|
|
|
|
wp dawna komenda?
|
|
Ile dziecko masz lat, że zadajesz takie głupie pytania na forum ? Chcesz to idź, nie chcesz to nie i problem z głowy a nie wypytujesz się jak jest. Każdy ma inne zdanie, bo dla każdego co innego sie podoba. Na miejscu twojego partnera jakbym sie dowiedziałą, że takie bzdety wypisujesz, bo masz mega wymagania do do studniówki to bym Cię na pewno nie zaprosiła.
|
|
"bo dla każdego co innego sie podoba. " A kto Cię dziecko polskiego uczył?
|
|
A Ty wybitny polonisto ucz ludzi, którzy piszą rażące błędy ortograficzne a nie czepiasz sie składni. Każdemu zdarzy się popełnić błąd i nikt nie jest nieomylny Panie(Pani) idealny(a).
|
|
jak zagra dobry Dj to bedzie fajna impreza jak ten zespół co rok temu to lepiej wziąść jakąś mp3 na uszy z ddobrą muzą gitara gra
|
|
Szczególnie mnie denerwuje gdy ktoś rusycyzmy sadzi. Łomża jest od wiek wieków Mazowszem i nigdy u nas tak się nie mówiło. Radzę książki czytać.
|
|
Autochton ten kto Ciebie polskiego uczył zrobił kawał dobrej roboty.Pozdrawiam
|
|
Tak się składa, że biegle znam rosyjski i rok przebywałam w Rosji a obecnie często używam tego języka w pracy. Dlatego zdarza mi się na każdym kroku zapożyczać jakieś zwroty, ale nikomu to nie przeszkadza. Jesli Tobie tak to po prostu nie czytaj i tyle.
|
|
@Coccolinelle: to wyjedź, siedź tam i nie wracaj :) @znajomy88: właśnie dużo opinii tego typu słyszałam... no i też strój dla wielu dziewczyn jest problemem... Są pewne wymagania i chyba w Łomży tylko tam. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
uważam żeby wymyślić coś orginalnego myślęże tę długie bordowe sukienki 'to już obciach byłem na paru studniówkach i aż oczy bolą od tych bordo kiecek może na czerwono i krucej ale dla mnie najważniejsza jest muza dobry densik ale nie klepanie disco polo bo to już obciach -taka muza jak na półmetku gitara gra
|
|
ALE w 1lo są wymogi: dół czarny i góra biała ;] więc nei ma mowy o bordo kieckach :) taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
Idiotka chyba założyła ten temat. Co ci zależy pójść? Sama się dowiesz. I tak partner za ciebie płaci. A białą bluzkę i czarną kieckę w domu na pewno masz. Nie zawracaj więc dupy ludziom swoimi dennymi problemami tylko się ogarnij i podejmuj normalnie dojrzałe decyzje. Notabene: studniówka w 1LO przez ostatnie 3 lata była *********.
|
|
hahahaha :) NOtabene: nie wiem co masz na myśli pisząc kilka gwiazdek ;] nie pytam się czy warto iść, czy mam iść itp. tylko jak tam jest ;] przeciez wiadomo ze co roku jest inaczej, inni lubie i tak dalej ale co szkodzi poznać opinię innych? taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |