Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer w łomży |
kto mi poleci dobrego fryzjera? z fantazją i powołaniem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer w łomży |
polecam Panią Anię , pracuje w studio oliwia, jest świetna , w przeciwieństwie do pani oliwii, ktora zajmuje sie tam paznokciami...ale fryzjerstwo jest tam profesjonalne, więc gorąco polecam.
|
|
a gdzie jest to studio oliwia?
|
|
Ja baaaardzo polecam p. Iwonkę z salonu na Polowej, nie wiem dokładnie jak się nazywa (chociaż chodzę tam od dawna :) )chyba Afro- w każdym razie to taka niebieska budka za sądem. Ma dziewczyna wyczucie! Polecam naprawdę.
|
|
Salon fryzjerski A.Roginskiego przy interkosmetiku nie opodal kościoła Ambroziaka !!
|
|
Zdecydowanie polecam Agate z salonu TRENDY, ktory miesci sie przy Sniadeckiego 2A - tam kiedys byl tzw Torwil - teraz obok jest chyba Markiet K. Pytaj o Agate - jest wlascicielka salonu. Nisamowita. Dziewczyna ma prawdziwy talent i wyczucie. Oprocz tego caly czas w siebie inwestuje i szkoli sie. Najwazniejsze,ze potrafi doradzic Ci to, co dla Ciebie bedzie najkorzystniejsze. Ja przerobilam juz wiekszosc salonow w Lomzy, wiec wiem co mowie. Polecam.
|
|
zdecydowanie Iwonka z salonu "Afro" na sadowej. Wszyscy mnie zawsze pytają czy mam fryzurę z jakiegoś renomowanego salonu z Warszawy i dziwią się gdy odpowiadam, że w Łomży takie cuda potrafią!:)
|
|
sory salon Afro na Polowej nie Sadowej
|
|
Niew iem jak nazywa się ta pani, ale pracuje w salonie Afro. fryzura jest dobrze wystopniowana, nawet jeśli włosy odrastają, zyskują nowy wyraz, a nie są jak miotła na głowie. Polecam orii
|
|
a ja polecam ELFRYZ na dworcu i panią Wiktorię.
|
|
A ja polecam salon Edena na ul.AL.Legionow i rozmawiac tylko z szefową ! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
a ja polecam polecanie jako przedswiateczno-sylwestrowo-karnawalowe tanie samoreklamowanie.hej polecillbym wam niezlego fryca,ale tematem jest lomzynski,a nie paryski. baj,baj p.s.czytajacy,a ciekawi cen tutejszych za te czynnosc uswiadamiam,iz normalnie kosztuje to od 5- 15€ za strzyzenie maszynkowe 15-30€ za strzyzenie,mycie,modelowanie.
|
|
cycq wrócił!
|
|
Tak wszyscy o paniach a ja dla panow polecam Radka na Długiej (po schodkach na 1 pietro), tak sie sklada że mój nick i jego i mie jest takie same ale to zwykly przypadek. Ostatnio zrobil mi takiego irokeza marzenie, czysta poezja, jedyny fryzjer meski z wyobraznią .
|
|
fLoorek cycq poszedl i juz nie wruci ... CZESC JEGO PAMIECI !!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Al.Legionów naprzeciwko Gośki tylko zaznaczam,że nie jest ona tania. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Myślę,że już stanowczo za późno,żeby dostać się przed sylwestrem do dobrego fryzjera. Ja do swojego zapisałam się miesiąc temu. Pozdrowionka:) G a z e l a ![]()
|
|
Legionów w domu nieopodal ryczeka naprzeciwko sklepu z oswietleniem. Tylko Pani Agnieszka -szefowa. POLECAM
|
|
A co sadzicie o Modiku?
|
|
Magda: nie wiem jak jest teraz w Modiku. Chodziłam tam łądnych parę lat temu. Przestałam chodzić z jednego powodu: panie nigdy nie przyjęły mnie o godzinie, na którą byłam umówiona.
|
|
ja polecam panią Anią z studio oliwia, z ul piłsudskiego
|
|
JA POLECAM PANIA BOZENKE I WIKTORIE Z ELFRYZU NA WOJSKA POLSKIEGO 42 A JESLI CHODZI O PAZNOKCIE TEZ ELFRYZ PANI MADZIA JEST PRPFESJONALISTAKA POZDRAWIAM !!!!
|
|
a ja chodzę do salonu Laura w piątnicy !dziewczyny robią extra fryzurki,zawsze jestem zadowolona -gorąco polecam!
|
|
Pani Viola w Trendy.
|
|
nie powinienem się wcinać ale muszę tu trochę wtrącić . W Łomży nie ma dobrej fryzjerki , są tylko wyborem koniecznym bo nie ma dobrych. Podstawowa sprawa każdego czesania to dobre strzyżenie. W naszym mieście nie ma żadnej fryzjerki która potrafi dobrze i profesjonalnie wykonać strzyżenie. Tylko uwaga !!!! Strzyżenie nie polega tylko na obcięciu włosów ale obcieciu ich w odpowiedni sposób , tak aby po umyciu i wytarciu głowy włosy automatycznie układały się w odpowiednią fryzurę. To własnei jest cała sztuka i profesjonalizm. Tego żadna panienka w tym mieście nie potrafi. Podstawowa techniką czesania w tym mieście to tony lakieru i żelastwa w postaci spinek na głowie i z tego tworzy się cuda ,że po wyjściu młoda dziewczyna wygląda jak poczochrana krowa w wieku kwalifikującym ją do uboju. prosze zwrócić uwagę tez na prosty fakt ,żadna fryzjeka nie da gwarancji ,ze przy farbowaniu włosów wyjdzie jej taki kolor jakiklienta pragnie widziećna swojej głowie. Jak nei wyjdzie co się bardzo często zdarza to oczywiście powodem są zawsze wyjątkowo marne włosy klientkia le nigdy brak profesjonalizmu fryzjerki. Genralnie to wokól meijscowych fryzjerek więcej huku niz profesjonalizmu , dlatego polecem fryzjerstwo poza tym miastem np W-wa. Bimbo
|
|
nie powinienem się wcinać ale muszę tu trochę wtrącić . W Łomży nie ma dobrej fryzjerki , są tylko wyborem koniecznym bo nie ma dobrych. Podstawowa sprawa każdego czesania to dobre strzyżenie. W naszym mieście nie ma żadnej fryzjerki która potrafi dobrze i profesjonalnie wykonać strzyżenie. Tylko uwaga !!!! Strzyżenie nie polega tylko na obcięciu włosów ale obcieciu ich w odpowiedni sposób , tak aby po umyciu i wytarciu głowy ,włosy automatycznie układały się w odpowiednią fryzurę. To właśnie jest cała sztuka i profesjonalizm. Tego żadna panienka w tym mieście nie potrafi. Podstawowa techniką czesania w tym mieście to tony lakieru i żelastwa w postaci spinek na głowie i z tego tworzy się cuda ,że po wyjściu młoda dziewczyna wygląda jak poczochrana krowa w wieku kwalifikującym ją do uboju. Proszę zwrócić uwagę też na prosty fakt , żadna fryzjeka nie da gwarancji przy farbowaniu włosów że wyjdzie jej taki kolor jakiego klienta oczekuje widzieć na swojej głowie. Jak nie wyjdzie ,co się bardzo często zdarza to oczywiście powodem są zawsze wyjątkowo marne włosy klientki ale nigdy brak profesjonalizmu fryzjerki. Generalnie to wokół miejscowych fryzjerek więcej huku niż profesjonalizmu , dlatego polecem fryzjerstwo poza tym miastem np W-wa. Bimbo
|
|
prosty test dobrego strzyżenia . Po wizycie u fryzjera umyj głowę i wysusz ją bez żadnej tam szczotki i suszarki a wówczas się przestraszysz. H ha ha Bimbo
|
|
Szczerze mogę polecić Panią Beatę z Salonu "Jolanta" na Niemcewicza, zwłaszcza do Baleyage :) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
no co jest Bimbo
|
|
Pan Krzysztof przy Katedrze oraz Kazańska 2 ,,Familia" ! Tam strzygą naprawdę profesjonalnie! I używają brzytwy, a nie jakichś tam maszynek jednorazowych jak te pseudo-fryzjerki/rzy! koziol0
|
|
bimbo duzo masz racji ale niektore wlosy wymagaja ukladania nawet jesli sa profesjonalnie ostrzyzone, wlosy ktore sie pusza, sa lekko falujace dzieki cieciu sie nie wygladza i nie wyprostuja. Mam w Lomzy 2 ulubione fryzjerki, zawsze robia mi takie fryzurki, ze nie musze ich modelowac, jesli chce tyl wystopniowany, uniesione wlosy to po umyciu same mi sie tak ukladaja ale zawsze wymagaja kilku pociagniec prostownicy. W Lomzy brakuje technikow kolorystow, nie slyszalam o fryzjerce ktora mialaby dyplom kolorysty(moze taka jest a ja nie wiem), odpowiednio dobrany kolor to klucz do sukcesu!! najpiekniej ostrzyzone wlosy z niewlasciwym kolorem nie wygladaja dobrze.
|
|
Ja polecam fryzjerkę Sylwię z Czaplic. Czesała mnie na ślub i wszyscy się zachwycali. Robiła mi zdjęcia więc pewnie niedługo będzie moja fryzura na jej stronie. Poznacie po cyrkoniach we włosach. Jakby ktoś szukał to adres http://www.salonwczaplicach.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |