Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pies |
Gdzie mogę sprawdzić - czy mają pozwolenie na trzymanie niebezpiecznego psa - amerykański pit bull terrier.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pies |
wydaje mi się że Policja powinna to sprawdzić
|
|
Chcesz narobić bigosu sąsiadom? No no slicznie! h0jowe forum
|
|
zastrzel go z procy.
|
|
Bigos nie bigos ale jak pies jest niebezpieczny to trzeba zawiadomić policje. Moje pieski co mam za pośrednictwem tego forum są łagodne i bardzo mądre.
|
|
no chyba, że pies nie ma rodowodu. wtedy jest kundlem. a wtedy nie obejmują go przepisy o pozwoleniu. a wtedy, autorze tematu, cmoknij się w pompkę, że tak powiem, niestety...
|
|
Spoleczniak ahahha
|
|
Sąsiada chcesz zakapować KARGULU ??
|
|
he a gdzie ten niebiezbieczny pies grasuje?
|
|
A co cie to kur... obchodzi konfidencie. Jeszcze raz a soptkasz sie z tym psem sam na sam.
|
|
nienawidze ludzi ktorzy nie maja co robic i mieszaja sie w nie swoje sprawy jesli pies prowadzany jest na smyczy w kagancu to se mozesz pocalowac go pod ogonem haha moze ci ulzy. pewnie dniami i nocami siedzisz wygladasz przez okno i wypatrujesz kto co robi jak sasiad postawi samochod w nie odpowiednim miejscu odrazu napewno wzywasz policje zal mi ciebie taki szczurek co podpier..la kazdego a gdy ta osobe spotka pod blokiem usmiecha sie wita i mowi dzien dobry zalosne
|
|
Chyba człowieku nie masz innych problemów. Pit Bull w Polsce nie jest uznawany przez FCI- rodowody ADBA,lub Serbskie kwitki i inne stworzone przez miłośników rasy organizacje i rejestracje- to papierki którymi możesz sobie za przeproszeniem tyłek podetrzeć- a i tak na drugim końcu smyczy masz kundelka. A prawo dot. ras niebezpiecznych obejmuje psy tylko rasowe= czyli rodowodowe. Jestem w posiadaniu psa z rodowodem ADBA czekam na wizytację :)
|
|
jula90 jest dokladnie tak jak napisałas ja mam takiego sąsiada byc moze to nawet wałożyciel tematu.
|
|
A nie mówiłam ? zastrzel go i po kłopocie.
|
|
To ten pies zrobiłem mu zdjęcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |