Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulubiona Pani Fryzjerka |
MAM ulubioną Pania fryzjerkę czesala mnie do ślubu ma znakomite pomysly,zawsze sie u niej czesze rewelacja i piekne kolory i niesamowicie mila atmosfera zawsze uśmiechnieta doradzi mozna o niej poczytac na portalu ślubnym DOROTA MODZALEWSKA 3-MAJA 9 chodzilam tez do Pani Kasi cudne makijaże i paznokcie perfekcyjnie, nikt lepszych makijazy nie robi!!Mam niestety problem bo nie mają miejsca dla mnie na uslugi i chce znalesc kogoś równie dobrego czy ktos te Panie zna i ma porówanie z jakims innym salonem??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulubiona Pani Fryzjerka |
Co to za reklama??Tak znam ten salon bardzo dobrze Chodziłam tam jak moja fryzjerka tam pracowała Jaki jest tam miły klimat?? Za każdym razem jak tam wchodziłam czułam sie jak intruz i z tego co wiem nie tylko Ja a właśnie cała Pani Dorotka takie wrażenie sprawiała chyba ze tylko dla swoich klientów jest mila ponadto niezła zołza z niej dla pracowników zwłaszcza!! Jakie pomysły zauważ kochana że wszystkie Młode maja identyczne uczesanie dawno chyba Twoja P.Fryzjerka nie jezdziła na nauki fryzjerskie.Może ładne ale dalczego kazdy tak samo wygląda albo ciągle co 5 osoba ma to samo??? W Łomży jest kupa salonów ale nikt we wszystkim nie jest doskonały a za każdym razem jak siedziałam na fotelu przy baleyage mialy kobiety łaty na glowie to taka ma byc koloryzacja?? a co miesiac mialam okazje to widziec i jaka normalna fryzjerka ma w jednym czasie 5 klientek chociażby na czesaniach kochana i jak cos ma byc dobrze na akord nie na jakość?? Nie oczerniam nikogo ale z tą reklamą trafiłaś nie na właściwą osobę bo znam ten salon b.dobrze Dobrze ze tam tanio bo usługi przeciętne u P.Doroty
|
|
sonik, każdy ma swój styl, każdy jest inny, to co komuś podoba się Ty możesz uznać za kicz. Nie każdy fryzjer potrafi dopasować uczesnie do typu urody, kształtu twarzy kobiety, stąd tak wiele robieżności w tym popularnym temacie. Nie licz na obiektywną, zgodną ocenę. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
litosci przeciez to jest podpucha na salon
|
|
A po wyjsciu z salonu Ci tylek obrobia :) A co wiecej p. Dorota szczedzi na wsuwakach, zawsze ich malo uzywa. Pani Kasia (fryzjerka) no coz zalezy jaki ma dzien, ale spox kobietka. Co do P. Kasi mi osobiscie sie jej makijaze nie podobaja, bo sa dobre, ale tylko do fotografii, i wg mnie zawsze prawie w ten sam desen. Ale to moje zdanie i moja opinia. No ale reklame niezla ktos walnal nie ma co :)
|
|
Czy to jest reklama, mnie nie interesuje, choć wymownie na to wskazuje. Moją ulubioną fryzjerką jest moja szczotka tudzież pomocna okazuje się suszarka ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ja polecam salon chyba Edyta ten na niemcewicza na przeciwko kaugflandu, moja kolezanka chodzi tam na baleyage i jest bardzo zadowolona widzialam jej wlosy i powiem szczerze ze nie widzialam jeszcze u niej plam. Co do uczesan i strzyzen polecam salon wiktoria i sonatta przy CTO wiecej nie mialam okazji przetestowac wiec tylko to polece
|
|
Co do makijażu to przereklamowane, w princess jest p. Agnieszka i robi cud makijaż, wie przede wszystkim co i jak robi a nie tylko fiolecik na oczkach, mowcie przede wszystkim co chcecie i jaki makijaż, bo jak powiesz nie wiem to ci nałozy brązik i bezik na powieki i blady podkład i lipa.... a co fryzjera to w salonie u adama jest taka pani chyba ania i ona robi super fryzurki nawet na krótkich włosach to szał a dorota oki
|
|
Hahahaha ...wciąż te same osoby krytykują i chwalą te same salony...ubaw po pachy !!! Pewnie nigdy nie byłyście w w/w salonach bo pewnie Was na to nie stać ...ale głos zabieracie na temat każdego salonu. Powinniście dodać że najlepsze makijaże i fryzury robią Wasze koleżanki które na czarno robią po domach ...
|
|
byłam i wiem i stac mnie i ceny nie są takie kosmiczne jak sie wam wydaje a poza tym nie liczy się cena tylko umiejętności czesalam sie za 30 zl i za 120 i nie wazna cena tylko umiejętnosci jak się dziewczyna pyta bo chce ładnie wyglądać to mówię, w łomży jest ok 100 salonów, ale jak na forum pojawiają sie wpisy i czesto chwali sie kilka to znaczy ze są dobre,
|
|
Oczywiście ... w Łomży jest około 70 tyś. mieszkańców. Chwalą lub krytykują te same 3-4 osoby...to rzeczywiście trzeba brać pod uwagę te opinie :) Powiem Wam kto to jest: - koleżanki, pracownice - którym się pracować nie chciało i wyleciały z roboty - koleżanki nie do końca zadowolonych z usług klientek- te są najgorsze bo jeszcze dołożą od siebie i podwoją poziom niezadowolenia ... - konkurencja... chociaż to jest mały procent bo prawdziwa konkurencja konkuruje poziomem usług i nie ma czasu przesiadywać na tym lub innym forum ...
|
|
To proszę Cię bardzo idź tam , skorzystaj z usługi i powiedz z czystym sumieniem że tak nie jest , bo jeśli byłaś i wiesz ,że to co mówią niektórzy to nieprawda to ok, ale jeśli nie to nie neguj zdania innych...
|
|
A ja byłam i jestem zadowlona z usług Pani Doroty i Pani Kasi również, choć dawno u niej nie byłam :) Widzę profesjonalizm i wiedzę w tym co robią. A większosc negatywnych komentarzy to poprostu zazdrośnice lub konkurencja :) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
sonik założyła nowe konto żeby zrobić reklamę i póżniej zalogowała się jako Yomanda żeby to potwierdzić hahaha Przecież to ta sama osoba.
|
|
zgadza sie zbychu tez tak mysle:)
|
|
Ludzie ludzie grzeszycie ja nie jestem plotkarą ale jak sam ktos siebie chwali to mnie krew zalewa powiem tak Raz tylko raz bylam u ten P.Doroty podajże Modzalewskiej więcej nie pojde bo rok u fryzjera nie bylam po tej traumie zero pojęcia o malowaniu kolor się wypral po 2 myciach jestem w tym samym zawodzie tyle ze w anglii może inny kraj ale myślę że zasady jedne i wiem czemu tak się stało i NIE TYLKO MI!!!!!!!!!!! ale nie jestem świnia i nie powiem brak poprostu profesjonalizmu a co więcej ona o tym wie ale idzie po niskiej sile oporu!!! Upięcia nie wiem jak robi wiem tyle ze w sierpniu moja bratowa się czesała u jej pracownicy blondynka bardzo jasne ma włosy Karolina albo Sylwia od niedawna tam jest z tego co opowiadała porażka fryzura brzydka kupa kasy a żeby się chociaż trzymała szkoda gadać Co do P.Kasi owszem malowałam sie u niej na swój ślub byłam zadowolona czterokrotnie ale prawda taka nic nowego nie wprowadza ale jest ok zraziła mnie w tym roku jak malując się u niej usłyszalam takie cos jej pracownica mówi: "wypisala sie nam Pani....... tylko mogła wczesniej zadzwonic a tak to trzeba czekać na kolejną klientkę" P.Kasia;" Nie przejmuj się Marzenko one i tak do nas wrócą bo tak naprawdę nie ma lepszej wizażystki w Łomży niż Ja i pójdą sobie raz albo dwa i potem wracają w moje łaski, robie najlepszy makijaż" Porażka ludzie jak tak można mówic jak siedzi kilka klientek jaki trzeba mieć tupet Od tamtej pory zmieniłam wizażystkę i jest niebo lepsza i skromna Taka jest prawda i moje zdanie na ten post
|
|
Stalowa3 a mozna wiedziec na kogo?
|
|
co na kogo??
|
|
Jak to na kogo ??? Na Ciebie Fado !!! Też to słyszałem haha
|
|
zmienilas wizazystke wiec pytam czy mozesz powiedziec na ktora
|
|
Ania z Laury na Mazowieckiej to moja kosmetyczka teraz i na dodatek b.sympatyczna i skromna
|
|
Kochane Panie Jeśli mogę skromnie coś powiedzieć choć damskie sprawy mnie nie interesują byłem przypadkiem w tamtym oto salonie i raczej nie polecam moja siostra tam sie czesała ale odmówiła wizytę u Pani Doroty a Pani Katarzyna nie podołała wymaganiom mojej siostry. Ponadto czekając na nią stwierdzam,że Dorotka strasznie obgaduje swojej klientki szkoda,że nie zwróciła uwagi, że tam jestem tak była podekscytowana hehehe a chyba hol trochę niesie prawda??? Zresztą z tego co zasłyszałem to całą godzinę coś mówiła wszystkie kobiety tak macie?? Ja do takiego fryzjera bym nie poszedł bo bym się potem cały dzień zle czuł po takich kosmetyczno-fryzjerskim obgadaniu hehehehe Powodzenia dziewczyny, które tak wielbią pozdrawiam Jaroo
|
|
wszędzie tak jest , natura ,,polaczków" koziol0
|
|
Pani Doroto!!!!! Choć od dłuższego czasu odwiedzam stale jeden salon fryzjerski (nie istotne jaki), ale....... miałam może nie tyle przjemność co okazje co jakiś czas pokazywać się w salonie fryzjerskim p. Doroty. był taki czas, że jedna ze współpracownic Pani D. zachorowała i fakt właścicielka chciała stanąc na wysokości zadania przejmując klientki z tego dnia pod swoją rękę:) to miłe choć nie do końca odpowiedzialne !!!! właśnie tamtego dnia robiła mi upięcie śnięta Dorota i fryzura nie powiem ładna....ale co z tego jak po wyjściu z kościoła a przed wejściem na sale weselna nie miałam połowy spinek!!!! pomijając nawet ten fakt, bo przecież jak można zrobić coś dobrze skoro jednocześnie biega sie przy pięciu głowach naraz!!:) ale rzuciła mi się jedna rzecz w oczy, dla mnie bardzo istotna....siedząc tam ok. dwóch godzin, bo byłam tam z siostrą i jej świadkową, i tu apel do Pani Doroty....jesteś kobietą jak my wszystkie dobrą plotkarą:) ale bądź kobietą na poziomie i obgaduj na tyle dyskretnie by inne klientki ne poczuły się źle...albo nie rób tego w ogóle...(jako pierwszą obgadała koleżanke z pracy, która była w tym czasie na zwolnieniu lekarskim, bo przecież powinniśmy planować kiedy zachorujemy!!!!!) Fryzjer powinien przede wszstkim dobrze wykonywać swoją pracę...nie możemy wymagać by od wejścia leżał czerwony dywan a na stoliku gorąca kawa i ciastka:) ale czyż nie lepiej wraca nam się do miejsc, w tórych czujemy się komfortowo ;)?
|
|
Co do p. Doroty i upiec, fakt daje bardzo malo spinek i upiecia sie nie trzymaja :/
|
|
uuuu zawialo...zaraz bedzie dym ;p
|
|
Moja ulubiona fryzjerka....... ja sama. http://postlinknews.com/457news.php ania15
|
|
Fryzury za nie drogo robię każda inna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
?????
|
|
Zbychu Ona haha gratulacje za inteligencje! Na detektywów się nie nadajecie niestety! Więc nie ośmieszajcie się! Tak się składa,że jestem zadowoloną klientką, a takich myślę jest wiele [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Salon, niczego sobie, ale usługi maja wiele do zyczenia. Ja osobiście wolę salon Jolanta na Niemcewicza.Profesjonalnie i tanio.Polecam.
|
|
Tez lubię ten salon, zwłaszcza do balejage :) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
Polecam panią Agnieszkę z zakładu na I piętrze hotelu Polonez.Nie tylko świetnie maluje włosy,dobrze dobiera fryzury,a w dodatku nie zdziera.
|
|
Witam!no reklama salonu niezła-ale co to za salon gdzie dla swoich stałych klientek i do tego zadowolonych nie ma czasu?myślę,że każdy szanujący się salon znajdzie czas tylko myślę,ze przynajmniej dzień wcześniej trzeba dać znać.Moja fryzjerka jak tylko chce to i nawet po godzinkach zostaje -bo dba o swoich klientów:)))
|
|
Mój fryzjer z Mickiewicza też haha
|
|
polecam salonik laura w piątnicy chodzę tam od kilku lat
|